Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Je pred vrati nova teorija zarote?

Je pred vrati nova teorija zarote?

SDS ostala brez svojih prostorov

Iz prostorov na Komenskega 11 se morajo izseliti

Slovenska demokratska stranka (SDS), ki ima približno 530 kvadratnih metrov najetih prostorov (za 8 zaposlenih) v stavbi na Komenskega ulici 11, bo v njih lahko le še do 27. oktobra prihodnje leto. To jim ni preveč pogodu, v Mestni občini ljubljana (Mol) pa so trdno odločeni, da »prevzamejo nadzor» nad stavbo in njeno vsebino.

Kot smo izvedeli, bo občina stavbo najprej obnovila, nato pa se bo vanjo vselilo podjetje Lekarna Ljubljana. Te se bodo namreč iz zdajšnjih prostorov na Ulici Stare pravde 11 morale izseliti, saj je cerkev te prostore dobila vrnjene v postopku denacionalizacije. Kot smo izvedeli, je zgodba pravzaprav stara že nekaj časa; najmanj pa tri do štiri mesece, kolikor se je ljubljanski podžupan Jani Möderndorfer (kot uradni pogajalec občine in župana Zorana Jankovića) pogajal z vsemi najemniki na Komenskega ulici 11 (v stavbi je namreč še nekaj najemnikov; med drugim tudi SD, ki pa je – kot je nedavno dejala predsednica ljubljanske SD Metka Tekavčič – s ponujeno lokacijo na Krekovem trgu zadovoljna.

Vendar pa, kot smo neuradano izvedeli, le v SDS s ponujeno lokacijo, tej stranki je mestna občina med drugimi ponudila prostore v stavbi na Cigaletovi, kjer je domovala tudi mestna LDS, ter ob Vilharjevi in v sosednji stavbi na Komenskega 7, niso bili zadovoljni. In še zdaj niso.

http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,35,253772

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Brez potrebe si delaš skrb, pred vrati ni nobene nove teorije zarote.

zarote ni, si jo pa zna JJ izmisliti.

“nova teorija zarote”

“si jo pa zna JJ izmisliti”

Ali lahko rečem, da so to podtikanja? Znano.

hahaha, bo čas pokazal, bo čas pokazal, ko bo hotel nekoliko vode na svoj mlin.

Komentiraš zadevo, ki je ne poznaš.

Štab SDS se bo itak spojil s sedežem vlade. Do naslednje revolucije.

Za izvenparlamentarno stranko, kot bo SDS po naslednjih volitvah, bi bili ti prostori tako ali tako preveliki in predragi.

SDS bo čez eno leto v najslabšem primeru druga najmočnejša stranka.

maš prav skopušnik in sicer z zadnjega konca

Ankete trenutno kažejo: SD, SDS, itd.

Jaz se oprijemam meritev, ti pa kar nekaj trobiš.

le sanjaj, še Jelinčiču bolje kaže.

JJ je dobil mandat in nikoli več ga ne bo. Prav je da ga je dobil, smo vsaj ocenili njegove sposobnosti in samospeve. Nerečem, lahko se zgodi, da bo v vladi in to na levi strani, saj se je navadil oblasti in se je bo težko odreči. Kaj boste potem tisti goreči desničarji rekli na njegove moralne vrednote.

1. pozabljaš, da je to politika

2. pozabljaš, da je za Janeza Janšo vse kar je dobro za Slovenijo prednostno

3. ali si že slišal za stavek, ki gre nekako takole: če sovraga ne moreš premagati se z njim spoprijatelji.

Kdo se bo s kom spoprijateljil si sam odgovori.

Moralne vrednote nimajo s tem nič! Vem, da to težko razumeš.

hahaha, kdo pozablja da je to politika, in da se v njej odvijajo umazane igre, zato nisen ne na desni in ne na levi, pa morda zato bolj objektivna.

ampak politike volimo državljani in Janez Janša je zgubil veliko zaupanje ljudi torej volilcev,ki jih ne brigajo politične igre, ampak kdo jim lahko ponudi več. Torej če bo JJ hotel ostati v vladi se bo moral pridružiti levici, defenitivno, takrat pa boste vsi desničarji skoči v luft, da je izdajalska baraba, ( seveda če ga bodo sploh povabili).

ali res,prednostna naloga, in kaj tako dobrega je naredil za slovenijo, kaj državljani slovenije niso na njegovi prednostni listi, hmmm….potem je pa še bolj žalostno.( čeprav smo to že vedeli vsi, prav malo mar mu je za navadnega človeka in kar je tulil v predvolilnem boju, je že prvih nekaj dni vladanja ovrgel)

pod 3 pa ne vem na koga leti, razen morda na JJ umazane igre, ko enkrat Pahorja nadira, ko ga pa potrebuje , ga pa kliče, ampak tudi Pahor bo imel tega dovolj. Če pa misliš leve stranke, so ga pa že itak premagale in ga niti ne potrebujejo.

o moralne vrednote imajo veliko z JJ , saj ravno on prisega nanje, in njegov 2 urni govor, je slonev ravno na moralno oporečnih novinarjih.

Ampak je JJ veliko boljši mandater, kot je bil aberveznik Rop. Če pogledamo samo rast SBI20 prej in zdaj, je sklepati. Vprašanje bi bilo kaj bi bilo z indeksom pod Pahorjem? Se kdo upa napovedati?

Ko bo Borut Pahor na oblasti, se bosta cedila med in mleko.

Janković je itaq revanšist in lopov, to se ve že 10 let. Glede Pahorja pa pričakujem, da bom imel drugo leto, če bo Mandatar veliko večjo plačo. Bojim se da bodo še nižje in da Semolič ne bo pripravljal demostracij, ker sta v isti stranki.

Ko so vladniki Ljubljani “skrajšali” proračun, bi lahko vedeli, da si bo mesto poizkusilo pomagati!!! Sploh pa so do sedaj plačevali 3€ za kvadratni meter na mesec!! In kaj rabijo 500m2 za 8 (osem) ljudi?????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ali veš koliko bodo plačevale Ljubljanske lekarne za m2?

SDS je plačeval po 4 eure za m2, če je 500 m2 pa mesečna najemnina 2000 eurov. Taki podatki so bili po TV, sicer pa evro gor ali dol. Pri 1 m2 se to mirno lahko zanemari pri 500 m2 pa je to že kar 6.000 eurov letno.

New Report

Close