Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu jemlješ si ga

jemlješ si ga

…jemlješ si ga..cm za centimetrom,počasi izginja v tvojih ustih…hočem da si ga vzameš celega…zgrabim te za lase…o ja…hkrati ti nežno potiskam glavo navzdol….do konca…..želim……da me sprejmeš celega…
Z jezikom si delala čudeže……gledam , ko ti izginja v ustih in hip zatem spet v obratni smeri….z roko si mi božala jajčka……Vsake toliko časa si dvignila pogled in najine oči so se srečale….Vidiva strast v njih……vedela si, da me popolnom obvladaš..da sem se ti predal z zadnjim delčkom telesa…in to te je še bolj podžagalo,,da si pospešila ritem……ni bilo potrebno dolgo časa…ko začnem vzdihovati…primem te za glavo in ti ga želim potegniti iz ust……..ker nisem hotel končati v tvojih ustih……toda ti……ti se me prijela za ritnice in glavo še bolj pritisnila ob moje mednožje, dokler……dokler sperma ni začela brizgati vate…..
Moje telo se je stresalo v kričih…..Ko sem končal….si me pogledala in zasmejala…hotela si se obrisati..toda sklonil sem se……in….

Strastno sem te poljubil …to te presenetilo…….do sedaj ti tega ni storil še noben moški…. pohota v tebi je začela goreti…..sedaj si ti vstala…… Poljubljam te po vratu, obrazu, ramenih, a moje roke so raziskovale tvoje telo, vse do nje, moje-tvoje male mokre *********… in ko sem se je nežno dotaknil si zadrhtela.. Pokleknil sem pred tebe. in ti si razširila noge in eno dvignila na moje rame….. Pred menoj se je razširila tvoja prečudovita muca…ki je dišala……ki je bila mokra od tvojih sokov……..ki je želela mojega kur**…. potisnil sem jezik vanjo, ter pričel lizati vse te tvoje sokove do zadnjega…in nisem in nisem mogel…kot da bi se bal, da boš prenehala…..
Da mi ga……..ne zdržim več…sem slišal tvoje besede…… Ampak to je bil šele začetek…..Lizal sem te….po pič** naprej po presredu do ritke in nazaj……..z rokami sem te božal po riti….in se vsake toliko časa močno pritisnil ob tebe……. Uživalal si…..to je bil občutek,ki ti je meglil razum…
Pogledala si me…….Ne bom več dolgo zdržala..prosim ..prodri vame…….od zadaj…..
Nastavil sem ti ga na vhod pič****…prijela si ga in počasi si se začela nasajati nanj…

Zaprl sem oči… Ležala si poleg mene…. Čutil sem, kako si dihala… mmm…

…In tako sem sedaj jaz tisti,ki stoji pri oknu…zre v prazno…in spet čakam na tiste dežne kaplje in iščem tako zaželjeni zvok dežja, ki udarja ob površino,veter,grmenje…noro…se kar naježim…obenem se sprašujem, kako naj še obužujem dež in vse kar je povezano z njim…….brez tebe !?

leta letijo - iščem stevardeso

kar pridi izpod odeje, sonček že močno greje:))))))

samo sanjalo se ti je razocaran;)

kot po navadi…lol

Razo! Na koncu pa vedno zaj…

Odeje??Kakšne odeje??
Je ne rabiva,če si pa ti loh z odejo kej privoščiš,izvoli!!!!

New Report

Close