Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek jasli – oblačila

jasli – oblačila

Pri nas so s 1.9. ukinili preoblačenje otrok v vrtčevske trenirke. Lani, ko so bili prvo leto v jaslih so jih še imeli, sedaj pa tudi prva skupina – začetniki nimajo več. Razlog so rekli, ker naj nikjer v okolici Lj. tega ne prakticirajo več. Mene zanima kako je pri vas in zakaj zaboga so potem jasli dražje za okoli 20 tisoč.

Mi smo okolica Lj in imaš opcijo, da otroka preoblečeš v vrtčevska oblačila, samo to noben ne počne. Našega sicer oblečejo v vrtčevske hlače, ko so zunaj, drugače je pa v svojih.
Kar se pa cene tiče je pa dražje baje zato, ker je v skupini manj otrok in je treba pokrit ceno za plače vzgojiteljic.

Naši nikoli niso imeli vrtčevskih oblačil. Razen predpasnike za ‘ustvarjanje’.

Pri nas v Zasavju jih še imamo. Preoblečejo jih v vrtcu. Prav tako nam ni potrebno nositi svojih plenic; tako da smo zadovoljni. Razen že takojšnjih viroz ; je vse Super.

V našem vrtcu otroke še vedno preoblačijo v vrtčevska oblačila (žabice in majčka), za sprehod pa jim oblečejo spet svoja oblačila. Preoblačenje izvedejo vzgojiteljice, zdi se mi pa fajn, saj vemo kakšni hodijo eno-dvo letni otroci od kosila… mi ni treba vsak dan cunj prat.

LP

Preoblačenje v vrtčevska oblačila? Nikoli slišala! Pri nas v Mariboru to ni praksa, vsaj ne zadnjih nekaj let. Pa tudi plenice morajo imeti svoje.

Kolikor vem,; vsaj slišala še nisem od nobenga; da bi v Mariboru v katerih jaslih preoblačila v jasličina oblačila. Tudi sama sem imela sina pred15. leti v jaslih, pa niti takrat tega ni bilo.

Pri nas v Lj-moste imamo na voljo vrtčevska oblačila. srajčke in frotir hlačke za zavezat na ramenih (dolge ali kratke) in jih kar nekaj otrok pridno nosi. Tudi mi jih bomo, saj smo celo edini v skupini, ki se še plazimo.

Ja,v Grosupljem so vrtčevska oblačila v jaslični skupini-samo hlače ki se zavežejo na ramenih.Jaz mojega preoblačim, nekateri starši tudi ne.Meni pa ke OK, da mi ga ni treba skoz preoblačit-iz vrtca pride čist.

New Report

Close