Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus JAVNI APEL PREDSEDNIKU REPUBLIKE SLOVENIJE

JAVNI APEL PREDSEDNIKU REPUBLIKE SLOVENIJE

Spostovani gospod predsednik Borut Pahor.

Ker se mi zdi, da nihce, ki odgovarja za naso drzavo in za nas drzavljane vec nima zdrave pameti, tu, apeliram na vas, da poskusite vi pomagati.
Nisem panicna, sem pa izredno zzaskrbljena, kam vse to pelje.
Imam mamo staro 78 let, hud kronicni bolnik. Veliko nas je takih, ki se ne bojijo zase, vendar za nase najdrazje.
Ali ne bi bilo smiselno ukrepat, ceprav pozno…. nic drasticnega, ce bi se sole in vrtci zaprli za nekaj casa, ce bi odpovedali prireditve v zaprtih prostorih….
Zdi se mi, kot da je vsem ze vseeno, kot, da drugi odlocajo o moji druzini, lahko se moja druzina obnasa zelo samozascitno, pa vseeno na koncu trpi zaradi izgube, saj ni vec odvisno od posameznika, vendar od nekaj ljudi, ki drzijo nasa zivljenja v svojih rokah.
🙁

Lajaš na napačno drevo. Našega predsednika skrbi samo njegov izgled. Take ste volil sedaj pa imate totalno štalo v času krize!

To sploh ni legitimen predsednik države. Na volitvah je dobil okoli 30-35{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} glasov od volilnih upravičencev. Ovce pa tiho.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

V vlado bi dal še Tovšakovo na položaj ministrice za finance, zidarja v infrastrukturo in Jankovića v odnose z javnostmi, manjka par miljonckov dnevno nje. Grejo nekam nje..

Bi bilo prav, da v tej situaciji tudi “oče naroda“ kaj reče. Nekaj, da vsaj pokaže intetes. Aja, ni volilno leto, ko je treba nabirati glasove.

Spomnim se osamosvojitvene vojne. Je treskalo, tulile sirene, vladala negotovost, a mirni in odločni glas Jelka Kacina je s sprotnim treznim informiranjem poskrbel, da smo se počutili bolj varne in smo zaupali v našo takratno oblast. Vsaka mu čast. Če bi se danes ponovila takratna situacija, bi nekje našli nekaj kokoši, ki bi arogantno omalovaževale situacijo (v stilu: v Bihaču so sicer poletela letala proti Sloveniji, a ne paničarite, le kakšen klobuk si dajte na glavo, če bo priletela kakšna bomba, ko boste ravno na balkonu). Našli bi nekega levega ministra, verjetno kakšnega, ki se je prej ukvarjal z razmnoževalnimi navadami človeških ribic ali s podobnimi kompetencami, ki bi se skrival, dokler ga le ne bi izbezali na svetlo. Pa bi bil verjetno isti učinek, kot če bi še vedno ždel v podzemlju. Kakšna TO in policija ter druge oblike samoorganiziranosti! Edino od Šiškove varde bi morda lahko kaj pričakovali, če ne drugega vsaj voljo.

https://www.24ur.com/novice/svet/po-mnenju-kacina-sarec-med-najbolj-odgovornimi-za-nastalo-paniko.html

Če potegnemo črto, vidimo, da so vse ostale teme le poligon za nabiranje političnih točk, sedaj ko pa smo na pragu dogodka, ki bo zaznamivalo to desetletje, so pa tiho kot miške.

Pretiravaš, kaj pa gripa vsako leto, pljučnice čez celo leto itd. Tudi jaz imam starše, par let mlajše, vsi jih imamo, pa razmišljamo bolj trezno in ne paničarimo, zagotovo ni čas za zapret kar vse od A do Ž. Se pa strinjam z ukonitvijo določenih javnih prireditev, kto je recimo ta koncert danes itd..

Se strinjam, Jelko Kacin z ekipo (pa so bili levi in desni noter) je takrat za nas delal neprecenljivo. Prav škoda ga je tam nekje v tujini. Jelko, a zbereš tisto ekipo za teh nekaj tednov? Da ta norost mine s čim manj hudimi posledicami. Prooooossssiiiimmmm!!!

Aja, očetu naroda so pa verjetno svetovali, da se ne kaže preveč. Da ne bi spet kakšnih filmčkov snemal…

Seveda se bojimo za naše najdražje, kajne. Višjo pokojnino ko imajo, bolj so nam dragi.

