Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek JJ izžvižgan

JJ izžvižgan

jaja, in nasmeh je bolj grenak!:)

http://24ur.com/novice/slovenija/video-mnozica-izzvizgala-janso.html

Si me prehitela za 4 minute…

Novica se mi je prilegla kot hladen pir na vroč poletni dan…

hahaha, tole je še boljš:

http://www.vest.si/2008/08/20/vesti-na-vesti-00300-20-08-08/

sori Code5, nisem videla, da si že ti pripopala.:)

Edino to si je zaslužil, kaj sedaj kažejo janšine podkupljen ankete o podpori SDS-a…. Realnost smo videli v živo, tako je v vsakem mestu v Sloveniji, cena kruha je povsod enaka! Dol z Janšo!

http://www.siol.net/slovenija/novice/2008/08/na_kozmusovem_sprejemu_izzvizgali_premiera_janso.aspx

pa še zelo zanimivi komentarji, preberite jih!

Vse sem pregledal in prebral. Vam se zdi to prav in pošteno! Lepo, celo zabavati se znate na ta račun. Pač ljudje brez vsakih moralnih vrednot!!!
Komentarji tudi niso bog ve kaj. Pač neko zmerjanje njegovih nasprotnikov.
Če bi se kaj takega zgodilo gandijo al pa palčko, bi bvo rejtam za dov past, njemu se pa smejite.

PS : To je bilo snemano iz publike, pa ste kdaj poskusili z mobilcem snemati iz publike in poleg vas mogoče kdo kriči in žvižga. Poskusite in boste videli kaj se pol čuje na posnetku, tako da o tem ne bit preveč pametn, ko vam vsem skop škodi!

PRAVI BALKANCI

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hja, ja kaj si pa užaljen, prvi posnetek je prav lep, je pa malo prečiščen, druga dva sta pa superca, kot je Code5 rekla-kot hladen pir na vroč poletni dan.

ja, kaj čmo, on nikoli ne bo Milan Kučan, to bo moral enkrat priznat, ampak mu je res vse dol padlo, ni vedel a bi se zlajal al bi zajokal, ja bo treba sestopit iz oltarja in priznat poraz.

Kučanu nikoli ne bi želel prevzeti mesto olimpijskemu prvaku, tudi pred volitvami ne!!!:)

smo pa balkanci, če ti je kaj lažje.:))))

sploh nisem užaljen, mene lahk užali sam žena

Iz odra on ne bo stopil, ker je rojen zmagovalec. Kot sem rekel če bi žvižgalo 3000 ljudi bi se na posnetku drugače slišalo. Ampak kaj bom oprane glave učil tehnike snemanja:-), če še tega ne razumejo, da je konec časov za partijo in njihove eksekutorje

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Se strinjam, si je zaslužil in njegova spremljevalka tudi. Brežičani se ne dajo. Večina Brežičanov danes obžaluje, da so pred 4 leti glasovali za SDS in to zaradi Andreja Vizjaka, ki so ga imeli radi kot župana, kasneje kot poslanca pa ne, ker je delal in še danes dela same zdrahe (Čatež…..)

Da se ne dajo, so pokazali včeraj.

Bravo brežičani.

No samo, da ne boš pisal, da se blati Janša samo v časopisih, ki jih nadzira levica(delo itd…) Blati ga javnost, skoraj vsak Slovencec, upam da se bo vprašal zakaj je tako!!! Ej frančišek, po tvojem je forum 21 plačal publiko , da so izžvižgali Janšo hehe, kako si omejen, sam sem bil v Brežicah in tudi sam sem izžvižgoval Janšo, ker si to zasluži, Janša j človek, ki je več kot polovici Slovencem zmanšal kupno moč, torej jim je za 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poslabšal finančno stanje, kaj si pa pričakoval…Ljudje ne pozabljajo, IZ VSAKEGA SMETNJAKA ŠTRLI ŠTRUCA KRUHA!!!

Hja, mene skrbi, da bo tole žvižganje in blatenje čez JJ eno, rezultat jesenskih volitev pa drugo. Narod, ki ga podpira, bo letel na volitve, discipliniran je in vprašanje je, če ga uspe kdo premagati.

Verjemi nynan, da bojo leteli na volitve tudi tisti, ki se jim je standard poslabšal po Janševo diktaturo! Tako, da nič bati! Če ga uspe kdo premagati? To je najmanjši problem, ker ga tokrat ne bo premagala stranka ampak ljudstvo, narod bo šel na volitve samo zato, ker si ne želi več Janše za predsednika vlade in bojo glasovali za Janševega največjega nasprotnika in konkurenta! Recimo, sam sem pristaš stranke, ki ni SD ampak vseeno bom dal glas Pahorju, ker se mi zdi, da ima boljše možnosti, da premaga Janšo in meni simpatična stranka, bi šla v koalicijo z Sd, to je to(:

Seveda se na to ni za zanašat, treba je iti na na volitve. Lepo je pa videti, da obstaja vsaj upanje!

