Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Jutro zaspanke in zaspanci! :)

Jutro zaspanke in zaspanci! :)

predvsem od vzburjenja…pričakovanja…hrepenenja…

Haha, piki, sedi 5! Bravo.
cmok

😉

sedim…… poljub se me drži…..

roka potuje po hrbtu, bokih, vratu… določene dele zanalašč izpušča..

:)))) Lahko prisedem?

izvoli…. ampak je samo 1 stol 😉

…kljub premočenim oblačilom in hladu, ki me obdaja, mi je toplo…po vsem telesu čutim tvoje tople dlani…naslonim se na deblo drevesa in se ti popolnoma prepustim…moje roke te objamejo okoli vratu in pritegnejo k sebi…ustnice se zlepijo v strasten poljub…

ki traja in traja. boke tesno pritisnem k tebi. čutiš, da tudi jaz drhtim in si te neizmenro želim. z rokami spolzim na tvojo ritko, nežno gnetem, medtem ko poljub še vedno traja……

:))) Tako mlad, pa mi že misli bereš. Ajajaj, ti lump. Hmm, no, potem sva lumpa oba.:))

kot sem ti dejal niso vedno merila leta 😉

lumpa še nisva saj sem še sam na stolu 🙂

:)) Mali, všeč si mi. Tako, malo poreden, mmmmm
:))))))))))))) cmok

nisi nič manj poredna 😉 zelo mamljiva…mmm

poljubček in stisk

mmm..paše…dež vse bolj pada…debele kaplje se prebijajo skozi še tako gosto krošnjo drevesa, ki nama daje zavetje…Gledam, kam bi se umaknila…v daljavi zagledam velik kozolec. Primem te za roko in potegnem za seboj. Stečeva čez travnik in prispeva pod streho kozolca. Srce nama divje bije, a ne od teka…od poželenja… povzpneva se po stopnicah in padeva v mehko slamo…

na slami nadaljuejma početje izpod dežja, vendar postaja vse bolj divje, slečem si zgornji del, položim na manjši kupček slame. slečem ti hlačke in te posadim na kupček na moj zgornji del oblačil. razširiš stegna, sam pa z jezikom drsim po njih, do vroče muce, preko nje na drugo stegno. ne vzdržiš… z rokama mi potegneš glavo na tvojo muco, z jezikom zajemam tvoje sokove in jih prenašam na ščegetavček. z jezikom drzno dražim ščegetavček, vedno trdneje pritiskam jezik ob njega. sramna kost ga ustavi pred nadaljnim umikanjem,…

tvoji vzdihljaji, dihanje, kažejo da neizmerno uživaš. tudi sam, vstanem se. slečeš mi hlače, boksarce…….

Kako že pravijo? Stara koka, dobra supa.:)) No, saj tako stara pa še nisem.:))
drugače smo pa tukaj vsi malo poredni.:)
cmok

malo moremo biti, ampak včasih smo lahko malo bolj 😉

si v zelo zanimivih letih po branju…mmmm in tudi po pisanju zelo mamljiva

Haha, pihanje na dušo ti pa gre. Lepo, lepo!
Nekateri smo zelo poredni veš, samo ne tukaj.:))

Mladi žrebec bi te zelo utrudil,Maja:-)

ni važno če tukaj, samo da si poredna 😉

Majči imaš poleg krila tudi sexi škorenjce.Kaj bi ti sedajle božal in rajcal stegna in še kaj,.

izzivaš me, kolikor se da in to me dela še bolj strastno in pohotno…komaj čakam, da ga osvobodim mokrih oblačil. Slečem ti hlače in boksarce in korenjak se mi kar sam ponuja. Izkoristim položaj in si prisvojim. Nemudoma ga vzamem v usta…zaječiš od užitka…

:)) Včasih še preveč. Sploh pa me letošnja pomlad hudo daje. Potem ste pa tukaj še taki sexi cukrčki,mmmmmmmm, kako naj se vam odpovem?!?!!

potem pa moreš v živo izkoritit boš mel aveč od tega kot od pisanja 😉

O ne Ondi, ne bi. Delam na tem, da imam kondicijo za take podvige, torej ne skrbi zame!

noro ga obdeluješ, jajčke so vse tvoje, vzdihuješ ob obdelovanjem uffff…

ne vzdrživa, korenjak se zarine daleč v tebe, pospremijo ga kratki stoki sladke bolečine…..nočeš romantike hočeš trdi in divji sex. zato se samo sliši nabijaj me……

New Report

Close