Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Kadilci in korona

Kadilci in korona

Se mi zdi, da smo se posebno izpostavljeni, ker primemo filter, ko vlecemo cigaret iz skatlice in ga potem nesemo direkt v usta in se med kajenjem s prsti dotikamo ustnic. Zato bodite previdni kako vzamete cigaret iz skatlice, kako ga otresate in kako kadite. Sama sem tudi kadilka in opazujem ljudi med cik pavzo. Vsi od prvega do zadnjega preslatajo cel filter po dolgem in pocez medtem ko ga vlacijo po ustih. 😉

šlatanje filtra je še najmanjši problem, ki ga ob koroni imaš. ROKE SI UMIJ, PREDEN SI ČIK PRIŽGEŠ

bolj bi se sekirala, ker imaš večjo verjetnost za odpoved pljuč…

eni že skoz pazimo na to,uf bomo videli;mi imamo Mal pomiritve;)

Prebrala sem neko statistiko, po kateri naj bi na Kitajskem zbolelo zelo malo kadilcev. Ne vem, če jo bom našla, samo dva procenta obolelih naj bi bilo kadilcev.

Kje si pa to pobrala?
https://www.chinadaily.com.cn/a/202002/15/WS5e472d79a310128217277b8e.html

“Zhang Ye, head physician at the pneumology department of Beijing Hepingli Hospital, said so far there have been no findings or data showing nicotine, a major element in cigarettes, has an anti-viral effect or prevents infections.

Zhang said nicotine can cause respiratory failure and paralysis. As has been known, smoking harms people’s health. It weakens the immune system, accelerates the onset of senility and worsens diabetes and blood pressure, among other things.”

Sem tudi sama slisala, da nikotin pobija viruse ali bakterije. Obstaja baje celo neka raziskava iz casa vojne, zakaj so nekateri vojaki zboleli za dolocenimi boleznimi, drugi pa ne in so ugotovili, da so bili med neokuzenimi vecinoma verizni kadilci. 😀


pa seveeeeeda
sploh pri boleznih, ki usekajo na pljuča ste še posebej zaščiteni. 🤣🤣🤣🤣.

not

Ta virus nima veze z kadilci niti nimajo več ali manj šans, da dobijo virus.
Vsi, ki imajo stike z okuženimi ali smola.

Kolega v Italiji je kronični kadilec verjetno edini, ki pokadi tri škatle na dan….dobil virus se dva tedna nazaj , nima nobenih problemov. Niti kašljav ni veliko , dva dni…Jutri gre domov.

Kot sem jaz razumela umre več moških kot žensk zato, ker je med moškimi več kadilcev. Sploh na kitajskem.

Saj tudi dementni ST rešuje nikotin.Poznam osebo,ki ni imela že 25 let gripe,in ja je kadilec.

Ne zaradi nikotina zaradi hormona. To bi zdaj lahko panicarski moni že vedeli ali ste spregledali. Zakaj so moški bolj na udaru.

New Report

Close