Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kaj mu dela Golob to je noro

Kaj mu dela Golob to je noro

Volitve ja.

Mogoče bo možno v Sloveniji spet podeliti kakšno nagrado brez vmešavanja predsednika vlade, ki zdaj misli, da lahko diktira vse, od položajev oblasti , do tako banalnih zadev, kot je Slovenka leta ali citiranje nekega reperja.

Folk vi ste res norci. :)) vsi ste nori. Se stari se strinja z vami. Kaj sem docakala.

Jaz nisem bila na volitvah ze 20 let ali pa vec, saj ne vem tocno. Stari mi obljublja vse zivo ce grem obkrozit goloba, ces ta bo spremenil slovenijo na bolje. 20 let, to ni malo. Ok bom sla in bom pljunila sama nase, samo zaradi njega ampak vse vas idealiste, sanjace in zanesenjake v lepsi demokraticen jutri cakam jeseni pa da popricamo. Kdor se zadnji smeje…

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 16.02.2022 ob 20:07

Evo pisarniske ovce me ze zmerjajo z desnicarko. Zdaj cakam samo se podrumske ovce, da me zacnejo zmerjat z levicarko haha

Niste resni no. Tukaj sem ze par let, ce se niste dojeli da ne pasem nikamor ste res eni veliki norci.

Kako poskrbeti zase, za svoje, ja to pa ne bom tukaj gor govorila. Halo no. Enih stvari se preprosto ne pise. Razmislite malo ljudje, imate pamet.

Ne Mary, ti nisi prav nič poskrbela zase, pa vseeno, če kupimo zgodbo….  En potres, pa si brez hiše.  Zavarovalnice ob velikem potresu ne morejo izplačati škode.

Kakšna finančna blokada EU, pa pademo tja, kjer je bila Grčija.

Še kakšen ukrep, pa EU ne da denarja bankam in bankrotiramo.

Še eno ali dve vladanja te klike, pa lahko tvoj mož zapre obrt.

Si ga Janša ponoči malo postrani podrka in nam banke zablokirajo račune.  Izpraznijo bančne sefe.

Ja, pretiravam, ampak Slovenija drvi v propad.  Pod to vlado smo se zapufali tako da ne vem kako bomo vrnili.

yram, 16.02.2022 ob 20:30

Folk vi ste res norci. :)) vsi ste nori. Se stari se strinja z vami. Kaj sem docakala.

Jaz nisem bila na volitvah ze 20 let ali pa vec, saj ne vem tocno. Stari mi obljublja vse zivo ce grem obkrozit goloba, ces ta bo spremenil slovenijo na bolje. 20 let, to ni malo. Ok bom sla in bom pljunila sama nase, samo zaradi njega ampak vse vas idealiste, sanjace in zanesenjake v lepsi demokraticen jutri cakam jeseni pa da popricamo. Kdor se zadnji smeje…

Ti se pač niti pod razno ne smejiš, zato pa nakladaš cele dneve tu gor.  Spravi hčerko do kruha, to je tvoja prioriteta in naj ti uspe, ena usta manj.

yram, 16.02.2022 ob 19:25

Vas samo boli ker ne morete pozret, da vas nihce ne bo resil. Sli vi na volitve ali ne v to se jaz ne vtikam, samo povem vam, da ne bo nic drugace ker ne odlocajo oni. Sami moramo zase poskrbet in bit pripravljeni na vse.

Prej boste sprejeli to, da ste sami in da ga ni pastirja, ki bo za vas odnal hudobnega volka bolje za vas in vse nas.

Veš, marsikje bi radi poskrbeli zase, pa ne morejo več, ker v lastni državi nimajo več nobene besede, KER ŽIVIJO V DIKTATURI. Zdaj je čas, da se ta norija pri nas ustavi. Potem ne bo poti nazaj.

E zdaj bom pa volila janso, nalasc.

Sej ne hecam se.

Sej ne vem, da ste lahko tako naivni, slika prilka ste kaj dela politika, en drugega bi pobili za svojega politika ali stranko. Ni cudno da smo kjer smo. Dobro se poglejte v ogledalu in dobro se zamislite nad seboj.

