Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek kadrovanje pod mizo

kadrovanje pod mizo

no evo, rok za prijavo na razpis še teče, pa imajo že zaposleno na delovnem mestu, ki so ga ustvarili zanjo. Če je kdorkoli hotel to službo naj prišpara pri poštnini!:)

http://24ur.com/novice/slovenija/kadrovanje-pod-mizo.html

Vlada RS jo je s 5. februarjem 2007 imenovala na mesto državne sekretarke v Službi Vlade RS za razvoj.

http://www.vlada.si/?gr1=vldSlz&gr2=svusisrs&gr3=&gr4=&id=&lng=slo

Kaj je zdaj pod mizo?
Po mojem zgolj in samo novinarji.

hja generalna sekretarka mora z ministrom oditi, zanjo pa so odprli mesto sekretarke, ki ni direktno vezano z odgodom ministra in ostaja. Hja že res plača se ji bo malo znižala vendar bo še vedno zelo visoka.

tebi pa svetujem, da si še enkrat ogledaš prispevek, da ne bodo vedno krivi novinarji!:)

Nisi videla njegovega nick-a? Tam vse piše! Verjetno je pri njemu vse megleno…

hehehe, ja to sem pa res spregledala!:)

Janša mora obdržati kontrolo nad KGB!

Ja, itak! Kdo pa je tega še sposoben:=)

Nemogoče, so ga vrgli ven in navkljub klečeplazenju (pisanju pritožb) niso vzeli nazaj v KP.
Tudi dejstvo, da je spravil NSi iz parlamenta za KP ne bo dovolj, da ga vzamejo nazaj :-))).

Smo že obdelali. Kdo že ni bil v KP? Kako si lahko v jugi sploh bil v politiki ali npr. šef kakšnega manjšega obrata, če nisi bil v KP? ja, ja, izguba spomina bo to.

ja seveda, saj se je dobro učil, ni vrag da je kaj odnesel od svojih vzornikov!

Glede na to, da je kar mnogo Slovencev raslo in se šolalo v totalitarnem sistemu, to velja za vse? Se je možno morda spremeniti? Edina stalnica v življenju so spremembe. So ugotovili že pred mnogimi tisočletji.

a to velja za vse, ali misliš na enega in edinega, a???

Na enega in edinega vedno aludiraš ti. Jaz pač mislim in gledam dosti širše. Edino ti si na tem forumu obsedena od JJ.

hehehe, jaz ne z njim, brej proti njemu (pa še kle ne več, ker bo v opoziciji), tu ste zato drugi, ki ste ga postavili na oltar in mu pojete hvalnice, to pa je obsedenost v pravem smislu besede!:)

Za ali proti njemu, obsedena si z njim. Nihče mu ne bi pel hvalnic, ker ni za to nobene potrebe, če pa nekdo kar naprej serje tako nekritično in si misli, da vsi mislijo tako, je pač treba povedati, da vsi ne mislij(m)o tako.
Če ti ne bi bila obsedena z JJ, tudi prav nobenih hvalnic ne bi bilo tukaj. Ti odpreš temo, sereš in sereš, potem pa pričakuješ, da bomo vsi ploskali. Če pač ne mislimo tako kot ti, imamo dve možnosti: ali ti odgovorimo in tvegamo, da smo označeni za desničarje, nestrpneže, … … … ali pa da preskočimo, v tem primeru pa ti misliš, da cela Slovenija tako misli.
Pusti ga na miru, tu garantiram, da nihče ne bo skakal.

hahaha, ta je pa dobra a si ti Primož da mi kar naenkrat ukazuješ kaga naj pustim pri meru, al kako.

odpirala bom teme, ki se mi bodo zdele pomembne, ti pa a jih preskoči ali pa v normalnem tonu komuniciraj pa bo, poskušaj me prepričati v mojo zmoto z argumenti in ne žaljivkami!!!

