Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je še kdo tu???

Je še kdo tu???

haljico imam…tako z oblački…modrimi… ;)))

Ajoooo, samo haljice neeee, sem noooor na kaj takega…. ti jo lahko malo prizdignem, da potipam kako toplo je… :))))) čaki, zdej pa že moram za par minutk letet….

kam zdaj letiš, ko sem si jaz mislila haljico odpeti? 🙁

;)))

Evo mene, sem si ga šel..khe khe.. si še sama.. si.. ok, a odpeti srajčko, da bom malo pomesil… sem se zdaj tako zagrel, da sem namesto v jabolko, zagrizel v pomarančo, he he.. ;)) no, pridi bližje..

:))))))))
zdaj sem su odpela mojo haljico…pa si jo rahlo razprla…
saj si hotel videti navodila za vzdrževanje materiala na notranji strani halje 😉

…umiti sem si ga šel, da ne bom kaki pacek izpadu… lahko me…

aha…priden…
lahko te napadem ja 😉

tako tako, še noge, da vidim vzdrževanje… kakšna navodila??? ;)))

saj ni važno…jaz sem se ti hotela pokazati v vsej svoji lepoti

…Ja ali je bila to vsa predigra ali kaj… bova ta hitrga? Saj imava še celo noč!! :)))

.. no pa daj… razkorači mi malo te nogice..

kaj si hecen hitrega…
zdaj se komaj začenja…zdaj se bom s svojim obrazom približala k tvojemu in te strastno poljubila…

pismo jaz sem nocoj dežrna tukaj…pa ravno jaz sem poredna…vsi drugi pridno pankajo

bejžite spat ;))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

…da ne bo prehitro, jaaa… no, pa se raje najprej približaj k mojim mehkim ustnicam in me strastno poljubi.. mmmmmm tvoj jezik..mmmmmmm

o glej ga
Kak si?

… ja kdo je pa pršu, jaz noben’ga ne vidim? :)))

s prsti ti grem skozi lase…z nohti ti zdrsim po hrbtu…potem te primem za roke in ti jih vodim po svojem golem telesu

en naj špega skozi okno…daj spusti rolete 🙂

skoraj odlično :))

in ti?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

.. ja kdo si pa zdej ti, oštja :)) mogoče se mi pa danes uresniči skrita želja- fantazija ;)))

ma super sem včeraj-danes…no zaenkrat sem še super…
se ti še ne spi? ali si tudi dežuren? 🙂

:))))))))

he he, tooo mi deli…

:))))

vse je možno 🙂

New Report

Close