Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Kaj je gangstalking?

Kaj je gangstalking?

V tem filmu pokažejo kakšno tehnologijo imajo že: https://organized-stalking-and-mind-control.ch/control-factor/

Tega področja res ne poznam.

blokirat tega psihiča

Pri večini je bila Matrica sprogramirana v mladosti. Zato takšna vnema pri ščitenju sistema.

Psihiatri zlahka žrtvi gangstalkinga dajo lažno diagnozo, saj uradno gangstalkng ne obstaja in je po tem prepričanju vsak, ki poroča, da se mu dogaja gangstalking, paranoidni shizofrenik. Resnica je, da gangstalking obstaja, in da je ves sistem od socialnih delavcev, do psihologov, psihiatrov, policije in sodišč nastavljen tako, da so ovce vedno v staji. Če pa je neka ovca izrazito samosvoja, nepodredljiva in razmišlja s svojo glavo, imajo tudi za to orožje, gangstalking, lažno diagnozo, in v skrajnem primeru celo odvzem poslovne sposobnosti.  

Hvala za logično razlago.

Ta forum je enkraten. Lahko svoje misli pišem in me zaenkrat še noben ne briše. Na drugih forumih ljudje dobiva popadke in me še takoj isto sekundo brišejo in blokiraj. Pa tako govorijo, da živimo v demokraciji.

Se vidi, da so eni totalno nerazgledani…vse dokler se enih zadeva ne dotakne in je napaden, ne bo nihče verjel, kaj se danes tudi v Sloveniji dogaja…Največ o tem vedo Srbi, Rusi, Američani, Kanadčani…Na sodiščih v Nemčiji, Belgiji…že potekajo sodni spori zoper zlikovce…Saj se tega lahko loti vsak z magnetronom iz mikrovalovke in malo elektro znanja…,da te lahko tako tudi posiljuje…berite ljudje, berite in se kaj naučie….

Hvala za pojasnila. Zelo zanimiv pojav. Ali se gang stalking izvaja v vseh večjih SLO mestih? Policija pozna ta pojav?

New Report

Close