Nihče vas ne more rešit sedaj. Vaša neumnost in norost vas je pripeljala do te točke. Sedaj pa prosite, da bo koronavirus čim dlje trajal in terjal čim večjo škodo, ker edino to vas bo spametovalo. Najprej morete jih dobiti po buči, da se streznete!

Nihče vas ne more rešit sedaj. Vaša neumnost in norost vas je pripeljala do te točke. Sedaj pa prosite, da bo koronavirus čim dlje trajal in terjal čim večjo škodo, ker edino to vas bo spametovalo. Najprej morete jih dobiti po buči, da se streznete!
[/quote]
Hej, sodnija, 14.ura je že mimo. A si pozabil vzet zdravilo?



Kot bi pisala jaz 😢.

Saj je. Zopet je sprejel lariso z miljoni € dobrotnikov širom slovenije.
Hahahaha.
Dejmo gnar, pa nas bo po-šmirglov.

“Veliko nas je takih, ki se ne bojijo zase, vendar za nase najdrazje. “

No jaz, na primer, se v prvi vrsti bojim zase, takoj potem za najdražje.

Peterle z občutno podporo naroda, in ne Kacin!

Peterle z občutno podporo naroda, in ne Kacin!
[/quote]

Peter je Jezusa izdal enkrat, to zmene pa nas je znova in znova. Ter vsa ta banda pokvarjena, svetohlinska.
Sedaj so to samo še bolj nauorno dokazali.

Peter je Jezusa izdal enkrat, to zmene pa nas je znova in znova. Ter vsa ta banda pokvarjena, svetohlinska.
Sedaj so to samo še bolj nauorno dokazali.
[/quote]

Kaj, tudi on?

Kacin je edini od levih, ki se je oglasil o corona virusu. Desnim itak ni za zaupati, te podla…ice že poznamo. Ampak levi vsi so tiho in Jankovič in Pahor. Kaj se greste? Banda! Nikoli več da se ne grebete za oblast, ker vas ne želimo nikoli več!!

Ni nič boljši. Je imel tri mesece čas, da bi kaj povedal. Se strinjam da je isti kot vsi levi.

Mhm.

In kdo bo ljudem medtem ko bodo v službi otroke čuval. Torej zaprimo vse trgovine, ambulante, gasilci ne bodo delali, policisti tudi ne……Kdor se tako zelo boji za svoje zdravje in za zdravje bližjih naj ostane doma v samoizolaciji in pika konec. Imamo živali, jih je potrebno oskrbeti, psa moraš peljati na spreod pa če te pol manjka . …

Tudi meni je padlo v oči, da se je edino Kacin oglasil. Vsi ostali se vkopavajo vsak v svoj bunker.
Glede živali pa… Tudi to področje bo korona uredila na normalno raven. Boleče bo, ampak narava na koncu vse porihta. Garantiram ti, da bo v roku enega meseca pes tvoja najmanjša skrb.

Ljudje so postali preveč razvajeni, brezbrižni. To lahko vidimo od objav na socialnih omrežjih, do lepotnih operacij, kupovanja nepotrebnih pregrešno dragih stvari, hvalisanja s potovanji, metanja ven…

Virus bo poskrbel, da bo ekonomski balonček počil, obstale bodo firme, ki niso zadolžene in so “zdrave”, ljudje bodo spremenili svoje navade in dali več vrednosti stvarem, na katere so dandanes že čisto pozabili…

Obetajo se nam velike spremembe.

Seveda se bojimo za naše najdražje, kajne. Višjo pokojnino ko imajo, bolj so nam dragi.
[/quote]

Kako si pa ti žleht. A te vsaj kakšen pes kdaj povoha?

Nekateri imamo/imajo do svojih bližnjih tudi čustva, moralne vrednote in spoštovanje. Nas ne briga tisti denar od njihove penzije, tisto je njihovo, so garali zanjp – če pa gredo v dom upokojencev, pa tako ali tako je tista pokojnina za njihovo oskrbo tam – ni malo, če je potrebno, pa še doplačamo. Živimo brez parazitarstva in prisesanja na penzije svojih bližnjih in si zagotavljamo svoja sredstva za svoje samostojno življenje pod svojo in ne njihovo streho.

New Report

Close