Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek JJ in Bajuk

JJ in Bajuk

ja res sta ena velika reveža:

JJ poleg plače v lanskem letu prejel še 79.632€ za povračilo stroškov nastalim z delom, Bajuk pa 63.238€.

hmmm, jaz sem pa mislila, da stroške krije država, pa jih reveži morajo sami in šele potem jim država povrne, ja boščki!!!

vir;
http://www.siol.net/slovenija/volitve_2008/novice/2008/08/premozenje.aspx

Ojej, Pahor se pa naokrog vozi s KATRO (Renault 4)…

P.S. Za neuke: Kaj so “stroški nastali z delom”?

, kateri so pa ti??? pa nodomestilo plače, a mogoče veš??? (kaj bolniška, dopust,porodniška al kaj je lahko še nadomestilo)

>>>Prejel je tudi nadomestilo plače in povračilo stroškov med delom v vrednosti 63.238 evrov>>>

Ma ne vem, zato pa sprašujem če kdo ve?!?!

Verjetno so to stroški, ki nastanejo, ko gospodi kam grejo ali pa doma delajo za službo. Nekaj se sicer lahko da vnaprej, pa dnevnice itd, za ostalo pa recimo da prinesejo račun ali se pa oceni, koliko je moral kdo”založit”. Recimo za prevoze v službo in iz nje, avtobusni prevoz, telefone v tujini, pa v hotelu kak prenos prtljage, parkirnina, cestnina, mogoče iz domačega telefona kličejo… Hja, ne vem točno, a navadni smrtniki dobimo to, gospodi pa imajo itak službene telefone, avte, služinčad… Mogoče se po novem sem štejejo še partnerjevi stroški. Morda nas kmalu čaka še to, da se bodo na službene poti lahko poleg partnerja vozilo še ljubljenčke, zakonske, in izvenzakonske.

“Stroški, nastali v zvezi z delom, so prehrana med delom, dnevnice, stroški za prevoz, stroški prenočevanja, terenski dodatek in nadomestilo za ločeno življenje.”

Tole sem našel. Ima smisel.

hja ima, ampak 7.000€ mesečno???, je pa mal huda, a se ti ne zdi?:)

kolikor vem pa naj bi vse službene poti naročala in plačevala vlada.

ločeno življenje za JJ ne pride v poštev, za Bajuka pa tudi ne, ker to pomeni da 5 dni v tednu ne bi videl žene in bi bil nekje drugje začasno prijavljen, živita pa v Lljubljani. Stroški za prevoz tudi ne, ajd hrana in morda terenski dodatek (pa še tale je vprašljiv), dnevnice hmmm ne bom trdila ampak mislim da jim to ne pripada. Ampak toliko???

kaj pa nadomestila plač???, hmmm, kolikor sem iskala sem našla le našteto že zgoraj.

čudi pa me da ostali nimajo nič od tega.

kakšni kekci..
a bi blo boljš ko bi imel klošarja, s strgano srajco za mandatarja..
pa 20 € socialne …
saj nista ko Berlusconi…

ne ga srat,ninej

kaj sem jst mel od Titejevega Galeba? ..
ja ja, je bil revež, ni podatkov, da bi prejemal 10000€/mesec potnih stroškov…yp ..razen če te podatke poseduje POP..

Khmm, dost nas koštata bi rekel.


Kaj bom imel pa jest od nove ruske vojaške ladje, ki jo je kupila Janševa vlada in ki bo komaj obrnila v našem morju? Samo stroške al še kaj? A je vsaj po NATO standardih?

mal si pomešal..
se strinjam glede obračanja..
ampak, z ladjo se ne bo prevažal JJ!..

ker poleg Galeba smo imel še…podmornice pa torpedne čolne…pa..podzemna vzletišča, ..smo bli najjača armada na balkanu!!…
kaj sem mel jst od teh reči, če tebe tista ENA tako moti..

.pa bi ti šel k rusom, starim vašim frendom, pa bi nam medu in tort prnesu…ko pa imajo vsega ..

simpl, ne govorimo niti o TITU, niti o rusih, ampak naših strankarskih predsednikih.

naj ti povem (če tega ne veš, mislim da ne), je imela Jugoslavija veliko morja in Galeb je imel kje pluti, danes pa ta Galeb krasi Črnogorsko mesto Tivat. Zraven tega, ni imel Tito popolnoma nič svojega, Jovanka je bila zelo revna vdova in danes živi v dveh majnih sobicah z malo penzijo, torej ni imel niti visoke plače!

kje bomo pa mi obračal našega galeba, pa ne vem, verjetno bo zasidran požiral ogromno našega denarja za njegovo vzdrževanje..

dragi moj nikjer nisem napisala, da ne bi smel imeti, naj ima, ampak zakaj ne plače, bi ga bilo sram, da ima višjo kot marsikateri premje druge bolj razvite države v katri imajo tudi državljani visoke plače in zato je očitno potrebno hvatati krivine!

kaj se je zgodilo s teboj, nedolgo tega, si mi zatrjeval da ti gre zgolj za resnico, a si mislil samo na enostransko, ne tako pa ne gre.

