Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Janša in Urška na Kitajskem

Janša in Urška na Kitajskem

A se vam zdi prav, da ga Urška spremlja na državne stroške? Pa kaj je ona, žena ni, zaročenka tudi ne.
Kolikor je meni znano bivše partnerke ni vabil s sabo, zdaj ga pa spremljata Urška in še hči, samo ta baje na Janševe stroške.

A hči tudi?

Ne zdi se mi prav, dokler se ne razjasni, ali je Janša še vedno poročen z materjo svojih otrok (če je sploh kdaj bil poročen) in ali je še vedno prijavljen tam, kjer živi njegova “bivša” družina. Ker če je še vedno poročen ali prijavljen v Grosupljem (tam je volil, zato gre sklepati, da uradno tam živi), potem je Urška ljubica. In ljubic pa ravno ne bi financirala. Če pa je Urška zaročenka, potem pa v redu.

A tisti na Kitajskem potem vedo, katera je hči in katera spremljevalka?

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Ja, vedo, vedo, hči je en meter za njima.:) Kolikor je meni znano z bivšo partnerko nista bila poročena, čeprav prijavljen je še vedno v Grosupljem. Imamo predsednika vlade, bigamista.:)

Jest bi rekel, da status spremljevalke pripada samo ženi, ne pa tud priležnicam.

Zakaj se pa še nista poročila, saj sta oba dovolj stara?

A mislite da je cenejše potovanje od Urške na Kitajsko in Dubai, ali karta za Drnovškovega zdravilca?

Urška je bila baje povabljena od gostiteljev. Hči gre na stroške JJ.
Kljub temu je to en lep družinski izlet z najmanjšimi možnimi stroški.
Kajti, plačana je itak le avionska karta, ostalo pa …

Sem proti temu, da na pot, na katero potujejo gospodarstveniki z določenimi nalogami (in še kup takih, za katere res ne vemo, zakaj so tam), potujejo razni družinski člani članov vlade. In g.predsednik vlade si te pravice jemlje v veliko večji meri, kot je to še sprejemljivo.
Če že ne more biti par dni brez spremljevalke, naj odstopi in uživa z njo cele dneve kje v hribih ali kjerkoli že ….

Jaz sem tudi tako mislila. Ampak včeraj nas je ena na Starševskem čveku prepričevala, da je bivši tast njej zatrjeval, da sta se nekaj let, preden sta šla narazen, tudi poročila. Je pa povsem vseeno. Če on še vedno uradno živi s svojo družino, je to zame zunajzakonska skupnost, dokler on ne dokaže, da je ta razpadla in da ne živi več tam.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Preberite v novi Mladini:

Po Urški Bačovnik še Nika Janša

Na Kitajsko je z vladno-gospodarsko delegacijo odpotovala tudi premierova hči

V sredo okoli 10. ure dopoldne je bil predsednik vlade Janez Janša v Grosupljem. Ker je bil pred njim štiridnevni obisk Kitajske, zaradi katerega se ne bo udeležil nedeljskega finalnega kroga predsedniških volitev, se je odpravil do svojega volišča – čeprav živi v Ljubljani, ima namreč stalno bivališče še vedno prijavljeno v Grosupljem – in glasoval. Tako kot v prvem krogu je tudi tokrat glas oddal v družbi hčerke Nike Janša. Nato sta sedla v vladnega mercedesa in se odpeljala proti Letališču Jožeta Pučnika.

Nika Janša pa očeta ni pospremila na letališče zato, da bi mu zaželela srečno pot, temveč se je malo pred 11. uro tudi sama povzpela na letalo. Predsednika vlade sta torej na uradnem obisku v tujini tokrat spremljali kar dve družinski članici, poleg partnerke Urške Bačovnik, ki se je doslej z Janšo udeležila že nekaj uradnih obiskov, tudi hčerka Nika.

S to razliko, da je bila Bačovnikova v uradni delegaciji Republike Slovenije, Nika Janša pa v spremstvu uradne delegacije. Takšen status je pripadel tudi denimo vodjem kabinetov ministrov, ki so spremljali Janšo.

Pišeta Vanja Pirc in Deja Crnović

Nova Mladina – od sobote pri vašem prodajalcu!

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Ne. Najbrž ni bil poročen zato, da je bilo treba manj plačevat za vrtec. Ni mi pa jasno kako to, da ga podpira cerkev, če je živel v grehu in tako živi še sedaj.

Za Janšo je desnica samo tržna niša. Eno tržno nišo moraš imeti, če želiš prodajati svoj proizvod. On se je poskusil na levi strani (vsi vemo, da je bil blazno veren komunist) in mu je spodletelo. Ostala je še desna možnost. Sicer pa nikoli nisem slišala Janšo govoriti o tem, da je veren.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Ne. Najbrž ni bil poročen zato, da je bilo treba manj plačevat za vrtec. Ni mi pa jasno kako to, da ga podpira cerkev, če je živel v grehu in tako živi še sedaj.[/quote]

Cerkev si menda ne bo pljuvala v skledo. Greh je filozofska zadeva, finance in zakonske koncesije so pa nekaj konkretnega.