Niti na enega od vas se nisem nikoli spravila osebno, tud jaz marsikaj vem, tudi o vas.  Mi na kraj pameti ne pade.Vi pa zalite mene ze cel cas, malo z desnicarko, malo z levicarko in to taki o katerih si ne bi mislila, da vam pamet odpove- ocitno vam, ko se gre za vase politike, govorim na splosno o politiki in umazancih na oblasti, vi pa to osebno kot da kandidira vasa mati. Van pameti.

Fak res ste norci.

Se enkrat, pogovarjali se bomo jeseni o teh temah, do takrat pa sanjajte, ne bom vam kvarila sanj.

Odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo!

Mene pa zanima, kaj pomeni izraz “pisarniške ovce”?  Yram, koga opredeljuješ kot pisarniško ovco?

Podrumske ovce so fanaticni pristasi desne stranke oz strank, malo bolj zarukani, robustni, primitivni, vidno napadalni ampak vseeno koristni. Pisarniske ovce so pristasi levih stank fini, uglajeni “ljubitelji pravica za vse in enakost za vse” tudi ti so koristni. :))

Clovek ki javno izreče, da so drugače misleči (politiki) fašisti, zame ne more bit v politiki.

ste si pounli žepe z dodatki med epidemijo ste dav od sebe za revne slovence?

levaki grabljivci janša vam je dau, 16.02.2022 ob 21:36

ste si pounli žepe z dodatki med epidemijo ste dav od sebe za revne slovence?

šč v klet.

janez ni nič dal. janez je vzel davkoplačevalcem in lahkomiselno financira predvolilne bonboniere, ki jih bomo morali taisti davkoplačevalci vrnit.

, 16.02.2022 ob 21:26

Clovek ki javno izreče, da so drugače misleči (politiki) fašisti, zame ne more bit v politiki.

a tisti, ki pa dejansko izvaja fašizem, pa te nič ne moti.

🌻🌼🌷, 16.02.2022 ob 21:51

šč v klet.

janez ni nič dal. janez je vzel davkoplačevalcem in lahkomiselno financira predvolilne bonboniere, ki jih bomo morali taisti davkoplačevalci vrnit.

Res je. Pod prihajajočo vlado bo davkoplačevalski denar porabljen za razne “inštitute” ala 8. Marec in ptojekte tipa Sava. Prodajmo Savo Yorku za 24m čez par let jo pa odkupimo nazaj za 10m več. In razni golobi, Fajonke in Nemci bodo debelejši za par stotisočakov.

To je veliko boljša poraba našega denarja. Se strinjamo. Pa še kakega migranta bomo nafutrali če bo kaj ostalo.

Očitno je @JJansaSDS STRAH DEMOKRACIJE v kateri se morajo stranke jasno (in zavezujoče) opredeliti do konkretnih zahtev civilna družbe! DOVOLJ JE BILO praznih sloganov, lepih obrazov, jumbo plakatov, predvolilnih bonbončkov in poceni hujskanja! 24.4. VSI NA VOLITVE! pic.twitter.com/OAIeuWGWMz

— Glas Ljudstva (@glasljudstva) February 16, 2022

yram, 16.02.2022 ob 10:38

Prosim lepo ne podtikajte meni, da sem za kogarkoli ali s komerkoli od njih. Za nikogar in z nobenim nisem. Enostavno se ne vklapljam v to sliko politicnih strank, kandidatov in njihovih programov, bonbonovv, obljub in dobitnih steck. To dam jasno vedeti s tem ko ne hodim na volitve. Jaz zivim med ljudmi in ne med politiki. Vidim in meni je dovolj to kar vidim. Kdo je kdo je pokazal cas in ne politika.

Se pravi, yram, da ni niti enega politika in niti ene politične stranke ali gibanja, s katerimi bi ti imela kaj skupnega oz. našla skupno točko? Nimaš nobenih stališč? Se ne zavzemaš za nič? Ti nobena stran ni bližje? To res težko verjamem.

Je res prav, da se ljudje ne udeležujete volitev? Je to produktivno? Pa brez zamere, mary, da ne boš huda name, ker imam drugače dobro mnenje o tebi, le te tvoje popolne apolitičnosti ne razumem oz. dvomim vanjo.

