Najdi forum

Splash Forum Koronavirus JAVNI APEL PREDSEDNIKU REPUBLIKE SLOVENIJE

JAVNI APEL PREDSEDNIKU REPUBLIKE SLOVENIJE

Verjetno se boji virusa – upravičeno pri takem postopanju.

Bo Janček uredil vse! Nč bat!

Kako si pa ti žleht. A te vsaj kakšen pes kdaj povoha?

Nekateri imamo/imajo do svojih bližnjih tudi čustva, moralne vrednote in spoštovanje. Nas ne briga tisti denar od njihove penzije, tisto je njihovo, so garali zanjp – če pa gredo v dom upokojencev, pa tako ali tako je tista pokojnina za njihovo oskrbo tam – ni malo, če je potrebno, pa še doplačamo. Živimo brez parazitarstva in prisesanja na penzije svojih bližnjih in si zagotavljamo svoja sredstva za svoje samostojno življenje pod svojo in ne njihovo streho.
[/quote]

Hvala za tole. Vceraj, ko sem videla ta komentar se mi je avtor-ica prav zasmilila. Tezko mora biti ziveti brez ljubezni, brez ljudi, zaradi katerih si izpopolnjen. Jaz sem zal enega starsa ze izgubila, zato cenim vsako sekundo z mami in ja….. kdaj boste dojeli DENAR NI VAZEN!!!!! Vse dam, samo da sem jaz in moja druzina zdrava!!!

Najprej moramo kupiti te mašine za maske, za to rabiš dve osebi zaposleni, dva politika bi lahko to delala.
https://offer.alibaba.com/product/pageBuild.html?biz=theme_smart&keyword=face_mask_making_machine&src=sem_ggl&cmpgn=6524353377&adgrp=78227130706&fditm=&tgt=kwd-303896462534&locintrst=&locphyscl=9062551&mtchtyp=b&ntwrk=g&device=m&dvcmdl=&creative=421043295582&plcmnt=&plcmntcat=&p1=&p2=&aceid=&position=&gclid=CjwKCAiAzJLzBRAZEiwAmZb0ajXvKqD_Yat207yimN5txyuRr1m5YH8vmg7CwN7WM4UGu_l6-pu5ahoCp9QQAvD_BwE

Ljudje so postali preveč razvajeni, brezbrižni. To lahko vidimo od objav na socialnih omrežjih, do lepotnih operacij, kupovanja nepotrebnih pregrešno dragih stvari, hvalisanja s potovanji, metanja ven…

Virus bo poskrbel, da bo ekonomski balonček počil, obstale bodo firme, ki niso zadolžene in so “zdrave”, ljudje bodo spremenili svoje navade in dali več vrednosti stvarem, na katere so dandanes že čisto pozabili…

Obetajo se nam velike spremembe.
[/quote]

Ta družba je bolana in zato se virus tako hitro širi. Če bi imeli zdravo družbo in ljudi na oblasit, ki bi delovali z zdravo presojo ne bi bilo tako.

Kacin !!!!!

Tisti, ki toliko hvalite Kacina, ste najbrž že pozabili takratno realno stanje. Takrat je Kacin ves čas namerno lagal in zavajal narod. Šele, ko so se realne novice pojavljale v javnosti, forumih, medijih, jih je priznal in potrdil.
Tako se dogaja tudi sedaj. Odgovorni bi najraje vse prekrili in nobenega testirali. Šele, ko so se posamezniki-oboleli, obrnili na medije, so uvedli ukrepe, in tudi sami obvestili javnost.
Slovenčki se lahko glede teh primerov, tudi nekaj naučimo.

Super, zaprimo vrtce, ljudje naj nehajo hodit v službe. Pa veste, da so vmes tudi zdravniki in medicinske sestre? Kdo bo potem skrbel za bolnike, če bomo vsi doma?

Ne bo odprtih trgovin, kmalu ne elektrike, niti vode…

Jaz si že ogledujem eno jamo (malo je še hladno na prostem). In nabiram dračje 🙂

New Report

Close