Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Jelinčič cilja na

Jelinčič cilja na

vstop v vlado in prevzem enega ministrstva!!!

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/342777

Saj vsi ciljajo in hočejo napredovati na višji nivo.Za državljane jim je bolj malo mar.

Urad za odnose z verskimi skupnostmi ali pa kar ministrstvo za notranje zadeve.
Mož ima namreč precej izkušenj s krajo cerkvene lastnine.

Pa ne samo on.

Jelinčič cilja samo na to, da ostane v parlamentu, ker mu bo tako zagotovljena poslanska imuniteta, da se bo lahko še naprej nekaznovano ukvarjal s kriminalom. V naslednjem mandatu se mu bo že kdo ali nekaj od zmagovalne stranke zamerilo, da bo ostal v opozicji ter tako spet ne bo delal nič državnotvornega za Slovenijo. Bo pa podprl leve, kjer in kadar bo to treba, da Slovenije ne bo napredovala kot bi morala. Letos se bo za vstop dobrikal katoličanom, ker je po zaigranem sporu s pečetom, peče prevzel levo stran. Vrli jelinko bo letos na desni. Katoličani pazimo se volka v ovčjem kostumu, ker bomo lahko kmalu podgane, ki jih je treba postreliti.

Benaflek, vrli jelinko je bil ves Janšev mandat na njegovi strani in je zanj opravljal umazane posle (Gaspari, Cviklova komisija, da ne nabrajam dalje).
Sicer se strinjam s tabo, da je blefer, ne bi mu pa rekla volk v ovčjem kostumu. Oznaka Janšev pudeljček zadošča.

Izpiski glasovanj bi ti razkrili, da je Jelinko sicer govoril kot, da je na strani vlade, ampak je vedno glasoval proti vladi, kjer je bilo treba ohraniti prakso iz starih časov. Torej, v malih stvareh je bil na strani vlade, v tradicionalnih rečeh za stare politične sile pa tam kjer spada in od koder izhaja.
To, da si opazil, da se dela kot Janšev pudelj je podkrepitev moje misli, da bo Jelinčič v tem predvolilnem obdobju na pogojno rečeno desni strani. Ampak dejanja ga še vedno izdajajo, besede so zastonj. Tisto kar si navedel v oklepaju so jelinkotove besede, ki niso naredile nič škode opciji, ki ji pripada.

Jelinčič je mafijec, ki je kradel po cerkvah.On lahko cilja samo na Dob, enkrat,ko dobimo normalno oblast.

Benaflek ti si en žleht katoličan,sovražen do drugačnih,sebičen.Katoliška vera NE UČI sovraštva do soljudi!!!!Ti pa si en konflikten zajeban katoličan.Ne zaslužiš si biti katoličan,ker si tak kakršen si.Zlobe in sovraštva te cerkev NE uči.Zamisli si malo o svojem obnašanju.

New Report

Close