:-)))))

Res je bil revež, npr. ko je šel na potovanje se je vozil z rušilcem in je pokuril toliko bencina kot ga mi vsi skupaj v življenju ne bomo, samo angleški kralji so se dražje prevažali; z bojnimi ladjami namreč.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

:-)))))

Res je bil revež, npr. ko je šel na potovanje se je vozil z rušilcem in je pokuril toliko bencina kot ga mi vsi skupaj v življenju ne bomo, samo angleški kralji so se dražje prevažali; z bojnimi ladjami namreč.[/quote]

Prosim, nauči se brati, kje sem napisala da je bil revež, živel je na račun države in državi tudi vse zapustil.

oprosti ninej..
ampak sem te imel za bolj zrelo in objektivno osebo..
kar meni očitaš..lahko jaz z mojega gledišča prilepim tebi..

kolikokrat je potrebno vprašat ? zakaj se eni tako “obračate v prihodnost”, vas kaj tare tam “zadaj”?

zakaj govorite kak je blo fajn v komi časih če je treba gledat naprej??..
ko tebi to paše lahko primerjaš stare čase.. če pa jaz kaj privlečem..
te pa kao to ne zanima..

če tebe NE.. pa mene, sorry..saj ste menda ja največji strpneži..kajne?? al govorite eno delate pa drugo?

glej, lahko se pogovarjamo o Titu naši pretekli zgodovini, kot preteklosti, sem že večkrat povedala, ne moremo pa jo primerjati z današnjim stanjem v državi. Samostojni smo 17 let in takrat nas je za samostojnost glasovala velika večina Slovencev, torej želeli smo drugačno življenje ( pa ne pozabi takrat že dolgo ni bilo več TITA), svojo državo, kjer bomo imeli vsi enake možnosti,za vse državljane boljše življenje, mlade, stare itd., vsi smo se odločili skupaj za to pot in vsi imamo pravico do boljšega življenja ne samo priviligiranci!

dovolj mi je 12 let na 50 let podlage, čisti izgovori, naše nesposobne politike, ki nam vsakodnevo krojijo življenja, če bomo dovolili bodo to trobili še nadaljnih 50 let, ma ne mi rečt, da je to popolnoma dobronamerno, samo iz čiste ljubezni do naše zgodovine.

namensko se vstvarja trenja med slovenci, boš videl sedaj v predvolilnih bojih, kako se bodo prerekali zopet o pobojih teh in onih, o komunistih o 50 let podlage! Ma ne mi rečt, vsi ki danes sedijo v parlamentu so imeli tako ali drugače kakršnekoli vezi z komunisti. Pravih komunistov pa že zelo dolgo ni več.

veš kaj, dokler mi čvekamo tule ni prav nobene škode, ko pa začno čvekati politiki, potem te je pa lahko strah!

ni ti potrebno samo provocirat, poglej globoko vase in se vprašaj, ali ti je prav da ima tvoj predsednik, zraven plače ki presega 6.000€ še dodatke k plači , ki presega njegovo plačo, ti je prav, ne meni ni, pa ne zato ker ima, ampak zato ker vedno poslušamo kako ima ta ali oni večjo plačo od njega. Potem pa sam poda podatke (no saj jih mora), koliko dejansko zasluži. Ne tako se pa ne dela.

zame je to navadna kraja državnega premoženja

glej, lahko se pogovarjamo o Titu naši pretekli zgodovini, kot preteklosti, sem že večkrat povedala, ne moremo pa jo primerjati z današnjim stanjem v državi. Samostojni smo 17 let in takrat nas je za samostojnost glasovala velika večina Slovencev, torej želeli smo drugačno življenje ( pa ne pozabi takrat že dolgo ni bilo več TITA), svojo državo, kjer bomo imeli vsi enake možnosti,za vse državljane boljše življenje, mlade, stare itd., vsi smo se odločili skupaj za to pot in vsi imamo pravico do boljšega življenja ne samo priviligiranci!

dovolj mi je 12 let na 50 let podlage, čisti izgovori, naše nesposobne politike, ki nam vsakodnevo krojijo življenja, če bomo dovolili
bodo to trobili še nadaljnih 50 let, ma ne mi
rečt, da je to popolnoma dobronamerno, samo iz čiste ljubezni do naše zgodovine.

