Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Kacin nima pojma

Kacin nima pojma

Vceraj ga je se Serif nabil,da govori neumnist. Kacin odgovarja da to pa ne ve ker je od picivsvska del in drugo ne ker je od aleksandre. Vceraj je prav bluzil pri Eriki.

Ja, res je bluzil in prevalil odgovornost na počivajočega. In mu s tem naredil medvedjo uslugo. Počivalšek torej eklatantno ni bil kooperativen v prejšnji vladi, po Kacinovih besedah pa je zamočil tudi sedaj.

Naj ne bi bil on tisti, ki bi moral biti najbolje obveščen? Torej če on ne ve, je pričakovati, da tudi od ostalih odgovorov ne bo.

Mislim da janseva vlada nima pojma kaj bi kacin sploh govoril. Na vsak odgovor pravi da naj vorasajo enega od ministrov. Ministri oa lazejo ko pes tece.
Mislim da je izbor kacina tokrat strel v prazno. Ok pred 30 leti je lagal in smo vrrjeli ker smo bili zs luno zdaj pa so tu svetovni mediji….

Pred 30imi leti ni bilo interneta in dostopa do verodostojnih novic od drugih, takoj – pa realnih posnetkov – vse samo, kar so mediji lahkopri nas objavili.
G. Kacin je ubral pač taktiko ustrahovanja izpred 30ih let. Ampak to pri razgledanih danes ne pali. Ne more on javno reči v kamero, “Ko nastopi problem, pokličejo Kacina,” Zato sem jaz tukaj. Ni on v tem trenutku noben All Mighty :))

Ljudje znamo brati in verjamemo tistim, ki dajejo trenutno krizno fazo z virusom skozi. Smo lepo pridno doma, že tudi skoraj 2 meseca, v domači samoizolaciji, delamo od doma, s futrom bomo pa tudi preživeli, nam ni treba hodit se okuževat v trgvoine in stat pred njih v vrste po eno uro in več.Že to veliko pove, da je pametno, da ste doma. pa tist krh tudi lahko doma spečete, moko se da pa tudi pri kakšnem klinarju kupit – je manj gneče ( namesto kvasa je pa tudi vinski kamen pa pecilni dober – ali pa doma narejeni droži iz moke in vode…)

🤣😂😂😂😂 Humor je ohranjen, Kacin iz naftalina tudi.

Se je Kacin že izpel? Nekako ga ne zasledim več v medijih …

Kacin je bil popolnoma neučinkovit že v preteklosti, ko je bila vojna v Sloveniji. Že takrat je ves čas prikrival novice in miril ljudi. Priznal in povedal je le tisto, kar je že samo pricurljalo v javnost. Sedaj od njega ne pričakujem prav nič.

New Report

Close