Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek jutrišnje kosilo?

jutrišnje kosilo?

Kaj boste dale dobrega na mizo?Jaz verjetno skutne štruklje…

Goveju juho, nato pa en dober recept. meso (kot za zrezke) + krompir, zrezan na kocke, popečeno in začinjeno s pršutom in žajbljem, pa malo sladke smetane je tudi zraven. To imamo zelo radi, pa veliko skledo solate. Za sladico bo pa čokoladno-mascarponejeva pita, smo je že danes polovico pojedli.

cvetačno juho, piščančji zrezki v smetanovi omaki, slani sirovi štruklji in solata (pa mogoče še jabolčni zavitek,če ga bo kaj ostalo? )

Juha, pohan piščanec, krompirjeva solata, kompot.

Sladica, ki bo popoldne je pa še v moji glavi;.))))))))

mene pa zanima, če vsak dan (ali pa za vikend) kosilu sledi sladica? meni ne znese… pa bi se tut prilegla, tako pa samo berem vaše odgovore in se mi cediiiijo sline…

Goveja juha z grisovimi cmoki, govedina, špinača, pire krompir. Ker moški del družine ni najbolj navdušen nad špinačo, bom za posladek naredila še miške in kompot.

Ne, Metka, vsak dan pa ni sladice. Iz preventivnih razlogov… 😉

Tudi meni ne znese, da bi vsak dan jedli sladico. Jabolčni zavitek nam je dala moja mami že včeraj (v soboto), no in imela sem še kako prav, da ga do kosila ne bo več. Ravnokar sva ga pri kavi pojedla z možem :-((

Sicer pa si pri nas včasih po kosilu privoščimo sladico ala kava + piškot ali dva.

Ker med tednom ne jemo doma tudi sladic ni, čeprav sem otrokom jutri obljubila peko piškotov.

Navadno je v nedeljo ” nedeljsko kosilo” – se pravi goveja juha, govedina, tenstan krompir in špinača, ker sem pa nekam gripozna je bila kar silvestrska sarma iz skrinje.

New Report

Close