Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek JJ pravi, resne stranke….

JJ pravi, resne stranke….

se ne ustanavljajo pred volitvami, po njegovem novo nastala stranka želi nekomu nagajat, hmmm le komu???

vir:24ur

Najbolj umazane kampanje je vedno vodil JJ!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

To tudi mene zanima. Komu in zakaj bi želela nova stranka nagajati.

Pa saj bo JJ kmalu javno objavil “da je to napad na njega in njegovo SDS”.

JBTZ so si ogromno nagrabili, Vrnejo naj nakradeni!

Borštnerja izpusti in dodaj Bavčarja!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Barona: Zidar in Zavrl kameradi JJ

JJ vodi protitajkunski boj, ne boj mesarsko klanje proti Bavčarju in Zavrlu hehheheheee Mar misli da smo tak glupi. Pokvarjenost, da jim ni enakega!

Ko člani Civilnega združenja za pravičnost, napredek in nadzor beremo in poslušamo komentaje v zvezi z trenutno politiko v Republiki Sloveniji (posicijo in opozicijo) seveda menimo, da je naša politika, seveda če je to sploh naša nima več koncepta in ni sposobna priti več iz slepe ulice kamor je zašla. Še v času bivše Jugoslavije je politika preveč utonila v rdečo barvo in se te barve ne more več oprati. Po razpadu Jugoslavije in vsa leta po tem slovenska politika kar javno želi živeti na svojih uvenelih lovorikah in s svijimi privilegijami iz časov povojnega totalitarizma. To je dokaz, da se današnja politika najbolj počuti, če se kolje v svojem lastnem dreku.

Sprašujemo se koga še v Republiki Sloveniji zanima Hizžtler in njegova druga svetovna vojana?

Koga še zanima Tito in tekovine njegove krvave revoilucije?

Sprašukemo se zakaj se Slovenska politika že enkrat ne loči od te svoje krvave Udbo-Komunistične zgodovine in zakaj že enkat ne pusti pri miri “tabele in tačrne” ter zakaj ne obsodi svoj totalitarni režim, ki nima več mesta med ljudsvom Republike Slovenije?

Vsakomur je jasno razen Slovenskim politikom tako levim kot desnim, da je ideja o komunismu propadla v trenutku propada SSSR-a, da Komunisti od takrat nimajo svoje baze in se iz tega vira od razpada SSSR-a ne finacirajo več. Prav tako je jasno, da ni več Jugoslavije in da ni več Tita. Vztrajanje pri nekakšni neobstoječi zastareli komunistični zgodovini pomeni nazadovanje Republike Slovenije in izhlapevanje njene politike v prazno. Slovenska politika je za to po svoji krivdi in zaradi svoje nesposobnostk ostala brez koncepra. Kot taka je vstopila v Evropsko unijo v kateri jo gledajo kot nekakšno izgubljeno ovco, ki je se je ločiča od črede pa sedaj ne ve kam in komu bi se zatekla.

Vse toje pripeljalo Slovensko politiko v brezizhoden položaj iz katerega se žal ne more rešiti več. Problem financuranja Slovenske politike je še posebej velik problem, saj se ne žei odreči lagodnemu življnju in svoji komoditeti iz starih Udbo – Komunističnih časov. To seveda pelje Slovensko ljudsvo naravnost v prepad iz katerega na žalost ni več izhoda. To z drugimi besedami pomeni, da je skrajnji čas, da se leva in desna politika končno ločita od državnih vzvodov, zlasti od vzvodov odločanja v državi. To z drugimi besedami pomeni, da je prišel čas, da zastarela in strohnela Slovenska politika mora ljudsvu vrniti mandat in vse kar so njeni akterji (Šroti, Bavčarji, Janovići, Kučani …..) pokradli in si protipravno prisvojili. Tisti ki novi Slovenski politiki do katere bo prej ali slej tudi prišlo ne bodo mogli dokazati izvora svojega premoženja, ga bodo morali vrniti njihovim lastnikom ter zasesti mesta zapornikov na Dobu in v drugih Slovenskih zaporih.

Bojimo se, da taka zahteva ljudstva sledi, pa če je to ledi in desni politični všeč ali ne.

New Report

Close