Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jasnovidka Viktorija

Jasnovidka Viktorija

Prosim ? Jasnovidka Viktorija? Ja mahnjena je na denar in lepo vas navleče, da kličete znova in znova….:)

Jaz sem jo tudi klicala pa mi je že pred časom napovedala kaj bo, pa še nič do danes…vprašanje je komu zaupat od teh jasnovidk in kera dejansko res vidi.

če mene vprašaš dobeni!

No, kar nehajte, tak se dela dobra reklama, Jaz pa poznam eno, ki pa veliko da za reklamo, pa nima veliko dela, poznam pa tudi drugo, ki ji gre reklama iz ust do ust, pa je sama sebi najboljša reklama.
Šlogarice, vrači…magi vse to že obstaja od pamtiveka, eni blefirajo, drugi imajo sposobnosti, ni jih zadajati vse v isti koš…

Tudi jaz bi rada pohvalila jasnovidko Viktorijo saj je zame ona resnično najboljša v Sloveniji ampak res dobesedno. Vse kar sem jo vprašala mi je zadela u nulo. Celo datumsko mi je točno napovedala dogodke ki so se tudi resnično zgodili takrat kot je rekla. Jaz osebno verjamem samo njej na vse v kar sem se prepričala.Pa še tako hitro,vse napove,da sploh ne zapraviš veliko.kot ste tukaj napisale,zato sem jo tudi poklicala,ker me je zanimalo ali je res je dobra.Če jo še kdo potrebuje toplo priporočam saj je res prava jasnovidka in je zelo prijetna.Njene številke pa so 090 43 64 ali 090 64 43 ,če koga zanima ali pa lahko zakupite minute kot sem jih jaz.Sem ji pa zelo hvaležna saj mi je zelo pomagala.

Zame je najboljša JASNOVIDKA META, viktorijo sem klicala pa sem bila kar ob čeden kupček denarja. Nato sem skozi prste gledala in nisem dobila pravega odgovora. Meto sem poklicala na njeno št. 070 990219 pa mi je zastonj prerokovala in tudi vse uganila. Njena št. je objavljena na http://www.videnje-meta.si ampak ona res vidi brezplano pomaga tistemu, ki je res v dreku…

kaj od njenih napovedi se ti je že uresničilo in kaj ne ??

Pozdravljeni,

jasnovidko viktorijo g. poznam osebno kar dobro. lahko vam potrdim da je odlična jasnovidka če se z njo vsedete. takrat vam pove vse za nazaj in za naprej. sicer časovno ne more ravno dobro ocenit ampak se pa bo zgodilo sigurno.
preko telefona pa ne vem kako ji gre…

Skoraj šest let je minilo od objave tvojega komentarja. Kaj od tega kar ti je napovedala se je tudi zgodilo?

A je to pogovor na samem z njo ali preko tv ali česa?

to tudi mene zanima.

Ga. Viktorijo sem prvič videla pred 23leti v reviji Jani. Ob prebiranju članka sem bila zelo navdušena, zato sem jo poklicala. Bila sem zelo skeptična, saj sem bila prepričana, da bo govorila sigurno 15-20 min, a me je presenetila in hkrati sem imela občutek, da odgovori vsako vprašanje v enem stavku. Zelo me je presenetila, saj je sama želela, da me najprej opiše (zunanji videz). Opisala me je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}natančno, od barve las, kodre, barvo oči… Ampak, kaj me je pa presunilo, ko mi je rekla, da me ponoči boli zob in celo stran in spodnja čeljust – to pa ni loto, a ne?!
No toliko na kratko o poznanstvu pred leti in, da ne pozabim napisati, da sem bila celo pri njej. Zame je bila moja svetnica in vedno mi je svetovala prav. Zdaj ne bi tukaj pisala, zakaj sem kasneje prekinila stike, a lahko povem, da ni bilo nič narobe iz njene strani.
Sedaj pa se začne 2. del:
Ravno iz takšnih izkušenj sem jo pred 3 leti priporočala sodelavki in moji dobri prijateljici in nato sem jo poklicala še sama. Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo!!!
Vsem trem je govorila enako, čeprav smo jo poklicale v razmahu 3-5 dni. Nisem mogla verjeti in sem se spraševala, kaj se je zgodilo z njo. Prišla sem do zaključka, da tega ne počne več iz svoje notranjosti ampak da se je popolnoma skomercializirala.
Moram priznati, da sem bila razočarana in ne bi verjela, če mi sodelavka in prijateljica ne bi povedale njihove napovedi.
Toliko o tem, vi pa sami presodite.

