Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Jaz bi pa z žensko…

Jaz bi pa z žensko…

Že od nekdaj sanjam, da bi poiskusila z žensko… moj pravi, da je to za njega varanje. Isto kot če bi ga prevarala z moškim.
Sej sem mu predlagala, da bi v troje, pa ni ravno navdušen, ne vem če nebi bila jaz potem ljubosumna, če bi še z njo…

kaj pravite, je to varanje?

ne vidim razloga zakaj ne bi probala, če imaš željo…torej partner ni za trojčka, ali ti, ker bi bila ljubosumna?

Če bi te prej poznal, bi te TAKOJ oženil 😉

Seveda je varanje. Saj ga tako tolmačimo – oz. se tako tolmači. Da gre ženska z žensko ali moški z moškim, ni nobene razlike. V obeh primerih se naredi tako, da partner ne ve oz. da mi želimo da ne izve. In še…
Mislim, da je bolje, da se s partnerjem pogovoriš, kaj si res želiš in da boš to naredila v vsakem primeru z njim ali brez njega…Bolje tako kot pa slaba vest in če pride nekoč resnica na dan – in potem nastane – varanje.

če si tega tako zelo želiš, se boš malce bolj potrudila, da boš to izpeljala in poleg tega to izpeljala tako, da tvoj ljubi ne bo dobil rogov. vzami si čas in ga počasi pripravi na to. večkrat mu lahko omeniš o teh fantazijah, mogoče celo ob kakem primernem filmu…. pogovarjajta se. morda ga omehčaš, da si bo tudi on to začel želeti. nikakor ne sme on pristati samo zaradi tebe, ampak da ga bo začelo mikati. pa se zmenite, da lahko on gleda, če je tebi grozno pomisliti, da bi se on poigral z drugo žensko. variant je nešteto. v vsakem primeru pa mora tudi njega zamikati.

sicer pa se strinjam, da je varanje, če to narediš za njegovim hrbtom, pa ni važno s katerim živim bitjem to počneš.

kkk se mi lahko na email javiš?

hi hi hi… Jaaaaaaa. Idealna ženska (:-P)

To ni nobeno varanje.To je popestritev spolnih želja in če jih držimo v sebi in so neizživete,to ne bo dobro vplivalo na tvoje čustveno stanje.

kakor za koga. za ene pac to je in jih razmem, kaj zdaj?? saj bi bilo dolgcas ce bi bili vsi enaki;)))

Ja, ti že veš! 🙂

Ti bolj ves! 😉

Ja, ampak odgovoril sem ondi! 🙂

zame je prevara vse tisto, kar ne poves svojemu partnerju, ker ves, da ga bo bolelo,da se ne strinja s tem… da že nekaj svinglaš sem in tja in tudi tebi taka dejanja, če bi jih izvajal on, niti pod razno ne bi odgovarjala, ampak če ne veš ne boli…tako da odlocitev je vedno od posameznika, kaj mu nekaj pomeni in koliko je pripravljen narediti… za vse to.
Tudi mene mika ženska, ampak je lepse sanjat to, kajti realnost je lahko zelo kruta.

Ja, lahko je kruta, lahko pa lepa. Negotovost zanesljivo obstaja. Res pa je, da je vsaj do neke mere fantazije treba izživet, ne pa celo življenje samo sanjat. Pa ne mislim samo glede seksa.

Ampak po tvoji logiki ti že varaš…

Kdo pravi, da moj ne pozna mojih sanj;)),…

Imaš prav, je treba živeti,polno živeti, “carpe diem” je pravi izrek… ampak če imaš vsega po malem, je tudi sanjati zelo lepo, ni tako;))..stvar posameznika pa je kaj sanja…in kaj uresnicuje…

Matr, ampak nekarim dedcem pa res zavidam. Pa jih tud sploh ne razumem, da nočjo slišat za take želje 🙂

Zame je to definitivno varanje ( tudi ce ne gre za custva).
Vsi ki pravijo, da ni….potem, ce bi videli, kako vas partner/ka poljublja z drugim ( isti spol, nasprotni, vseeno) in bi imela za izgovor;”sej ves, kako se rada lupckam, je bilo le potesitev ene potrebe, brez custev”, bi bilo cisto OK s tem? No, I don’t think so.

Je varanje, pa ce imas neko fizicno privlacnost do zenske, se ne pomeni, da ne bo razvila tudi custvena ( se je ze zgodilo, ja)

***kaj pravite, je to varanje?***

Ej, če je njemu nedopustno, potem je jasno da je varanje. Sploh ne vem, zakaj nas to sprašuješ. Mi ti ne bomo izdali dovoljenja oz. potrdila da to ni varanje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

četvoj ni za trojčka mene pokliči jest sem za

jaz tudi, pa mi je nerodno nardit prvi korak. oglasi se še kaj na forumu

jaz bi tudi… z žensko ;-))))))

mah, je varanje, ni varanje? Jaz zihr ne bom metala kamna vate, mam prevč svojga masla na glavi..-;)

Ne kje pa, kot da 2 ženski ne moreta biti v vezi, prav tako 2 moška. Vse kar imaš z neko drugo osebo (intimnega seveda) pa ni tvoj partner je varanje!!!!!!!!!!

New Report

Close