Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Kaj naj naredi človek, če ne dobi telefonske zveze?

Kaj naj naredi človek, če ne dobi telefonske zveze?

Navodila so, da se pokliče po telefonu za navodila. Kaj če je skoz zasedeno ali pa se noben ne oglasi?
Žena okuženega po 21 klicih na objavljene številke ni dobila zveze.

Vse bolj me skrbi tale dobra pripravljenost NIJZ! Fino bi bilo, če bi kak novinar postavil NIJZ to vprašanje.

Pošlješ kurirčka z listkom do dohtarja. Kako pa se to dela v vojni, halooo?

Če svojega zdravnika ne dobiš, bi jaz poskušala na telefonu , ki so ga navedli, da je za obolele, sicer na bližnji urgenci ali pa 112.

Meh. Že v normalnih razmerah je dobit koga v ZD na telefon zgornje, kaj šele zdaj. Kr neki je to vse skupaj.

Kot v Vuhanu,se tudi niso oglašali na telefon.

So novinarji že včeraj vprašali in dobili odgovor, da so se klici, po objavi prvega obolelega, povečali in da so zaprosili za več telefonskih linji. Da na te linije kličejo ljudje z raznoraznimi zdravstvenimi tgobami, ne samo glede tega virusa.

In ne pozabi: Za vsakim telefonom mora biti zdravstveno osebje, ki je kompetentno za odgovarjanje. To je pa malo večji problem, kot pridobitev dodatnih 50 linij.

Greš osebno tja.

Po možnosti z avtobusom! Ljudje zdaj zdravnike kličejo, ker potrebujejo informacije o virusu. In to sigurno take, ki so bile že tisoč krat povedane in napisane. Saj vidite, kaj sprašujejo novinarji na novinarskih komferencah. Boljša vprašanja bi imeli otroci v prvem razredu.

Mi je prst padel na m! Novinarska konferenca!

primer samo par dni nazaj; oseba zacasno na drugem koncu slo (zaradi dela) klicala v zd, kjer ima izbranega zdravnika. zaradi odprtja bolniske – slabo pocutje, vrocina, kaselj itd. sestra se ni dala nikakor prestavit (zdravnika tako ali tako ne da na telefon), tako da je oboleli osebi zabicala, da se mora naslednji dan zglasiti v zd ob 7-i uri zjutraj, sicer ne bodo odprli bolniske. ker takrat ni javnega prevoza, druge opcije za prevoz pa tako hitro ni bilo mogoce najti, se je obolela oseba prikantala v zd s prevozi in se tako tudi vrnila v kraj zacasnega bivalisca. da so odprli bolnisko in to je bilo to. brez laboratorija, kakrsnihkoli testov, nic.
pa ne gre za to, da bi oseba imela corono, gre le za to, kako zelo lahko se sirijo raznorazna obolenja, ce sam zdravstveni sistem deluje po takem principu.

Klasično laganje in sprenevedanje NIJZ in MZZ, kliči na telefone, tam pa nikogar. Mene ni to nič presenetilo. Koruptivni birokratki skrbijo samo za svoj žep, ovce jim pa to dopuščajo in jih še malikujejo. Zanima me samo, kako bodo ovce sedaj reagirale, ko bodo v mukah brez oskrbe umirali. So bili vaši maliki tega vredni?

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Sistem v odmaknjenih zdih ki nimajo pojma o coroni. Naš dohter je danes v gostilni izvedel. Ne gleda tv, ne posluša radia. Jutri bo povedal še patronažni in si bosta prebrala. Če bo trezn.

Tržna niša :))))

https://www.youtube.com/watch?v=LNpn4ZxLnQY

Kakšen egoizem, greš v hotel, počakaš, da se linija sprosti, a zdaj bi morali pa kar celo noč delati ti, ki odvzemajo brise, ker ene začne skrbeti. Ko pa potujejo je pa vse ok. Naj bojo veseli, da jih testirajo tako hitro. Potem pa takoj v medije, da gre za sistemske napake. Kakšne sistemske napake?

Kakšen egoizem, greš v hotel, počakaš, da se linija sprosti, a zdaj bi morali pa kar celo noč delati ti, ki odvzemajo brise, ker ene začne skrbeti. Ko pa potujejo je pa vse ok. Naj bojo veseli, da jih testirajo tako hitro. Potem pa takoj v medije, da gre za sistemske napake. Kakšne sistemske napake?

Kdo naj bi šel v hotel?

Imajo znake corone in so se ne, da bi vedeli okužili od osebe, ki je bila kužna, ki jo niso poznali, saj je slučajno stala pred njimi v trgovini in kihnila ali govorila glasno in je vse špricalo ven, se dotikala enakih artiklov,…Ta kužna oseba sploh ni vedela, da je kužna, ker ni kazala znakov okužbe in se je na podoben način nekje okužila in tega sploh ne ve.

New Report

Close