…, take tvoja misel: “Clovek ki javno izreče, da so drugače misleči (politiki) fašisti, zame ne more bit v politiki.”

Koga imaš v mislih? Najbrž našega dragega pacienta, kajne? On je že zdavnaj zmerjal svoje nasprotnike z LEVIMI FAŠISTI!!😄😄😄

Meri je mosad.dela za ISHRAELCE 😅😀

yram, 16.02.2022 ob 21:21

Podrumske ovce so fanaticni pristasi desne stranke oz strank, malo bolj zarukani, robustni, primitivni, vidno napadalni ampak vseeno koristni. Pisarniske ovce so pristasi levih stank fini, uglajeni “ljubitelji pravica za vse in enakost za vse” tudi ti so koristni. :))

Ja, za podrumske ovce mi je bilo jasno, koga si mislila, za pisarniške pa ne.

Črno-bela delitev torej.  Torej je Janša dosegel svoje, določeni ljudje niste zmožni videti sivine, delite črno-belo, če človek ni sendvičar, je pa komunjara.  Štekam in se veselim da nisem ne eno in ne drugo 😀

Para Bellum, 16.02.2022 ob 22:05

Se pravi, yram, da ni niti enega politika in niti ene politične stranke ali gibanja, s katerimi bi ti imela kaj skupnega oz. našla skupno točko? Nimaš nobenih stališč? Se ne zavzemaš za nič? Ti nobena stran ni bližje? To res težko verjamem.

Je res prav, da se ljudje ne udeležujete volitev? Je to produktivno? Pa brez zamere, mary, da ne boš huda name, ker imam drugače dobro mnenje o tebi, le te tvoje popolne apolitičnosti ne razumem oz. dvomim vanjo.

Za para bellum

Vem, da je tezko verjet, da mi nihce ni blizu in da sem res apoliticna. Vse kar pocnejo je laz, igrica- zato jih ne maram, ne verjamem in jim ne zaupam.

Zdaj pa se nasplosno, da ne pisem novega posta. Pravite vsak glas steje, moj glas steje itd…

Vrnimo se dve leti nazaj, ko je moj glas steje, vsak glas steje odstopil (ravno nekje pozimi 2020 je bilo, ce se dobro spomnim, spomnim se tudi, da se je govorilo o novih volitvah, no teh ni bilo), na njegovo mesto je prisel drug clovek, prej se niso mogli nikakor zmenit, potem so se pa kar na enkrat vse zmenili. Zdaj mi pa lepo prosim razlozite pa brez, da mi podtikate, da sem na strani enih ali drugih, kako smo prisli iz moj glas steje, vsak glas steje v piclih 2 letih na moj glas steje, vsak glas steje kot piskav oreh. Da le ne bo spet kdo pozimi 2023 odstopil :))) …tako malo za razmislek.

Za norca vas imajo vsi kompletno.

Evo, na fb sem našla svoj novi podpis pod vsakim postom:

TIK TAK – TIK TAK- TIK TAK

yram, to kar praviš, seveda v določeni meri drži. In seveda se nam spet lahko ponovi scenarij izpred 2 let. In seveda so nas politiki že vse prevečkrat imeli za norca. Golobu tokrat res dobro kaže. Vsaj zaenkrat. Ampak tudi on bo, kot je z vsako novo, še ne dovolj uveljavljeno stranko, k sebi na nek način prisiljen vzeti razne odpisance, ki nikakor več ne bi prišli v parlament, če se ne bi priskledili k njemu – tipičen primer sta poslanca Sluga in Lep. Pa bogve kdo se bo še prislinil k njemu, koliko bežečih podgan z raznih ladij… In tu je nevarnost – ljudi iz lastne stranke ne bo poznal dovolj, da bi jim lahko zaupal, da se ne bodo čez določen čas obrnili po vetru in “šli za drugim pastirjem”.

