Janša in Urška na Kitajskem
Janez in Urška sta uradno zaročena
Vir: http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=8&c_id=31238
Jah ponavad želijo poroko, čist tapravo pred matičarjem. kolikor vem.
Ne pa neko koruzništvo z nekom ki še živi v izvenzakonski skupnosti z prejšnjo s katero ima celo otroke. pa to zavije v celofan zaroke hehe.
Ob volitvah vidimo kje ima Janez prijavljeno stalno prebivališče, pa kdo poleg njega še živi na tem naslovu.
Marička,bom še sladkorno dobila od teh pocukranih slik,samo to še čakam,da ko dvignem pokrov školjke,da mi JJ in UB ven skočita.Prav vsi programi Tv,teleteksti in drugi informatorji so polni te prelepe zaroke in svetlečega kinča na roki,sigurno ima prstan kupljen iz štruc kruha iz kant za smeti.Vsak dan poslušamo in čutimo mizernost plač,vsakodnevnih podražitev , kmalu bo že Yu inflacija,vlada nima nič s tem,mi pa naj bomo siti od teh info kaj počne JJ s svojo priležnico,ki tudi naš denar zapravlja,pa naj bo zaaročenka gor ali dol.
Meni pa je prav lepo, da imamo v vlogi spremljevalke premiera (pa naj bo to žena,koruznica, konkubina … – ljudje božji, v 21. stoletju smo!) izobraženo, lepo, inteligentno žensko, ki se je kljub mladosti že dokazala v življenju in nas bo dostojno zastopala v očeh tujine. Janez Janša izžareva moč in karizmo, kar prispeva k privlačnosti moškega (pa nisem njegova oboževalka, še manj mi je všeč njegova politična opcija). Tudi če Urška vidi v njem predvsem položaj, ni edina. Še mnogo takih je, pa gre za bistveno nižji nivo. Kar pa se tiče morebitnih stroškov, ki naj bi jih imeli z njo: ob vseh voluharjih, ki se pasejo po raznih sprejemih, je to prava malenkost, da o drugih, ki jih futramo davkoplačevalci, sploh ne govorimo. Jaz jima želim srečo in čim manj fovšije.