Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz sem tukaj

Jaz sem tukaj

ves kaj vama obema bom dala jaz cespljeve knedlje, lumpa mala…kako je usekala na hitro s tole cespljo…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

helci, saj to je bilo namenjeno meni, me je tale žverčka danes malo postavila v enega gresnega kozlicka…in mi jo takole zagodla…s to cespljo…in sedaj uživa se ta lump, saj ves samo da so cesplje pa ni vazno od koga…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ti ti , češplja češpljasta 😉

Ne Žverči,Sonči naj bi imela,ha,ha,ha počen češpelj oz.naj bi se tako smejala :-)))))))))))))))))))))))))))))
Se že spet režim do solz!
Sp

češplco imaš ti glih tam ku jst, anede sprevržko. Pa njegova žena, pa lubica, pa žverka… sej jo mamo vse na istem mestu… ok, odvisno od višine ženske, ne… ma je tam-tam…
😉

pazi se knedel…..in to od cesplje si pa ti!!!

no evo povesene, zmajevka in sedaj se polovicna cespljica kaj ces lepsega, popolna sem ni kaj!!!

tako kot kurenti odženejo zimo… tako češlje odženejo sprevržkotu jezico ;)))
kolk je to lepooooo 😉

Sam so drugačne!Od žene je drugačna,kot od ljubice!Imata pa obe lepi muci,to pa to.Pa ti Helč,kaka je pa tvoj muca?

eh, cca taka kot vse tadruge… ma ti ne bom pokazala… jih imaš zadost okol sebe… jo pokažem samo mojmu pufkotu 😉 (in njegovmu mufkotu) ;))

Sebičnica!Ne prvoščiš drugim vohat!
Sp

ne ne, to pa ne… kam pa pridemo… sej nisem dežurna v kupleraju, …… mislm,.. halloooo

Zvesta a?Ej dete mlado,še malo pa boš tistega tvojga pufkota hitro zamenjala s kom drugim,ti garantiram,sam EMŠO pa še kaj naj gre malo gor…

hvala lepa, a me morš žalit glih na obletnico? no, hvala… danes te ne maram več……..

Razbojničk, kje si??

Helci, koliko let imas, samo okroglo je manj kot 25???No jaz jih imam malo vec, bos povedala se ti???

Helči ima 22 let.Sonči,ti pa kot jaz.

Helči jih ima tudi več kot 25! Je še neumna in lumpa, ampak v puberteti pa ni več… ;))

Ne žali moje svetlo Sonce,ki me edino razume tuki!
Pa še rad ga imam,ko ljubice ni

Okej potem sva pa tapravi, ampak ti jih imas cisto cisto malo vec ali ne…jaz pa malo vec;)))

No, no soncek se bo že sam branil, saj ni nic prevec lumpastega napisala, lumpka je in ni nam pomoci;;))

Zelo lepo od tebe!!!!!!!

Lp

ps: delaj v življenju kar hočeš ti ne drugi!!

Prihaja poletje, bodimo veseli in imejmo se radi! Zavedajmo se - ŽIVLJENJE JE LEPO - Manj veš, manj pozabiš - manj pozabiš več veš !

Tvoja glava – tvoj svet…….!!!

Cmoka na lička.

… ne se mu pustit … Če boš dovolila že sedaj, da ti ukazuje o vsem … bo to počel vedno … In doba suženstva je že davno mimo!!!!

Če bo težko … se obrni na nas … Saj veš, da smo vedno tu … in vedno pripravljeni pomagat prijateljem. Če bo potrebno se zberemo … vsedemo v kombi (ker za avto nas je preveč) … in pridemo gor in pokažemu temu tvojemu šoclnu, kdo smo forumaši …

:))))))))))))) ;))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Tako se govori rojakinja!Sicer je pa že Jack,k je ta bližje,pripravljen red nardit tam…
Sp

New Report

Close