Pozabila sem vam napisati tudi to, da ko sem bila pred leti pri njej, sem bila več kot zadovoljna. Brez kakršnihkoli pripomočkov ti pove vse za nazaj (celo stvari, ki se jih sama sploh nisem spomnila in mi je kasneje doma te stvari potrdila mama, da so se res zgodile v mojem otroštvu, ko sem bila stara nekje 3 leta).
Prihodnost mi je napovedala samo nekoliko naprej, ne preveč na daljavo. Določene stvari je celo dejala, da so pod velikem ? (vprašanju), kar seveda ni zadovoljila mojih pričakovanj.
Skratka povem lahko samo to, da pred leti je bila res DOOOBRA, ampak sedaj pa tega več ne morem potrditi. Morda je imela pri nas treh takrat kakšne probleme??? Še vedno upam, da je bilo to samo prehodno obdobje.

ampak res, kaj se spravljate na avtorja teme. samo vprašal je za mnenja. saj to počnejo vsi. nobene reklame ne vidim v njegovem vprašanju.

Pozabila sem vam napisati tudi to, da ko sem bila pred leti pri njej, sem bila več kot zadovoljna. Brez kakršnihkoli pripomočkov ti pove vse za nazaj (celo stvari, ki se jih sama sploh nisem spomnila in mi je kasneje doma te stvari potrdila mama, da so se res zgodile v mojem otroštvu, ko sem bila stara nekje 3 leta).
Prihodnost mi je napovedala samo nekoliko naprej, ne preveč na daljavo. Določene stvari je celo dejala, da so pod velikem ? (vprašanju), kar seveda ni zadovoljila mojih pričakovanj.
Skratka povem lahko samo to, da pred leti je bila res DOOOBRA, ampak sedaj pa tega več ne morem potrditi. Morda je imela pri nas treh takrat kakšne probleme??? Še vedno upam, da je bilo to samo prehodno obdobje.[/quote]

Kaj ti je zdela od prihodnosti? Jaz ne vem, kaj naj si zdaj mislim. Veliko sem bila z njo v stiku po telefonu in veliko mi je povedala v teh nekaj mesecih. Kaj pa, če se vse to ne bo zgodilo, ker se je “skomercializirala”??!!
In ne razumem, v kakšnem smislu enake napovedi tebi in prijateljicam? A misliš glede prihodnosti? Si lahko bolj konkretna? Hvala

Morda lahko napišeš, kakšna napoved, da vidimo, ali jo je dala tudi meni. 🙂

Napovedala usodnega moškega po 15. oktobru. Mlajši in točno takšnega kot si želim 🙂 Pa tebi

Ta zenska ni jasnovidka, saj vsakomur pove, da ga rad vidi fant rjavih oci in drugi dant modrih oci, ali fant rjavih las in ta drugi blontnih las. Zmisljuje si nekaj. Meni ni zadela nic.

Kako vam je pa viktorija zadela glede službe?

Meni je vse zgrešila! In res, čestitke Rall in Katka.m, zaradi vaju jo bodo ljudje v stiski klicali in zapravili ogromno denarja. Vidva sta Viktoriji s tem forumom naredila največjo reklamo! Verjamem, da ne zanalašč, ampak malo je treba paziti na posledice tega kar se napiše. Zakaj najprej ne počakata nekaj let, da vidita, ali se vama bo to uresničilo, in šele potem pišeta hvalospeve? Katka.m je napisala, da se je želela prepričati, ali je dobra in jo je klicala, potem pa že takoj hvalospev, čeprav, kot se bere tvoj post, ni minilo npr. 15 let, da vidiš, kaj je bilo in kaj ne.

Najbolj tehtno kritiko je dala gospa, ki je brala z njo intervju v Jani. In ja, Viktorija med pogovori tipka, pomiva posodo, se pogovarja z otroci, je hladna, arogantna. Ni čudno, da nič ne zadane, služi pa za znoret.

In če se oglašate, se dajte tisti, ki se vam je res uresničilo, ne pa tisti, ki ste trenutno polni adrenalina, ker vam je povedala pravljico za lahko noč.

Vsem tistim, ki vam je viktorija (ali njena hčerka) zadela, vam iskreno zavidam. Sam sem zapravil veliko denarja in marsikaj, kar mi je napovedala, se zdaj sploh ne odvija tako, ampak kvečjemu nasprotno. In ko sem ji to skušal dopovedati, me je čisto napadla, da naj raje zakupim pogovor v živo, da preveč hočem od nje. Želel pa sem le pojasnila. Šlo je za neke zadeve, ki niso bile odvisne le od mene, ampak tudi od širših okoliščin. In peljala me je na čisto napačno pot. Najbolj boli, koliko denarja in časa sem zapravil. Pa tudi obnašala se je čisto neprofesionalno: bila je nesramna, naduta in večkrat, ko mi je prerokovala, je počela še druge stvari (to že omenjate). Tako da še enkrat – zavidam vsem tistim, ki ste z njo imeli več sreče.

Tudi meni ni zadela Viktorija nič. Govorila sem z njo več, kot 10 let nazaj. Tudi njen odnos ja bil takšen, kot ga opisujeta zadnja 2 posta pred mojim.

Nevem kako je prej bla sedaj neve si zmišljuje da skasira

Laže samo za denar se ji gre,meni se nič ni uresničilo

Računat pa zna. Prava “intelektualka”. Njena ura je vredna od 200 dk 250 eur….

New Report

Close