Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu je to običajno?

je to običajno?

Nekaj me pa res zanima;::: sprašujem ženske in moške

Počasi mi gre na živce, ker moj včasih pri seksu pozabi name – al se mu pa mudi da bi mene stresel orgazem – ker komaj čaka na svojega – in pri taki brzini mojega ni – preideva na njegovega – ko je mimo je vsega konec – jaz sem pa mogoče na sredi – ampak za njega je seks zaključen.

A je običajno, da moški partnerke po svojem orgazmu ni več pripravljen zadovoljiti.

Kako je pri vas?

Ne to sploh ni normalno. Zamenjaj tipa ali pa se z njim resno pogovori. Sta poskušala z daljšo predigro. Najboljše je če vama pride skupaj.

Oprost, ampak to res ni normalno. Če ne seksaš iz ljubeznimpka zato ker je pač treba, oz. samo da se sprazni, je to tko kot si napisala. Pa valda je obema v užitek in je to ena prijetna igra, ki naj zadovolji oba, oba se morta potrudit, da je tko, da uživata …..

Pogovor se z njim, al ga pa pošlji nekam… Zajebi ga, po seksu vzemi v roke vibrator in se zadovolji, mogoče mu bo pa nerodn ….

lp

Hm…
v preteklosti sem bila s tipom.. ki so ga bila polna usta, kako bi me rad zadovoljil in to… maaaa ko sem bila prvič z možem, mi je rekel, da sem še nedolžna… in naslednjič, ko sva bila skupaj, me je popeljal do orgazma…
z bivšim sem prihajala do krča, nikoli pa me ni “razneslo” ali kaj podobnega… NI IMEL POJMA, DA MI NE PRIDE!!! JAZ PA TUDI NE, KER PREJ NISEM BILA Z NOBENIM!!! mi je pa bivši očital, da sem frigidna… mož pa me je popeljal do serije orgazmov (čez 50)… HUDA RAZLIKA!!!
tako da… je možno, da so (nekateri) tipi tako zelo sebični, da ženska z njimi nikakor ne bo doživela orgazma!!!

Za velike in male užitke - trdi tički in vroče mucke ;)

Hm, vsi ti odgovori so mi dali misliti. Vriska, saj ne gre za to, da orgazmov ne bi bilo, kadar so, so res pravi, veliko bolje kot z bivšim. Pravim, da včasih rabim več predigre da se zagrejem, on pa najbrž napačno razume, da mi je že “nekje vmes” čisto dovolj. Včasih pa res dobim občutek njegove čiste sebičnosti.

Vseeno pa me zanima, zakaj je v vseh porničih prikazano kot konec seksa moški orgazem? Nisem še videla, da bi se po tem seks še nadaljeval. Pravljica o skupnih orgazmih je precej pravljična, po moje je to izredno redko. Gre za trenutke, ki jih je težko ujeti v iste sekunde.

hec je bolj v tem, da po orgazmu moški takoj običajno ne more nadaljevat. Torej te mora pripravit tako daleč že prej, ali pa potem zadovoljiti npr z usti. Prav malo pa je moških, ki bi neposredno po orgazmu nadaljevali in te zadovoljili z onetom. Rešitev je torej podaljševanje oz. zamikanje orgazma ali pa usta.

Vama pride skupaj? Sprašujem zato, ker menda zelo malo parov to doživlja.

Meni je žal to uspevalo samo z eno deklico v zelo mladih letih, ko sva res večino orgazmov doživljala skupaj. Še danes se rad spominjam seksa z njo.

No ja, meni se skupni orgazmi ne zdijo pravljični, ampak kar precej realni.
Skupne orgazme sva doživljala z bivšim in zdajšnjim fantom.

Je pa res, da nisem imela nikoli težav z doživljanjem orgazmov.

Maya, ne vem kaj bodo rekli še drugi na realnost skupnega orgazma, Kolikor sem se pogovarjala z drugimi je to res bolj pravljica in lahko si zadovoljna, da ti pri tem nisem težav.

mm, vesela sem tvojega – moškega – mnenja, saj mi je jasno, da z onetim po njegovem orgazmu ne gre. Prizadeta pa sem, ker mu takrat dobesedno pade vse dol, ne samo one. Še eno vprašanje ti postavljam: kako se počuti moški ko zadržuje orgazem – mu je lepo, je neučakan, ali si želi da čimprej pride do vrhunca?

meni je v bistvu lepo, ampak v neskončnost pač ne gre. Ful užitek je podaljševati tisto čisto pred vrhuncem… ampak problem je, če te ravno takrat ženska najbolj želi, tebi pa samo še en gib pripelje do orgazma…

Gre mislit tudi na druge stvari, jaz se v takem trenutku skoraj vedno spomnim na eno erotično zgodbo izpred let, ko je tip z namenom zadrževanja razmišljal o dacarjih :))))) Lahko se pa zgodi pri tem, da se prevečl oddaljim od orgazma, pol pa mi sploh ne pride ali pa težje… Vsega je pri tem, treba je prakticirat in se učit.

