Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je še kdo tu???

Je še kdo tu???

Razbo! Prvo daj žajfo v vodico.Nato pomešaj,vzemi palčko od pingo soka,ter pihni žalostnemu Sončku v obraz!Mogoče bo potem ratal jezen!
Sonček,a veš da sem s tabo,pa Razbo tudi!?
Sp

Ja hvala in zato grem takoj ninati, se mi že pančka, cmoka obema…;)) lumpka sta in pika!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Eehhh, saj sem vedel… Sprevržko, kako si lahko doputil, da je zaspano ratalo naše Sonce, ti ti,.. prfoks ti ;))
Saj, kje se pa stara znanka zdaj skriva… Sem poštekal, kdo si veš :))) Si tudi utrujena postala??? Že vidim, da sam bom celo dolgo noč… ko bi vsaj kako sodelavko imel :))) ..in že se mi je zgodba od Bgv prikazala pred očmi… ahhh… no, vsaj delo ni težko, moram potrkat.. tok tok tok ;)))

jaz sem tu…
si še ti tudi?

nocoj nisem utrujena…nocoj sem za akcijo vsa poredna :)))

He he,he, pa kaj te danes tako razganja, lepo je, da si tako vesela, mi boš izdala kakšno skrivnost?? Cmokico toplo, ti podam tja nekam ;)))

ne vem…kar tako sem vesela :))
skrivnost? ;)))))))
katero pa bi rad izvedel?

Lubčka :***

Sorči….evo me nazaj… upam, da boš sedaj tukaj, mam zdej čas za 15 min… in potem spet par min ne, itd.. 🙁
No, mislim ej, kar tako si vesela?… no ja… žensk pač včasih ni razumeti ;)Si potem dobila… 😉 nekega sogovornika na netu… je bilo slastno?? Skrivnost pa sem mislil, da mi boš sama kakšno zaupala,… nevem, v katere skrivnosti bi se podala??? Kam pa je poljubček moj pristal, ki poslal sem ti ga tja čez oz. skozi računalo ;)) Ku Ku.. si tukaj!?

tukaj sem ja

poljubček…nekam na toplo se je skril 😉
meni je všeč, da je tam…
glede skrivnosti pa lahko začneva…jaz nimam občutljiva 😉

Ku ku-di ;))

Kaaaaaj, nimaš občutljive!!!!!??? Sem prav prebral!?

kaj ti si v službi?

Ja, kaj še ne veš, da sem samo nočna!!??? in ti bi mene po ritki…. stara znanka!!!! ;)))

koga ali kaj? 😉

Jaz nimam občutljiva.. koga ali česa ;)))

jao muci kak se mi smiliš…
kje si da ti pridem družbo delat 😉

mogoče sem narobe napisala…mislila sem da nisem občutljiva…
sicer pa imam občutljive stvari 😉

Ja ja rep med noge, boš ti mene… he he 😉

meni rep sploh ni zrasel…ne da bi ga med noge dala…potem kaj drugega raje med nogami imam :)))))))

Aja, saj si mežikala… pa ti rada mežikneš kakemu tipčku ali si bolj zadržana oz. imaš drugačne taktike… mi zaupaš iz kakšnega testa si!? 😉

iz direktnega 😉

Aja, saj bi lahko pričakoval hi hi.. oz. že vidim.. hmmm jaz sem pa bolj zadržan :)))

eh daj…jaz pa sem upala da boš direkten 😉
da bova udarila eno vročo temo…

Čaki se!!! Saj res ni nikoli nič, če mi ne začnemo, da smo potem mi… no ja, da nebom moraliziral zdej… Kako si napravljena :)))

New Report

Close