Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek je dal Drobnič odpoved al ne??

je dal Drobnič odpoved al ne??

Kaj zdaj, je dal al ne, kaj se dogaja??

Je muhast in vztraja.

lp,

N.

O hvala, danes še nisem uspela nič novic prečekirat. Kar naj bo vztrajen, ga bo pa parlament izglasoval, da naj lepo šiba domu!

Ne bom odstopil
Ljubljana – Potem ko je v četrtek premier Janez Janša ministra za delo, družino in socialne zadeve Janeza Drobniča pozval k odstopu, je minister sporočil, da ne bo ponudil odstopa, ker meni, da ne obstajajo tehtni razlogi za njegov odstop, je povedal na današnji izjavi za medije.

tip pa ima debelo kožo … meni se zdi da se bo cela zadeva zdej samo zavlekla … interpelacija Nacionalne stranke … in eno samo zavlačevanje v DZ … namesto da bi Drobnič odstopil in bi se lahko reševale tekoče zadeve.

Evo, bilko debilko vztraja.

Rdeča češnja ne pljuvaj po ljudeh. Bodi dostojna do ljudi. In ne glej tako kot “fjakarski konj”.

No no dragocen/a Swarovski. Raje se oglašaj če imaš kaj pametnega pripomnit.

Za malo zabave bi morali poskrbeti v LDS-u,DS in SNS-u pa podpret Drobniča pa naj se g. Janša še naprej z njim ukvarja.

Lep dan

Vsekakor, si je pa Drobnič omislil svojo interpretacijo ustave. Govori o nedotakljivosti človeškega življenja. Debil, pa na ministrskem stolčku.

V marsičem se z njim ne strinjam. In tudi določenih stvari se je lotil zeloooo nerodno. Mi pa včerajšnje glasovanje ni tako nenavadno. Tudi vaša mnenja niso vsa enaka, pa ste v marsičem zelo enotne. TO pa še ne pomeni, da samo ena resnica oz. interpretacija resnice obstaja.

Hvala enako. Vidim, da si res pametna.

Točno tako. Bravo.

Zelo malo gledam poročila, ampak sem ga zadnjič imela možnost videti v pravi luči, ko mu je nekaj novinarjev postavilo nekaj konkretnih vprašanj, glede njegove strategije za dvig rodnosti. G. minister je popolnoma izgubil živce in se začel zelo arogantno in nesramno obnašati….še celo lagal je…… Pri meni je izgubil vse točke, saj se nekdo na takšnem položaju ne more in ne sme obnašati. Če ne prenese argumentiranja njegovim trditvam in pritiska, potem naj da mesto sposobnejšemu kandidatu…..

lp,

N.

Ko je prvič izgubil živce in porinil novinarko, sem še nekako spregledala…zdaj pa se vedno bolj kaže, da želi vse ali nič in ni sposoben za kompromise…. Pa, saj nismo v totalitarni državi, kjer nekdo nekaj pove, predpiše, ukaže, vsi drugi pa bi morali samo kimati……
Če nekaj zagovarja, če v nekaj verjame, naj zadevo tudi ustrezno argumentira…..

lp,

N.

Rdeča češnja, BREZ žalitev prosim. Osatni na nivoju!
Vse se da napisat na kulturen in bontonski način.

Vsak za se ve, tako kot g.Drobnič za se, če ga je kaj tako polomil.

Malo več STRPNOSTI, prosim!!!

Vprašanje, kaj vse se skriva za vsem tem …Mogoče je Drobnič samo marioneta.Saj veste kako znajo mediji vso zadevo naaapihhniti.

Nisem ravno zagovornica Drobniča, njegovo gradivo glede dviga rodnosti sem si tudi prebrala.

Mediji znajo še kako napihniti, ampak on mora brzdati svoje živčke in spodobno argumentirati svoj prav….

Sicer pa je bila samo strategija, niti predlog zakona, je pa kljub temu treba delati burko, zaradi več razlogov….

lp,

N.

******Ko je prvič izgubil živce in porinil novinarko, sem še nekako spregledala…zdaj pa se vedno bolj kaže, da želi vse ali nič in ni sposoben za kompromise…. Pa, saj nismo v totalitarni državi, kjer nekdo nekaj pove, predpiše, ukaže, vsi drugi pa bi morali samo kimati……
Če nekaj zagovarja, če v nekaj verjame, naj zadevo tudi ustrezno argumentira….. ********

No vse to Janšo takrat ni motilo.

In zakaj ga moti sedaj?

Drobničev predlog o splavu je razburkal javnost v toliki meri, da se je marsikdo vprašal, ali bo še na naslednjih volitvah volil takšno vlado ali ne.
Podpora vladi je padla, zato se je Janša odločil oprati ugled vlade in “zahteval odstop” No, že zahteva bo marsikoga pomirila tako da Drobniču niti ne bo treba odstopit. Itak pa je Drobnič samo marioneta in predlog ni bil njegov. Sem prepričan, da ni oblikoval predlogov mimo Janše hehe. Samo zdej je treba najti “žrtveno jagnje” da si bo vlada vrnila ugled in podporo.

Podobna zgodba je bila pri Ruparju. Janša je Ruparju svetoval, naj odstopi kot poslanec in tako opral ime stranke … No tedaj se je Ruparju še kazala gladka zmaga v Tržiču, kamor ga je šel podpret tudi Janša. Tako po planu Rupar ne bi zgubil nič, namesto poslanske plače bi vlekel župansko hehe.

No na koncu se računica ni izšla, tako da bo Rupar samo še eno leto vlekel poslanslo plačo skupaj z dodatki, čeprav je prostovoljno dal odpoved.

Javno mnenje je prisililo Janšo, da je predlagal Drobniču odstop in nič drugega.

V tujini ministri odstopajo zaradi enega kulija, ki ga vzamejo, pa ga ne bi smeli. Odstopajo zaradi objektivne odgovornosti – za nekaj, česar niso zakuhali sami, pa bi bili morali nekako znati preprečiti. Skratka, letijo zaradi zadev, o katerih se našim nedotakljivim niti ne sanja.

Ne bom rekla, da so naši ministri debili, vsekakor pa se ostala EU iz večine potihoma dela norca in ji ni jasno, kako bomo vodili unijo …. (beri članek v Mladini).

Janša že od vsega začetka ni hotel oz. želel Drobniča za ministra.
Nastavil ga je na pritisk Bajuka in NSi, da je bil mir v koaliciji.

New Report

Close