Samo vseeno se mi zdi, da precej posplošuješ. Res velikokrat rečemo “vsi so isti”, ampak – a so res? Dobro ti je nekdo zgoraj napisal: ti enačiš med takim, ki te grdo gleda ali ti kaj grdega reče in tistim, ki bi te pretepel in ubil. Niso vsi popolnoma isti, no. Med njimi so razlike. Morda premajhne razlike za nas, vendar razlike so. In vseeno je bolje iti na volitve in voliti nekoga, ki se zavzema za normalizacijo države in za drugačen jezik oz. način komuniciranja, kot smo ga bili vajeni zadnji 2 leti. Zadnji 2 leti nam je marsikaj postalo normalnost, pa nam NIKOLI ne bi smelo postati normalnost!

yram, 17.02.2022 ob 08:40

Za para bellum

Vem, da je tezko verjet, da mi nihce ni blizu in da sem res apoliticna. Vse kar pocnejo je laz, igrica- zato jih ne maram, ne verjamem in jim ne zaupam.

Zdaj pa se nasplosno, da ne pisem novega posta. Pravite vsak glas steje, moj glas steje itd…

Vrnimo se dve leti nazaj, ko je moj glas steje, vsak glas steje odstopil (ravno nekje pozimi 2020 je bilo, ce se dobro spomnim, spomnim se tudi, da se je govorilo o novih volitvah, no teh ni bilo), na njegovo mesto je prisel drug clovek, prej se niso mogli nikakor zmenit, potem so se pa kar na enkrat vse zmenili. Zdaj mi pa lepo prosim razlozite pa brez, da mi podtikate, da sem na strani enih ali drugih, kako smo prisli iz moj glas steje, vsak glas steje v piclih 2 letih na moj glas steje, vsak glas steje kot piskav oreh. Da le ne bo spet kdo pozimi 2023 odstopil :))) …tako malo za razmislek.

Za norca vas imajo vsi kompletno.

Vse znaš sešinfat, samo ne znaš povedat, kaj bi bila rešitev.

Ok, anarhija bi bila rešitev, ampak mislim, da ni realna.

Kaj drugega?

Ocitno nisem najbolj razumljiva.

Vsi so isti ni misljeno v smislu kdo bi koga fental, pretepel ali samo malo ozmerjal in podobno. Ko recem vsi so isti mislim na nemar- nikomur v resnici ni mar za nas. Vse je samo predstava, igra dober in zlobni policaj, komandir je pa obema isti:))

Ljudje prehitro pozabljajo.

Ne bom pozabila, ko se je to sranje zacelo, svet je zajela strasna kuga- najhujsa 21 stoletja, ni bilo mask, ni bilo razkuzil, narod panicen (jaz sem imela in maske in razkuzila). Ok prisle so maske na police lekarn, trgovin, pump itd..(pa ne mislim na tiste iz wc papirja, sej vsi vemo cigave haha) a se vi spomnite, da je bila skatla po 50 evrov. Jaz se. Pa poglejmo zdaj, razsaja strasna kuga, nihce se ni spomnil predlagati moj glas steje st.2 naj z odlokom doci simbolicno ceno resilne bilke v obliki maske, da bi bile le te dostopne tudi npr revezem in klosarjem, da narod ne pocrka- za zdravje in zivljenje gre. Ce se vse ureja z odloki za zdravje in zivljenje gre, kako se ni moglo tudi to urediti z odlokom- ljudje za zdravje in zivljenje gre. Ajde ce se celavi ni spomnil, kako to da se nasprotni tabor ni spomnil predlagati, zahtevati, izsiliti (recite temu kakor hocete) kaj takega.?

To je samo en primer, teh primerov je miljon.

Cisto narobe razumete kar vam pisem, to razumete kot, da jaz hocem drugim ukazovat naj ne grejo na volitve in to ni res. Jaz samo trdim da je mantra moj glas steje, vsak glas steje samo lepa teorija, praksa mi je pa pokazala ravno obratno.

Replika54g1, 17.02.2022 ob 09:02

Vse znaš sešinfat, samo ne znaš povedat, kaj bi bila rešitev.

Ok, anarhija bi bila rešitev, ampak mislim, da ni realna.

Kaj drugega?

Zakaj jim ubogate.? tukaj je tvoj odgovor. Jezite se nad barabami ampak ubogate jih v vsem.

New Report

Close