Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek JJ prišel v Zagorje

JJ prišel v Zagorje

na odkritje Drnovškovega kipa.

vir:24ur

Predvidevam, da ga na odkritje Ropovega, ne bo.

hja a misliš da bodo tem dvema sploh postavili spomenik, a???:)))

Sem bila kar prijetno presenečena, ko sem slišala, da je JJ prišel v Zagorje. Upam, da je prišel še kateri od prijateljev Dr. Drnovška (Golobič)?

Moje osebno mnenje je, da je prav, da so postavili kip dr. Drnovška. Takšnega mnenja je bila tudi večina občanov, ki so jih intervjuvali (sem gledala Svet na Kanalu A).

Kot je rekel akademski kipar, ki je izdelal kip “Dr. Drnovšek je dediščina širšega prostora”.

No tokrat pa tudi z moje strani PLUS za Janeza Janšo.

mah kaj pa vem, če bi bilo po volitvah bi dobil tudi od mene neko potrdilo, čeprav gledam na to postavitev kipa malo drugače kot ti. Drnovšek si ga ni želel, družina si ga ne želi, ker upošteva njegove želje, tako da mislim bi to morali upoštevati tudi v Zagorju. Drnovšek bi in bo, tudi brez tega spomenika ostal dobro zapisan v Slovenski zgodovini.

Janša pa kot Janša išče svoje niše, težko verjamem, da se je udeležil odkritja iz samega spoštovanja do dr. Drnovška. No ja morda se pa motim.

Vsi vemo v kakšnih odnosih sta bila.JJ-ja bi morali danes poterati iz Zagorja.

Ja, to bi bilo pa res v duhu dr. Drnovška.

mah kaj pa vem, če bi bilo po volitvah bi dobil tudi od mene neko potrdilo, čeprav gledam na to postavitev kipa malo drugače kot ti. Drnovšek si ga ni želel, družina si ga ne želi, ker upošteva njegove želje, tako da mislim bi to morali upoštevati tudi v Zagorju. Drnovšek bi in bo, tudi brez tega spomenika ostal dobro zapisan v Slovenski zgodovini.

Janša pa kot Janša išče svoje niše, težko verjamem, da se je udeležil odkritja iz samega spoštovanja do dr. Drnovška. No ja morda se pa motim.[/quote]

To je sicer res, kot si napisala Dr. Drnovšek ni želel nekega pompa okrog sebe. To pa predvsem iz razloga, ker je videl in doživljal kakšnih podlosti so nekateri zmožni. Prav zaradi tega, se je hotel izogniti temu.
Vendar jaz to gledam čisto drugače. Zame je Dr. Drnovšek predstavjal velikega človeka – na vseh področjih. Zato mislim, da je prav, da so mu postavili kip (ki je mimogrede čista njegova podoba) in to v kraju, kjer je začel s svojo politično kariero. Tam v Zasavju so ga vsi ljudje spoštovali in imeli radi. Zato mislim, da je prav, da je bila sprejeta taka odločiev. Strinjam pa se tudi, da bo v slovenski zgodovini ostal dobro zapisan, s spomenikom ali brez.

Ja, kar se pa JJ tiče, verjetno res, da se odkritja ni udeležil iz nekega osebnega spoštovanja ali ljubezni do dr. Drnovška. Je pa s tem obiskom vsekakor pokazal nek spoštljiv odnos, ki bi ga morali imeti vsi državni in politični funkcionarji.

Kje je bil pa konvertit Golubič??
Haha ..kip je pa/ po moje/ tak, da se sprašujem, če morda ni res, da zemljo obiskujejo nezemljani…

imam pa še eno vprašanje; ali je bil Drnovšek pristranski, ko se je župan Zagorja hvalil koliko jim je pomagal; pa lih on, tak pošten človk??

sedaj vem tudi kje ninamedia dela/je delala anketa o priljubljenosti..hahaha

če imaš vprašanje za župana, vprašaj njega, tale forum pa težko če bere.

ja seveda ti verjameš tistim ankeam, ki jih naroči vlada, tudi prav, verjemi kar ti je volja.

a o nezemljanih nič ne veš, hja res čudno, pa se že govori več kot pol stoletja, ampak takih buhtlov verjetno res niti povohajo ne!:)))

Golobič je podprl njegovo družino, tako kot Turk pa še nekaj ostalih.

lahko ene buhtlne tud jst podprem..

..npr kakšen steber v brajdi..

..pa une u zambeziju tud podpiram..

Blefira.Hoče nove vololvce.

New Report

Close