je dobro spustiti v zakon še nekoga?
Ok, jaz razumem, da imajo ljudje različne želje…………….toda, če si z nekom intimen, bi naj bila prisotna tudi ljubezen……..ali ne?………….in v tem pogledu me zanima, ali “martinček” goji ljubezen tudi do te druge osebe……….Nekak mi ni jasno, da lahko sexaš z dvema……….brez ljubezni………..ali sem pa starokopitna………
:))
pozabljaš, da je martinček moški…in tako je želela tud njegova draga…
ljubezen hja, če zdaj pomislim, da moj dragi ni bil moj prvi moški in razmišljam, kaj sem čutila do ostalih, bi težko rekla, da sem vse ljubila… čeprav primerjava ni primerna…
v martinčkovem primeru gre po moje zgolj za zadovoljevanje posebnih potreb, želja po neizmernem užitku – hedonizem??!!
se mi pa tukaj pojavi vprašanje, kaj je naslednja stopnja zadovoljevanja, ko je trenutna že zadovoljena, potešena??? kako daleč oz. kje so meje takega užitkarstva?
Me zanima, kako se bo tole končalo, vsake sanje se končajo, no dejanja, nekega dne;)), dobra sta, da sta znala to tko prenest, moja misel je, da če ljubiš, ne moreš videti svojo ljubljeno v objemu z drugo, seksu…tega ne moreš tolerirat, vsaj jaz ne, ni šans, znorela bi, če bi se šla trojčka in bi mela zraven še eno žensko in bi moj šasu po njej…ni šans, sanjat je že lepo, te rajca mika, resnica pa je kruta.
Pa res ljubiš svojo drago, oziroma ona tebe, saj tukaj si ti v plusu…ti imaš dve;))..kako lahko to gleda, ko prodiras v drugo…;))jaojao…???
In bi se šel trojčka tudi, če bi ona želela imeti poleg tebe še enega moškega, bi jo to dovolil?