Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek JJ – DURS

JJ – DURS

no, nekaj pa le še funkcijonira v naši državi:

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/341741

Še veš zakaj je JJ fasal to kazen?

saj je vseeno zakaj jo je, važno da DURS deluje tako kot mora in ne gleda na predznak!:)))

kaj grem enem na živce, hahaha!

V glavnem, kot ponavadi nimaš pojma.

daj umiri svoje živčke, saj lepo piše v prispevku, kako potem lahko rečeš da nimam pojma, aja sploh nisi prebral prispevka!:))))))

ti si pa res ta prava. sploh ni pomembno, zakaj je fasal to kazen. Kazen mu je bila dosojena in jo je dolžan plačati, tako kot smo to dolžni vsi navadni smrtniki te države. In JJ je mislil, da je izjema.

Ali ti misliš drugače?

Ugotavljam, da so Janši rubili 100 evrov.
Torej očitno ni izjema.

Izjema pa so zgleda tisti, ki so za privatne špase trošili državni denar, ker nisem opazil, da bi kdo za to odgovarjal. Recimo tisti, ki so kupovali letalske karte za razno razne indijske al kakšne že zdravilce.

Torej je očitno, da je JJ navaden smrtnik, niso pa to vaši levičarski guruji, ki so očitno nad zakonom.

Tako je to, žalostno toda resnično.

hahaha, nikar se ne razpoči, Urška je tudi že parkat letela, za čigav denar misliš.

al me veseli, da mu ni povsod uspelo uvesti apsolutne oblasti.

hahaha, nikar se ne razpoči, Urška je tudi že parkat letela, za čigav denar misliš.

al me veseli, da mu ni povsod uspelo uvesti apsolutne oblasti.[/quote]

uh, tole je moje!!:)

http://www.revija-reporter.si/slovenija/politika/absurdna_kazen/menu_id_60.html

hahaha, nikar se ne razpoči, Urška je tudi že parkat letela, za čigav denar misliš.

al me veseli, da mu ni povsod uspelo uvesti apsolutne oblasti.[/quote]

Ti ninej pa res nimaš pojma! Gospodična Urška je zunajzakonska partnerica gospoda Janeza Janše in ima vso pravico svojega partnerja spremljati na vsaki poti. To da je pa guru priletel tovariša Drnovška zdravit na državne stroške se pa tebi zdi pravilno. Mislim, da boš morala pri sebi marsikaj razčistit. Čimprej tem bolje!!!!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Smo pa res butli. Vsi v politiko, pa vsak 2 partnerja… eden zunajzakonski, drugi znotrajzakonski… očitno ta vlada omogoča fjakanje celi familiji + priveskom na državne stroške. Mene zanima, koliko dopusta ima ena zdravnica pri 30-letih. Jaz ga nimam toliko, da bi si lahko privoščila izlete takole kot gospa Urška.

Frančišek, mene so podučili, da je vsaka ženska, ki konča fakulteto, gospa. Torej je GOSPA Urška.

Kaj pa guru!!!! A njega si pa izvzela iz konteksta???

Sploh pa mlada šikana dama še nikol ni bva gospa razen če ti kak zadrtež – ekstremist. Pa sej nimaš pojma o tem. Če si ženska si favšeritna tk da gori, če s pa moški s pa en navadn štor:-(

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Ti ninej pa res nimaš pojma! Gospodična Urška je zunajzakonska partnerica gospoda Janeza Janše in ima vso pravico svojega partnerja spremljati na vsaki poti. To da je pa guru priletel tovariša Drnovška zdravit na državne stroške se pa tebi zdi pravilno. Mislim, da boš morala pri sebi marsikaj razčistit. Čimprej tem bolje!!!![/quote]

ko bosta vsaj prijavljena na istem naslovu, bo pa njegpva izvenzakonska partnerica. Dokler pa je on prijavljen pri prejšnji ženi ali izvenzakonski partnerici ona pa nekje drugja, pa to nista in pika!!!!

in če se že gre drugo damo, naj to tudi storita, čene ga naj čaka doma pred televizorjem.

veš kaj, če bi me ti prosil naj ti pomagam pri zdravljenju, bi ti tudi, kar verjemi, če bi bilo le v moji moči.

S tem zdravilcem in 200 starimi jurji res že pretiravate. Škoda, ker ni Drnovšek prosil mene, z veseljem bi mu jih dala. 1 poslanska sejnina je tole, pa tak kraval in očitki. Prejkoslej se vsakemu vrne, vsaka palica ima dva konca in zna se zgoditi, da bomo čez 10 let brali o raku in indijskih zdravilcih ravno v zvezi s tistimi osebami, ki so to najbolj očitale. A spomenik Drnovšku je bil pa zastonj? A je bil SAMO starih 200 jurjev? Zame je pa ta spomenik potrata in zapravljanje denarja. Ah, ne koza kozasta, tudi če je bil 20 000 evrov, ni problem, važno da smo se slikali ob njem in slavili Drnovška. Fuj!

Česa naj bi bila komu fouš, Frančišek? Urški fouš? Smili se mi, ženska, ker je tako nesprejeta, ni si zaslužila, da bo celo življenje nosila s seboj pljuvanje po njej. Sicer pa ima tudi korist, morda je celo brihtna, že ve, zakaj.

New Report

Close