Mene npr ful vzburja, če je ženska pohotna… ko mi pride, sicer res prav divje seksat ne morem več, še kako minuto, pa konec… Ampak se z veseljem prisesam na ustnice, spodnje seveda :))))

he he he he…. res pa je, da izjeme potrjujejo pravilo… Res, da moja ni pretirano zahtevna ljubimka, pa je zato lahko one napol trd po orgazmu, pa stvar še funkcionira…

Včeraj, po mojem orgazmu ji je zadeva ugajala, pa sva še kr nadaljevala… malo je blo treba pazit, da ven ne pade, pol sva še položaj zamenjala, da je s hrbtom proti meni sedla name (njam, meni ful ljub položaj)… do njenega vrhunca…

… no pol pa je spet meni začelo fejst pasat, tak da je zaključila s felacijo..

Torej… ni nujno, da več ne gre po moškem orgazmu (včasih sem še sam presenečen nad sabo, … morda pa prihajam v starto formo, v mlajših letih se je namreč večkrat zgodilo, da sem lahko seksal do drugega izliva brez prestanka)

Ampak… leta so tu, tega bo vedno manj :-((((

Ups takole bomo rekli, to o skupnih orgazmih je al pa ni – ni pogoj za nebeške užitke – POGOJ pa je samo to, da te partner upošteva !!
Razišči malo zakaj se obnaša kot se – si se poizkušala pogovoriti z njim?

Tvoj je ali egoist ali pa o seksu nima pojma. Moraš ga naučiti ali pa se z njim pogovoriti!

Midva imava večino orgazmov skupaj, mogoče z minimalnimi zakasnitvami. V nekaterih primerih je ona prva, v drugih jaz. Če vidim, da je počasnejša se jasno zadržujem. Razmišljam o stvareh, ki mi zmanjšujejo libido. Saj ne traja dolgo. Ko vidim, da ji prihaja se pa poženem z vso silo in jo v večini primerov še ujamem tako, da sva istočasna. Oba imava namreč daljše orgazme pa tudi precej močne. Problem je kadar jaz ne zdržim njej pa prihaja “tik za mano” 😉 Potem zame postane boleče. V večini primerov ta bolečina ni tako huda, da se je nebi dalo prenesti. Edina slaba stran je v tem, da mi ud v tem primeru zelo hitro upada. Kadar pa totalno upade ali preveč boli, ga izvlečem in jo spravim do konca ročno.

Se pa tudi zgodi, da komu od naju ali celo obema sploh ni, da bi doživela orgazem. Potem se samo malo “igrava”. Če pa je enemu do tega, drugemu pa ne, si pomagava ročno.

Zanimivo je, da se takole “zverziraš” šele po daljšem uvajanju.

Moj se zelo potrudi, da pride tudi meni. Če mi ne pride med sexom, pa se potrudi po sexu. Tvoj je očitno egoist!!!

To je samo pri egoistih! Nateraj ga, naj poskrbi predvsem zate. Jaz najmanj toliko uživam, ko doseže vrhunec žena, kot če bi ga jaz.

Ne to ni normalno ali pa vsaj ni fer :-(.
Moj lubi se vedno potrudi zame – dokler nekajkrat ne zadovolji mene, sploh ne pusti, da bi jaz njega :-)))

Običajno? Ja kakor za koga! Jaz moram reč da, da se meni to početje zdi prav egoistično. Sam da on uživa, pa čeprav ti še nisi. Jaz mislim da se premalo potrudi zate. Zdej če njega pač tok hitreje vzburiš kot on tebe, si pač tok bolj učinkovita. Zato se mi ne zdi pošteno, da tudi ti ne prideš na vrsto. Pogovorita se o tem, ker kasneje lahko pride do velikih težav.

Upam da sem ti kaj pomagala, LP
P.S. Postavi sebe na 1 mesto!!!

Običajno? Ja kakor za koga! Jaz moram reč da, da se meni to početje zdi prav egoistično. Sam da on uživa, pa čeprav ti še nisi. Jaz mislim da se premalo potrudi zate. Zdej če njega pač tok hitreje vzburiš kot on tebe, si pač tok bolj učinkovita. Zato se mi ne zdi pošteno, da tudi ti ne prideš na vrsto. Pogovorita se o tem, ker kasneje lahko pride do velikih težav.

Upam da sem ti kaj pomagala, LP
P.S. Postavi sebe na 1 mesto!!!

a ti sebe postavis na prvo mesto?
maš tipa?

Ja mam, ce te zanima!!! Nism mislna tko k si ti razumel. Pr men je tko da uzivava oba in se en drugemu posvecava, tako da ni noben zapostavljen. V njenem primeru pa kot sam vidis ni tako, zato mislim da naj se kaj zase naredi in se mu ne podreja. Pač res rabita pogovor-iskren!!!

New Report

Close