Tukaj se popolnoma strinjam z tabo! Res je, da je včasih JUGA bila zakon, si lahko gradil, si si lahko kupil avto, parcelo kar češ, da sploh ne naštevam itd. Kaj pa danes si lahko privoščimo oz. posebej naša mladina?
NIČ. Zakaj NIČ? Zato, ker ne bodo mogli živeti brez podpore staršev in pika. Jaz sem začela svoj zakon graditi z žlico po žlico, današnja mladina ne more, pa ne zaradi tega, da noče ampak enostavno denarja ni. Zakaj mislite, da je toliko ljudi zagrenjeno? Zakaj mislite, da je na tem MON-u oz. vsepovsod po forumih nestrpnost, pljuvanje, žaljivke itd. Ker ljudje morajo dati to vse ven iz sebe, če ne se jim lahko zmeša vred z MANO….
Meni se že itak meša in to že pošteno. Kot sem omenila v enem postu, da je veliko takšnih, ki si ne morejo kupiti ne mleka in ne kruha, ali obratno, ne vode in ne kruha tako, da pričakujem še kmalu pa bom tudi jaz spadala med te reveže….
Resnico pišem – tako je…. Mene ne zanima kaj je bilo pred 20-timi leti, to je že minilo, mene zanima kako bomo sedaj živeli? Kako bo v prihodnosti? To mene zanima. Da lahko lagodneje živimo bi moral vsak dobiti naj manj 1000€ plače ne glede na izobrazbo… Z izobrazbo pa naj dobijo več. Takrat mislim, da bi lahko preživeli, vsaj zase vem, da ja. Ne pa, da dobiš 350€ plače. Kaj boš pa dobil, če pa imaš v BRUTU 403€ plače…….
Haloooooooo!!!!!!!!
To me jezi in nič drugega. JJ je nas naredil še večje bede kot smo bili že prej, že prej smo živeli v bedi sedaj pa posebej odkar je prišel Janezek na oblast. Važno je, da Janezek in lepa Urška se imata lepo in polno rit.
Domači pregovor pravi, da lepo je z polno ritjo srati, naj serje z prazno rit. Mi tisti, ki nimamo oz, ki ne bomo imeli kaj za v usta dati bomo si pa zabili čep v RIT?????????
Potem rabimo veliko koruznih štorž……
To je za smejati in za jokati se!
Ne bomo rabili hujševalne terapije, ker kile bodo same letele dol, če ne od lakote pa od skrbi ali bolezni in to je to. JJ. bo pa še vedno sedel v zlatih naslonjačih……….
Fujjjjjjjjj banda ena!!!!!!!!!!!!

Tistega Bajuka pa ne morem videti že od prvega dne, ko se je priliznil notri v parametnt. Naj gre nazaj v Argentino in naj tam pametuje. Saj včeraj pri soočanju ni vedel kaj bi povedal se je sprenevedal, joj kako bi ga z veseljem mahnila po glavi.
Ohhhh dovolj je, ker sem zelo živčna še kmalu pa bom histerična, hvala bogu, da grem spat….

pa kaj imate eni toliko za povedat čez naša dva ministra? Pohvaljena sta bila oba iz strani celotne EU. Bajuk celo finančni minister leta EU.

Smejem pa se tudi o pravljici, ki jo je nekdo napisal, da pod jugoslavijo je bilo za vse poskrbljeno…ni bilo privilegiranih. Joj kakšna izjava. Da je bilo za vse poskrbljeno se še strinjam: določene oboževat, določene pobit, določene mučit, določene pustit pri miru, določene…vsak je bil na nek določen način poskrbljen. Da pa ni bilo privilegiranih, ta je pa huda. Ja kdo pa je lahko nekaj postal? Za katera mesta si moral absolutno imet knjižico partije? a ste vse pozabli ali niste še bili rojeni?
Pa tudi kakšno logiko imate eni, a res mislite, da bi Slovenci pod jugoslavijo boljše živeli, ko bi morali še finansirati celoten balkan daleč podpovprečen od slovenskega standarta? Povejte raje, da vam samostojna Slovenija ne paše, ker ste morda južne narodnosti, oprane glave bivšega režima ali vaših staršev posledično iz prejšnjega režima!
Isto bi bilo vprašat severnega italijana, če misli, da bi sam sever živel boljše sam kot pa skupaj z jugom. O tem ni minimalnega dvoma!
Mi imamo to srečo, da nimamo juga naše iste narodnosti in lahko lepo živimo v naši Sloveniji.

Lahko je Bajuk pohvaljen od Evrope ja, samo jaz se pri tem vprašujem tudi po zdravju EU. Naj pogleda dejstva, življenje, ne pa neke statistične flance in kao deflacijo za avgust, ko so razprodaje. Eno so prikrojeni podatki,drugo pa resnica. Če vprašate na Statistični urad, dobite čisto druge podatke in sliko. Kako se pa kaj računa, si pa vsak priredi po svoje, seveda v svojo korist.

Bajuk tu ni bil nikoli sprejet in ne vem zkaj se tako sili! Janša je pa tudi dobil neko priznanje za udeleževanje pri raku dojke, samo o tem nikjer nič povedanega. Zame še vedno velja, da verjamem v to, kar vidim. Priznanja se seveda lahko tala… drug drugemu. Narod ni slep.

New Report

Close