Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kaj menite?

Kaj menite?

Mene pa zanima kaj menite o tem, da se dva, ki se ločujeta oziroma se ločita,občasno še “poseksata”, čeprav živita vsek po svoje.Tako sta se namreč dogovorila hipotetično nekoč v preteklosti, ko o ločitvi še ni bilo ne duha ne sluha…

Moje mnenje je, da – če se nista razšla v blaznem sovraštvu – je seks potem stokrat bolj sladek kot prej. Kao, se poznata, poznata telo in finte drug drugega, pa brez obveznosti. Kar predstavljam si, razideta se zaradi kakršnihkoli razprtij, malo časa preteče, da se navadita in prebolita, potem pa se slučajno srečata na kakšnem žuru…eye contact…ej, stari/a, greva se dol dat…in začutita tisto, na kar sta prej pozabila…Seveda govorim samo za primer, ko ni kateri od njiju hudo prizadet zaradi drugega.

Po moje je to IZKORIŠČANJE. Ker eden običajno (vsaj na začetku) upa da bosta spet skupaj.

Mogoče…lahko pa tudi, da ne. Tu sta obe varianti definitivno možni. Jaz govorim samo o tisti, ko sta zadovoljna, da sta se končno rešila preoblemov, ki sta ju žrli in zaradi katerih sta se ločila. Ponavljam, če se nista zasovražila, če je v njiju še iskrica, je takšen seks po moje božanski.

Men ni blo kul. Nisem se ločila, je pa bilo nekaj podobnega. In mi ni zneslo. Bila sva okej po prekinitvi, vendar je bil seks tako hudo neoseben kasneje, da se njega iz tistih trenutkov sploh ne spomnm.

res je ko se neha se neha jest sm naredu enkrat to da sm se pac z bivso dol dav ker je ona mene prevarala ravno s tistmu tipom, katerega je zdaj prevarala z mano slo se je pac za mascevanje

Jaz sem se z bivšo nekajkrat poseksal, pa le enkrat je bilo res dobro. Moram pa priznat, da seks postane neosebno in se počutiš, kot da bi seksal s totalno tujo osebo. V bistvu gre le za telesno zadovoljitev, kej drugega pa nič.

Če sta samska..če jima paše..zakaj ne…

New Report

Close