Ob volitvah sem v volilnem odboru in poznam, kako to gre. Desni volilci so res disciplinirani, folk po maši leti na volitve, že na hodniku se razlaga, koga je župnik “naročil” obkrožit. Nekateri nimajo pojma koga, le cifro vedo. 😉 Pravo pranje možganov se dogaja! Treba bo vtepst v glavo predvsem mladini, da MORA na volitve, ker ne hodi. Fučka se jim že, že zdaj imajo dovolj vsega in se jim ne da ukvarjat s tem. Starejši pa večinoma kar in ravno ti po mojem mnenju prevagajo tehtnico na desno.

Levica je trapasta, ker se ne zna zmenit za isti cilj, ampak vsaj navija zase in potem se rezultat porazdeli. Na srečo se je to sedaj zgodilo tudi na desnici in nova desna stranka bo naredila kar malce zmede. 😉

nič bat, tudi če po čudežu zmaga, bo dobil največ 13-17{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, s tem morda 10-12 .14sedežev, ker pa mu je uspelo uničiti SLS in NSi nima koalicijskih partnerjev in ne bo nikakor mogel sestaviti vlade.Desus se bo raje priključil levici. Ostane mu samo Jelinčič, tega si pa najbrž ne želi v vladi.(ampak v sili hudič še muhe žre)

mandat podeli predsednik države in to tistemu za katerega smatra, da bo sestavil trdno koalicijo.Kar pa JJ prav gotovo ne bo.

al bo še hudič!:)

evo kako prirejajo, presodite sami kakšen posnetek je dala v javnost SDS, zanimivo in zelo smešno, kot da smo butli:

http://www.vest.si/2008/08/20/izzvizgani-premier/

Prosim če poveš ime svojega kraja in župnika, da bomo takoj ukrepali.

V nasprotnem primeru bi lahko kdo pomislil, da samo natolcuješ…

In ti kokoš nesrečna, govoriš o pranju možganov, zraven bi pa mladini vtepala v glavo, da mora volit levičarske teroriste? lol

In ti kokoš nesrečna, govoriš o pranju možganov, zraven bi pa mladini vtepala v glavo, da mora volit levičarske teroriste? lol[/quote]

409 od kod pa si ti priletela. ti ne samo, da si nesrečna kokoš, očitno si tudi zelo zmedena. Pa kaj zmedena, očitno živiš v neki drugi državi in nimaš pojma kaj se v Sloveniji dogaja. V naši deželi nismo zaznali še nobenega terorita, tako ne z leve kot ne z desne. To ti lahko zagotovim tudi jaz, ki z varnostjo naše države nimam ničesar. Mogoče pa bo Rupsi kaj pokomentiral!!
Aja, morda pa so ti to povedali tisti slavni ministri, ki imajo “za vsak slučaj” pripravljena še druga državljanstva. Ja, pa bo res nekaj na tem, da so se tako pripravili. Res, v sili še hudič muhe žre.

Pa kljub temu, da nisem tam na vrhu, ti vseeno lahko zagotovom, da Ti 409 kar mirno spi,pa četudi na desni, noben levak te ne bo napadel.

Je dosti boljših na levi!!!

Ampak mi dopade, kako so izžvižgali JJ in njegovo spremljevalko. To je namreč tema, na katero naj bi se nanašala debata. Za teroriste pa ti odpri novo temo, pa nam malo poročaj, ali je kaj padlo iz neba in ti priletelo na glavo.

Moje mnenje je enako kot je že nekdo napisal. Politiki in njihove frčafele nimajo kaj stati na odru ob sprejemih športnikov. Lahko so gledalci, oder je pa za nastopajoče kulturnike, športnike, rože, tehnično opremo. In stati tam za to, ker so čez en mesec volitve, zame že ob prvem pogledu avtomatično pomeni minus temu politiku. Pa naj bo levi,desni, gornji ali spodnji. Da pa nekoga nagovarjaš, obenem pa mu kažeš hrbet… ma jaz bi kot športnica spokala z odra in prepovedala vse uradne sprejeme zame. Floskule o tem, da denarja za špornike ni, pa tudi razumem. Če za zdravstvo, delavce itd. ni, tudi za špornike seveda ni! A potem tudi za politike ni, za njihove potujoče spremljevalke ni, Brdo, parlamentarno fasado in klimo ni!!!

30 let prekasno, pa vendarle je beketajoča raja pogruntala kaj je JJ

Janša je dobil kar je zaslužil.Žvižge!

Če bi pa na odru stal Kučan, vas pa nebi motilo. AH, dvojna merila pač.
Seveda se spodobi, da je pozdravil dobitnike olimpijskih odličij, to, da folk na prireditvi žvižga predsedniku vlade pa pove vse o raji, pa nič o premieru. Kultura je enim pač tuja, kar je evidentno tudi v tem forumu.

Ne, Kučan nikoli ne bi šel stat na oder ob bok športniku. In si na tak način pridobivat glasove volivcev.

Kučan bi Kozmusa povabil v Ljubjano, v svoje uradne prostore, ki jih je imel kot predsednik in bi Kozmusu čestital in se mu zahvalil ter ga nagradil.

Ja to bi naredil Kučan, ker njemu ni potrebno glasov pridobivat na raznih veselicah in slavjih, ki so namenjena druženju in ne politikanstvu.

To dela JJ in dobil je to, kar je zaslužil. In še več jih bo dobil, ker Slovenci nismo glupi.

New Report

Close