Ma dej, se ne čudim, da so tu samo eni in isti.
Ukazujem ti? Pismo, če nekaj blebečeš, potem pa dobiš reakcijo, je to menda logično. Če pa se samo rada kregaš, pa povej. Da pa si do sedaj karkoli argumentirala in ne samo nekritično sovražno kakala, pa je res nemogoče reči.

preden komurkoli tule karkoli obesiš, si preberi svoje poste, kje so tvoji argumenti v teh postih, ki so samo od danes, se mi ne da iskat za nazaj!

————————————————————————

Re: Trojčkov virtualni (navidezni) svet
Napisal: zloba hudoba
Datum: 09.10.2008 16:28

KOliko duhovnikov pa vidva poznata? Pa koliko časa ste prebili s katerim od njih, da tako vehementno sodite o njih? Ali pa ste samo slišali, da je nekdo rekel, da je slišal, da so duhovniki ta črni, ki nič ne delajo, pa da je slišal, da so pedofili, pa nekdo drug je spet slišal…
Na takem nivoju so vajini odgovori, ki pa so itak namenjeni samo vama dvema. Kajti vsi ostali so tu že obupali. Dejansko ima svetilnik prav: za 4 ljudi, ki bluzijo tu gor, ni potreben moderator.

Re: Trojčkov virtualni (navidezni) svet
Napisal: zloba hudoba
Datum: 09.10.2008 18:24

Verski fanatizem? A si ti malo škljocan? In kaj? So normalni ljudje, ne? PIsmo, verski fanatizem????? Zakaj že? Naj se ti je… še naprej, ker tako primitivnega in nizkotnega komentarja pa že dolgo tukaj ni bilo.

Re: Trojčkov virtualni (navidezni) svet
Napisal: zloba hudoba
Datum: 09.10.2008 19:06

Triplastna raje kot neopredeljena kura.

Re: Trojčkov virtualni (navidezni) svet
Napisal: zloba hudoba
Datum: 09.10.2008 19:18

A ti te primitivne govoriš takrat, ko nimaš kaj drugega povedati? A je to tvoj zadnji argument? No, tipično moško šovinistično in strpno, kot vse, kar si do sedaj napisal.

Re: Trojčkov virtualni (navidezni) svet
Napisal: zloba hudoba
Datum: 09.10.2008 19:34

Jon, seveda vidim, kaj je primitivizem. Ga vidim v kar precej tvojih odgovorov. Še posebej takrat, ko nimaš več kaj napisati, pa se greš neke nedoje… finte.

Re: Prvi nepriljubljen predlog
Napisal: zloba hudoba
Datum: 09.10.2008 18:39

Ti pa še tega ne veš in je bolje, da ponikneš.

Re: Prvi nepriljubljen predlog
Napisal: zloba hudoba
Datum: 09.10.2008 18:47

Lahko noč k hodiš spat s kurami. Pa rdeče hlačke si obleci, da boš bolje spal. Pa sliko demokratične Slovenije si obesi. Da pa ne bi po pomoti česa zmolil, te bo takoj hudič vzel

A o naslovni temi pa nihče nima mnenja? Saj je argumentirana. Vlada v odhajanju nezakonito nastavlja svoje kadre. Se vam, zagovornikom aktualne vlade, to zdi sprejemljivo?

Ne povsem, oz. ne. Razumljivo da, sprejemljivo ne.

hja danes so poskrbeli še za 3 generalne sekretarje!

Kaj pa, če damo poudarek pri sekretarjih na drugi e?

Meni je tudi razumljivo, bolje rečeno, nekaj takšnega sem pričakovala. In glej, Janševa vlada je ravnala predvidljivo 🙂

tudi v bivši jugi v času enoumja in partijske diktature je bilo to mogoče: moj oče je bil vodja proizvodnje podjetja s približno 1500 zaposlenimi; resda je zaradi nečlanstva dobival razna polena pod noge (bil je morlanopolitično neprimeren ipd), kaj hujšega pa se mu ni zgodilo, meni in naši familiji pa tudi ne. Pa še teh polen, ki jih je dobival pod noge, bi se z lahkoto znebil, če ne bi opozarjal na kraje družbenega premoženja (ja, že takrt so se dogajale), s katerimi so se okoriščali nekateri imetniki rdečih knjižic v njegovem podjetju.

New Report

Close