Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Jutro zaspanke in zaspanci! :)

Jutro zaspanke in zaspanci! :)

Oh ja, saj bi, samo…… :))))

nič samo…… 😉

mmm…globoko v sebi ga čutim v vsej njegovi velikosti…noro…čutim, da se približuje val užitka…spodbujam te…hočem še…nabijaj me… telo dregeta ob prihajajočem orgazmu, ti pa nadaljuješ z enakim tempom…pašeeee

vedno bolj se debeli, kar te dodatno stimulira, ka rpovzroči tvoj izbruh, ampak nabijanje se še ne konča, akcija se nadaljuej vse do naslednjega tvojega izbruha. tudi sam sem tik pred vrhuncem, vzameš ga v usta in ga odlično obdelaš, sperma ti teče po ustih navdol, poližem, in se ustavim natvojih ustnicah….

sledi nežen umirjen poljub…uleževe se drug poleg drugega se gledava in nagajivo nasmihava…

prstki zelo nežno potujeo po tvojem telesu, zapreš očke in uživaš ob izjemno nežnih dotikih, poljubih…….

Saj vem,da imaš kondicijo,srce…Ti si res prava punca…In tako bi moral imeti vsak pravi moški.

mmm…veš kaj mi paše…

Samo kaj, ko je ponudbe premalo, tisto kar je, je bolj tako tako, tiste ki pa bi, pa ne date.:))))

nežni poljubi in topla sapica se sprehajajo po hrbtu, ritki, stegnih, bokih,….

Ja in kaj bi potem ti z mano? 🙂

tu si pa zgrešila 😉

pač tvoja cvetlica ne sprejme določenih čmrljev…. ki lahko samo obletavamo cvetlico……

Kaj misliš,da bi sedela in govorila o vremenu,srce?:-)

…uživam ob tvoji pozornosti, ki mi jo namenjaš…predem in pretegujem se kot mlada mucka…še bi…pa ti?

Aja? Tukaj si pa ti zgrešil. Vas je res malo katere bi sprejela.:)

nisem dobil dovoljenja oz povabil az apristanek. na mojem pristanišče pa se nisi vsedla 😉

cmok!

Bi imel jaz kak{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} šans?

ja…. samo hočem te še malo nežno razvajat… obrnem te. nogici na rahlo razširiš, jezik ima dostop… tokrat se jezik dotika samo sramnih ustnic, jih rahlo sesa…..

…le od kod poznaš moje razvade…ni važno…samo, da paše…p*ička je spet popolnoma mokra in prpravljena na njega…

primem te za roko in odpeljem do stopnic ki vodijo še višje… vsedem se, ti pa v usta vzameš mojega korenjaka. jajčne nežno masiraš z roko medtem ko jezik oblizuje glavico, koren,…. tudi moj komaj čaka da se potopi v tvojo vročo muco. vsedeš se name z nogama me primeš okoli bokov. počasi a globoko zibaš svoje boke.. jaz pa z mokrim prstkom masiram tvoj vhod v ritko….

…moj najljubši položaj…pod kontrolo je globina in ritem…čutim ga od glavice do korena…kot ključ in ključavnica sta…noro…in tvoj nagajivi prstek…vzburja me…z jezičkom se narahlo dotaknem tvojih ušesnih mečic…zmrazi te od vzburjenja…z opolzkim besedami te spodbujam…pof*ukaj me…tvoja strast narašča…dovolj ti je nežnosti in crkljanja…

vstanem se t si še v enakem položaju držim te in te začnem vse bolj nabijat, prtek pa leze vedno globje v ritko. ugaja ti misel da st aobe luknjici obdelani. čutim kako se oža luknjica si pred trenutkom izbruha tudi sam. hkrati nama prihaja, orgazem jezelo možen. končama ga z glasnim vzklikom. nakar te z korenjakom v tebi položim v hrbet. leživa tesno skupaj……..

…še bolj te privijem k sebi, te objamem in poljubim…dober si ni kaj…na obrazih obeh je nasmešek zadovoljstva…

kar ne moreva en od drugega, poljubi in dotiki se vrstijo. vstaneš se, zašepetaš mi na uho: “samo glej me”. vstaneš se se začneš dotikat, dražit, poze in dotiki so zelo vzburjajoči, vzdihuješ od ugodja……

Ops, potem sem pa tvoje pristanišče nekje zgrešila. Pošlji koordinate. Ti pa le pristani srček.
cmok

New Report

Close