Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je za vas neupravičeno ljubosumje

Kaj je za vas neupravičeno ljubosumje

Priznam, nesrečna sem v vezi, čeprav partnerja ljubim. Z njim sem skoraj 5 let. Ne živiva skupaj in nimava otrok. Sva srednjih let.

Nikoli nisem ljubosumna, če za to nimam tehtnega razloga. Ne iščem dlake v jajcu. Sploh se pravzaprav ne obremenjujem s tem, dokler ni res tistega upravičenega dvoma, da se nekaj dogaja in da partner morda pa res meče “trnek drugam”.

Ko tema pogovora s partnerjem nanese na razne tragedije, ki so se zgodile, mi reče, da je partnerka že bila ljubosumna, da se je tako končalo, da je sigurno vzrok za tragedije ljubosumje ipd.

Ugotovila sem, da je pisal na enem socialnem omrežju neki mladi punci. Kako sem to videla? Pustil je odprt telefon. Pozdravil jo je in vprašal kako je in kaj počne. Ona se je hladno odzvala, verjetno si je mislila kaj bi stari “bik” rad od nje.

Skratka, mislite, da pretiravam in kdaj so dvomi sploh upravičeni in kdaj ne? Zasliševati ga okoli tega dekleta res ne mislim.

Hvala vam za odgovore.

Upravičeno lahko da je – a moj komentar bo šel v drugo smer; smiselno ni pa nikoli.

Ker kaj ti bo prinesel rezultat? Da bo človek s teboj na silo? Bolje da samo veš pri čem si in ko se odločiš – ustrezno ukrepaš.

In ne… z ukrepanjem ne mislim da ga zaslišuj.

Imam nekoliko podoben, vendar tudi malo drugačen problem. Z nekom se šele spoznavam, kam bo vse skupaj pripeljajo, ne vem. Oba sva srednjih let. Tip na svojem IG profilu sledi kar lepemu številu zelo mladih punc, ki se na svojih profilih razkazujejo bolj slečene kot oblečene. Očitno tega sicer ne skriva, saj, kot pravim, jim sledi iz svojega profila pod svojim imenom in priimkom. Vseeno pa mi je vse skupaj malo sluzasto, saj so te punce stare toliko kot njegova hči iz prejšnje zveze. Po drugi strani mi je jasno, da bi njihove profile lahko gledal tudi če jim ne bi sledil, saj so javni. Ali pa bi jim sledil iz kakšnega vzporednega profila, za katerega jaz sploh vedela na bi. Danes je vse to možno in marsikdo to počne.

Zato ne vem čisto, kaj naj si mislim ob vsem skupaj. O tem mu nisem rekla ničesar, ker bi verjetno samo izpadla ljubosumna. Me pa vse skupaj navdaja z nekaj nelagodja.

Takih obsedencev je toliko, da se kar kadi. Imajo svoje drage pa si svoj ego zvišujejo še na račun mladih brhkih razgaljenih deklet. Jim pisarijo, težijo, proslačijo za fotke nekateri pa jim posiljajo tudi svoje razgaljene organe. Ali se pa rajcajo na račun mladih in pol tebe uporabijo za spraznit hlače. Ženske se velikokrat pogovarjamo in veliko jih pove, kako jim fukfehtariji pisarijo. Doma imajo pa svoje ženske. In ,ko ga srečaš v trgovini sta najbolj srečen par. To so gnusni moški najslabše sorte , manipulanti in dobri igralci. Zame so to bolniki. Pa resnično jih je res veliko. Tako, da kar prižgi alarmne lučke, ce drugje pri drugi išce pozornost. Kar postavi ga pred dejstvo. Kaj ima za nagovarjat neke neznanke. Kaj bi rad od njih?!

New Report

Close