Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Je beseda vađajna, njena ozkost in širokost res tako hud prekršek za ta forum???

Je beseda vađajna, njena ozkost in širokost res tako hud prekršek za ta forum???

Kakšna cenzura blesava je to? prosim? Če me resnično zanima, ali je moja vagina ozka ali ne in kako naj to preverim? Moram res vse zaviti v neke vljudnostne fraze, da bo tema sprejemljiva za ta forum? Bolje da ga sploh ni, če misliš delat tako puritansko cenzuro. Sori, tole je pa tu mač, Primož. je sprejemljiv torej tudi le misijonarski položaj? besede kot so lulika, in lulek? Mislim, na tvojem mestu, se v tako hudo cenzuro ne bi spuščala. Normalno se mi zdi neka kultura jezika, če je pa beseda vađajna karkoli grdega, potem pa piš me v uh, veš!!!

Torej, mi zna kdo to povedat? Kako se ve ali vidi ali čuti, kdaj je vagina normalno ozka in kdaj je ohlapna. Še vedno čakam na odgovore, če jih imate. Hvala.

Mene recimo dosti bolj moti, ko nekdo zganja svoj teror tu, se dela pametnega in zali v svojem zargonu,kot pa beseda *****, *****, pofuki me..saj nam je jasno, da ljudje, ki nismo zavrti, katerim seks ali karkoli drugega ni tabu tema, nam te besede veckrat letijo iz jezika, če drugje ne, pa med samim seksom, kajti bolj smo zrajcani, bolj smo pohotni in takrat radi tudi malo pokvarjeni in nato reces svoji ljubezni pofukaj me..daj mi svoj *****….in takrat ne pomislis kok grda beseda je to, kajti vse to le podziga in v ljubezni je vse dovoljeno, sploh ce to paše obema.To je forum, kjer bi take besede ne smele biti cenzurirane, če bi bile prikazane na zanimiv nacin-ne žaljiv.Če te pa nekdo pošilja v *****, v drugacnih besedah…na vse mozne nacine…pa naj le cenzurira…
Tako kot si rekla-rekel..kultura jezika..kultura obnašanja..kultura ljudi…to je tisto , ki steje in nekdo ki v pravem trenutku rece *****, še ne pomeni da je nekulturen…Priznam, jaz take besede uporabljam le v seksu, ko sem res ornk zrajcana, vcasih na zacetku mi je bilo nerodno, sedaj ne vec, kajti vidim kako mu pašejo, kako rajcajo, podzigajo in ce paše to opema, zakaj ne in se z tem sploh ne obremenjujem vec, ker vem da smo taki vecina.

*********..tukaj so bile napisane najlepše besede ;)..naj bodo pa zvezdice..tudi te so lepe…haha

Popolnoma se strinjam s tem kar je rekla Sara !

Če pa je res ozka pa najbolje, da se povežeš s todjo (hehehe)!!!

halo, halo, vidim, da ste že aktivni. kako lepo. O grdih in ne-grdih besedah smo že pisali, delim sarino* mnenje. Kar se tvojega problema tiče, ti pa žal ne znam pomagati, jaz vprašam kar moža, če je OK in pravi, da je:))
btw: vagina v nobenem primeru ni grda beseda, končno jo v strokovnem jeziku kar naprej uporabljajo. Če sem bolj konkretna, ta beseda mene ne rajca, kakšna druga pa:))

bravo sara* povsem se strinjam s tabo

Eh, imeli smo že skupinskega, vse v rangu morale za moje pojme celo preveč “umetne” morale, pa smo bil tudi brisani :-).

Je pa res, da nekateri ne ločijo med stavkom, ki je napisan s strastjo npr. “tvoja p*i*z*d*a je morda preozka” ali stavkom kot je npr. tale: “kaj p*i*z*d*i*š po forumu”. Ali pa ne ločijo npr. med temle stavkom: “sem vedela, da imaš dobrega k*u*r*c*a” in temle stavkom: “pojdi v k*u*r*a*c”. Vse te besede so namreč slovenske, če bereš Seksualno življenje Katherin nevemkatereže, jih najdeš tudi notri! Poleg tega so te besede pri nama (in tudi pri drugih) zelo pogosto v rabi med seksom in nama služijo zelo dobro v spodbudo.

Tako da, mislim, da bi moral Primož imeti malo posluha v zvezi s tem. Prepričan sem, da kakšni duhovniki ali pa napeti moralneži tega foruma ne berejo, ker ta forum za njih preprosto ni!

Čvekat o seksu brez tega pa je totalni nonsens! So sestavni del seksa in v končni fazi smo vsi packi ker seksamo! 😉 In ravno to nam neverjetno paše!!!

Erči si pa kar aktivno živahno dekle.

To si pa zlo dober povedu KREN !

Če ima moški med seksom občutek, da je njegov prijateljček pade v vakumski prostor (tako kot Space Shuttle v vesolje), ženska pa tudi ne čuti, da ima kaj not’, lahko z veliko verjetnostjo tridmo, da je vagina velika.

thja… najboljše je, ko je ravno prava (:-P)

eh, po mojem si delaš pomisleke zradi nepomembnih stvari; malo bolj ozka malo bolj stisne, malo bolj široka pa malo manj. Nič slabega, če zato tipu pride četrt sekunde kasneje.

P.S.: Ženska vagine ne more zamenjati. Lahko pa zamenja penis.

New Report

Close