Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Kaj naj?

Kaj naj?

Midva z ženo pa sexava le povprečno enkrat na mesec ali pa še to ne. Če jo hočem pripraviti do tega, se izgovarja, da je utrujena, jo boli glava, ali da ji ni nič do tega. V mlajših letih je sicer ana dajala pobudo, pa sem bil mnogokrat preutrujen od dela. Če se že spraviva, pa sex traja 2-3 minute, ali pa mi na sredini moj zaštrajka, pa spet ni nič.
Moja volja do živlčjenja je na nuli. Ali sva kar zrela za odsrel?

A ji čez dan kaj pomagaš? Si tudi čez dan nežen z njo?

Seveda ji in nežen sem z njo. Sam ne pomaga nič.

Malo povprašaj na bližnjem vzhodu za kakšen strelski vod! 😉 Koliko sta pa stara? Če je preutrujena, jo razbremeni dela, sprosti jo s tistim kar jo sprošča (npr. izleti ipd.). Če je še vedno utrujena in ima glavobole, je pač treba k zdravniku! Obstaja veliko zdravil, ki te zadeve pozdravijo. Naj pije magnezijeve tablete za začetek. Te dajejo moč in preganjajo utrujenost, to bi veljalo tudi zate. Ko bo ona pri sebi dovolj dobro, bo stal tudi tebi dovolj dolgo časa! 😉

Mmmm kaj pa če ima drugega?

Ona 42, jaz 45

To pa sigurno ne. Vem zagotovo.

Potem naredi to kar sem ti rekel zgoraj! Sem mislil, da sta tam nekje med 60 in 70 😉

Hm zakaj pa teb zastrajka?

To se tudi jaz sprašujem. Ne vem mogoče pa zato ker vem da ona noče.

Se pravi da si siguren da ni zato kksne bolezenske osnove.
Mislm sj jaz ti ne morm kej revolucionarnga svetovat razen tega da ji vse to powes..da te to obremenjuje itd. in se potem poskusita cimbolj odkrito pogovorit pa ti bo mogoce tud ona kej povedala kako ravnat da ji bo veckrat do tega.

Saj sem že vse probal. Se tudi pogovarjava, pa je vseno tako. Če berem tole vašo popšto se mi zdi, da ni pri nobenem paru tako.

Zato pa ti govorim, da se v zvezi z njeno utrujenostjo oglasita pri zdravniku! Ponavadi so to samo “kemični” problemi.

sigurno, če se to nedavno še ni dogajalo. Malo zlobno… probaj s kako drugo, pa boš vidu če tudi štrajka…

nikoli ne veš zagotovo!!!

pr nas je tudi bol bogo :-(( vsekakor manj pogosto, manj divje, manj inovativno, manj perverzno, manj… kot bi si želel

Ne obupaj. Pa ja upam vidiš, Jože, da ni vse zlato kar se sveti tukajle na forumu, ja?

Če ma drugega, se doma bolj pomatra al pa vsaj toliko kot prej.

Sej sem rekla, da bo kakšen “normalen” zakonski par bral vaše domišlijske poste kolikokrat seksate po 15 letih zakona in se bo ful zasekiral. Jaz ti predlagam, da si najdeš ljubico, pri ženi ugasle strasti ne boš mogel več prebuditi.

Opisuješ mojga ljubimca (ista zgodba), on vezan z kao istim problemom. No na drugem srečanju so naju zjutraj zmotili ptički, zelo lepo, zelo dolgo….

A veš tisti vic: Mož bi nekaj rad od žene, pa se izgovarja, da jo boli glava. Pa on vstane, gre ven in čez nekaj časa pride z kozarcem vode in aspirinom. “Izvoli, to je zate” Ona začudeno pogleda: “Zakaj, saj me ne boli glava!” :))

🙂
al pa on tud ko njo kao boli glava zdrobi aspirin pa si ga potrese po penisu in ji reče “zdej pa zbiraj, al boš aspirin oralno al vaginalno?”

TVOJA ŽENA IMA VERJETNO DRUGEGA,ALI PA BI TI MORAL UPORABITI KEJ FANTAZIJE…….VIBRATOR,KROGCE…….KEJ NOVEGA……NE VEDNO ISTO.NAJ TE NE BO SRAM.POGLEJTE KAKO PORNO KASETO.MOGOČE BO TO POMAGALO.ČE NE POMAGA SE POGOVORITE,IN ČE TUDI TO NE POMAGA POJDITA V KAKO POSVETOVALNICO KI SE UKVARJAJO S TEMI TEŽAVAMI.

Ti pa si kupi prosim tipkovnico, ki bo imela tudi male črke. Ti bomo hvaležni.

Veš kaj, Jože, vidva sta najbolj običajen par v “srednjih letih” na svetu. Mislim par, ki je že dolgo skupaj. Zato ne nasedaj foram, da je to res čudno, da naj gre žena k zdravniku…bedarije. Mogoče jo ne zadovoljiš, pa ji je vse dol padlo. Moral jo boš na novo stimulirati. Kakšna seksi pripomba čez dan ( ne vulgarna in ne tik preden jo naskočiš ), občutek, da je zaželjena, da je seksi… Skratka, seks med zakoncema se začne že dolgo pred koitusom. Drugače je seveda pri priložnostnem seksu. Glavni point je pa ta – dokazano je, da ženske redko doživijo orgazem. Mogoče je tvoja ženka med njimi in nisi na to niti polagal pozornosti. Potrudi se prej in če bo ratalo, jo popelji v nebesa :-))) Boš videl, da boš še bežal pred njo.

New Report

Close