Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Jutro zaspanke in zaspanci! :)

Jutro zaspanke in zaspanci! :)

saj veš kje se je nahajal stol 😉

Uf, daleč nazaj. Nove koordinate prosim.

😀

potrudi se malo poiskati 😉

:)) Tukaj?

ni me več na stolu. zapri očke, vem kje si ti 😉

…moje roke potujejo počasi po telesu…od vratu…prekrižane preko bradavičk na prsih…po zunanji strani bokov vse nižje in nižje…tvoj pogled nagibno počiva na mojem telesu…

ko se začneš dotikati muce, začneš vzdihovati se tudi sam ne morem zadrževat. začnem božat mojega korenjaka, vse hitreje. ugaja nama da se opazujeva, postaja vse bolj vroče….

Res? Kje si me našel?

poznam koordinate tvoje rožice še od včeraj 😉

…z eno roko dražim bradavičko na prsih, prstki druge roke pa nagajivo božajo ščegetavček…potujejo gor in dol…od luknjice do občutljivega gumbka…tudi tvoj korenjak se spet bohoti v svoji veličini…moja mucka bi ga rada čutila…obrnem se z ritko proti tebi in se rahlo priklonim…hočem ga od zadaj…

:)) No lepo, važno da ti veš. Jaz sem že malo pozabila.:))

ker je zelo napet, ga čisto nežno potisnem v muco, porivam ga po vsej dolžini in ponovno čisto ven, tako da si more vedno znova utirati pot v tvojo muco. tvoja roka pa še vedno drgne ščegetavčeč, z boki pomagaš v ritmu, vse dokler ga ne naslonim na ritno luknjico ……

potem ni bilo dovolj dobro da bi se utisnilo v spomin 😉

…nežno me primeš za boke in počasi počasi si utiraš pot v najožjo luknjico telesa…mmm…

korenjak počasi drsi naprej. hočeš voditi, zato sem čisto n amiru in uživam ob tvojih gibih. tvoje nabijanje je noro. neizmerno uživama, vsa vzburjena samo čakava da se bodo vrstli izbruhi. tako si me zagrela da ne morem več zadrževati svojega soka. to naju ne zmoti, nadaljujema z akcijo. ne morem več samo stati na miru zato prevzamem pobudo, že z prvim močnejšim “udarcem” korenjaka zaječiš od vrhunca, hočeš še, saj slišim besede nabijaj me, po*fukaj mi ritko……

po nizu orgazmov se uležema in zrema v strop. …..

…zunaj se je zjasnilo…prijetno utrujena obleživa drug ob drugem…lepo nama je.

za trenutek zaspiva v objemu drug drugega, dokler naju ne zbudi tvoj mobilni telefon,……

Včeraj se res ni dogajalo nič posebnega. Da bi pa kje pustila svoje koordinate, se pa tudi ne spomnim. Hmmm, se res staram!

bo potrebno narediti trajneši vtis v spomin 😉

cmok, cmok

…nič pomembnega izklopim ga. Vseeno pa je ura že toliko, da se morava poslovit. Še topel objem in poljub….

oblečeva se in greva po travniku, srečava par ki se odpravlja k kozolcu. le nasmehneva se jima, saj veva kaj se j epred časom tam dogajalo 😉

Ti boš moral narediti večji vtis? Hja, ali stara ali blond, druge možnosti skoraj ni, ampak sploh ne vem več o čem govoriva.:)))
No ja, pa cmok tudi tebi.

:))

da si boš zapomnila moje koordinate bo potrebno narediti trajni vtis. morda pa kdaj prisedeš na stol……

cmok! 😉

New Report

Close