Ne. Najbrž ni bil poročen zato, da je bilo treba manj plačevat za vrtec. Ni mi pa jasno kako to, da ga podpira cerkev, če je živel v grehu in tako živi še sedaj.[/quote]

Cerkev si menda ne bo pljuvala v skledo. Greh je filozofska zadeva, finance in zakonske koncesije so pa nekaj konkretnega.[/quote]

No v tem primeru pač ni Cerkev prav nič filozofska zadeva. In tozadevni “greh”.

Janez je pač precej samosvoj, kar se tiče greha, Urške, zakonske ali pa izvenzakonske skupnosti, kaj šele njegovih otrok, ki so torej nefilozofsko, pač pa žal realno spočeti v grehu? To pa tudi meni ni ravno najbolj jasno.
Če finance in koncesije pustim ob strani.

Pač pa so mogoče tu na mestu tako imenovani odpustki (se tako napiše?).

Kaj pa vemo, mogoče, če ti Boom daš ene parkrat za mašo, pol pa še jaz, pa še eno zapovrh Žogca, smo pa po filozofsko v skladu s krščanstvom odpušeni grehov?

No, če pa tega ne bo Primož zbrisal pol pa tud ne vem…

In predsednika države, ki je po četrt stoletja prvič videl svojo hčer.

In predsednika države, ki je po četrt stoletja prvič videl svojo hčer.[/quote]
On je ni poznal. Janša pa upam , svoje potomce pozna…upam, da se ni preveč razmnoževal…bi bilo škoda!

Mene pa zanima kaj dela tam ministrica za zdravstvo…pa se nekaj takih bi se naslo…in ker je slovencev samo 2 miljona zakaj ne bi sli vsi saj smo mala malca za kitajce….Povabljena od gostiteljev?Kako pa oni vedo za njo ?Ima kaksen uradni naslov ali kaj?Urska namrec….dvomim

kakorkoli, Janša je z materjo svojih otrok živel v zunajzakonski skupnosti res dolgo časa. potem sta se poročila, ampak po poroki nista dolgo ostala skupaj, mogoče 3-4 leta. to je meni povedal njegov sedaj verjetno ex tast – moj sosed. pa se spomnim, da je bilo takrat tud v cajtengih, njegova poroka namreč.

res pa je, da ne vem, ali je še uradno poročen ali ne in kje je prijavljen. dejstvo je, da starega gospoda (zelo fejst človek, btw), njegovega ex-tasta ali verjetno ex-tasta, tega pač ne bom šla spraševati.

Kaj imate vi enega brezveznega posla…

Pri tejle debati mi gre na smeh. vsi takozvani levičarji tule obsojate izvenzakonsko zvezo. Od kdaj so pa levičarji tako puritanski in konzervativni!!!??


Saj se ne zgražajo nad vsemi, svinger Juri jim je čisto všeč, pa koruznik Pahor tudi, pa to da Drnovšek ni toliko let “vedel” za hčer tudi ne,…zgražajo se samo nad Janšem…

Jurija preziram. Ne zaradi swingerstva, ampak zaradi tega, ker je javno osramotil svojo ženo. Pahorja ne maram, ker se hvali javno po časopisih, da pač zvestoba ni zanj, ima pa super žensko, s katero živi že 20 let. Nikoli nisem verjela, da Drnovšek ni vedel za hčerko, ker ne verjamem, da v tako majhnem mestu ni vedel, da je ženska, s katero je dolgo časa imel spolno odnose, noseča.

In prav tako se mi ne zdi prav, da Janša uradno živi s svojo družino, neuradno pa okoli paradira z ljubico. In uboge Kitajce zdaj muči s tem, da morajo zelo paziti, da ljubice ne zamenjajo s hčerko, ker sta istih let.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Kolikor jaz vem, se je Janša s prejšnjo parnerko razšel; nič je ne vara z Urško.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Prav nič ne obsojamo izvenzakonske zveze.Ponavadi imate vi in vaša partija toliko okoli tega za povedati. Mi samo nastavljamo ogledalo, da končno uvidite svojo dvoličnost.

No, zdaj boste pa zgleda stopili v bran še škofu Hrenu, ki je lastno sestro natepaval.

Boom, jaz se bojim, da ti marsičesa ne razumeš.cerkev podpira Janšo zato, ker pričakujejo od njega korist.To, kako Janša živi, ali je poročen ali ne, cerkve ni nikoli zanimalo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj, kako, kdaj???

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Evo, meni dol maha, a je Janša z Urško poročen, a je njegova priležnica, ljubica, ali kurtizana. Ne zdi se mi pa prav, da jo vlači s sabo na stroške države. Samo to.
Ok, sprejemljivo mi je, če bi bil obisk pač protokolaren, ampak baje, da ni, in je gospodarski.
In me prav zanima, kaj imata Urška in njegova hči veze z gospodarstvom????

Aja, pa jurij mi je totalno anti, Pahor nič manj. Ne mešat jabolk in hrušk.

Izlete v tujino pa financiramo mi, davkoplačvalci. Proračunska luknja je vsak dan večja, cene vse višje, naše plače pa vsak dan manj vredne….
To nam je prinesla Janeva vladavina.

New Report

Close