Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kaj naj storim

kaj naj storim

Punce čisto sem na tleh. Na eni spletni strani sem odkrila fotografijo na kateri je ženska do potankosti podobna meni. VENDAR TO NISEM JAZ!!!
Zaradi tega se je med nama z možem začel pekel, ker ga muči dvom. Kako naj mu dokažem,da to nisem jaz. Mislila sem, da mi zaupa, čeprav nevem kako bi reagirala jaz v takem primeru. Skratka ženska je kot moja dvojčica.
Kje in kako ugotoviti kdo je ta oseba, da nekako dokažem svojo nedolžnost.

Če ima mogoče katera kak predlog bi ga bila zelo vesela.

Moral ti bo verjeti na besedo, če je to kar trdiš res. Drugače pa enostavno kontaktiraj “vzdrževalca” spletne strani, če je le možno za več informacij. Upam, da ta podobnica ni na kakšni hot strani s sumljivimi ponudbami, krizaaa

Sploh ne morem verjeti, da obstaja oseba ki je popolnoma enaka kot jaz. lahko mi verjamete, da sem samo debelo gledala v ekran in ostala brez besed. Kako je to mogoče? Sploh nevem kam naj se obrnem.

Kaj se je meni zgodilo, obstaja ženska čisto podobna meni (višina, lase , skratka vse), istih let, isto ime, isti priimek oz. majhna razlika moj se konča na -ar, njen -er. Nisem jo spoznala osebno so pa naju menjali ker sva obe deleli kot promotorki. Groza mi ni blo prav nič všeč, njej pa gotovo tudi ne

če nisi ti, je najslabše to, da se braniš, naj ti mož dokaže da si ti, zakaj bi ti njemu dokazovala in se branila pred ničim?

*miša* saj sem mu tudi sama tako rekla, naj mi dokaže, da sem to jaz, vendar bi tudi jaz rada, da se to čimprej reši, ker se jemed nama čisto vse sesulo. Ko grem v službo me čudno gleda, kot da mi ne verjame (imam razgiban urnik). Kamorkoli grem, mu vidim v očeh, da dvomi vame. Ne zaupa mi več. Sploh se več normalno ne pogovarjava. Ko pridem iz službe me nepremično gleda, kot da čaka, da se bom s čim izdala, al kaj. Nevem. Sem kot živčna razvalina.

Tudi jaz imam dvojnico.
Prijatelj mi je enkrat omenil, da me je videl v reklami za strešna okna. Jaz sem ga kar debelo pogledala in potem na spletni strani tega podjetja zagledala………….mene. Skoraj me je kap. Potem sem si fotko sprintala in jo pokazala mami in očetu in prijateljem in so vsi mislili, da sem to jaz.
Skratka, pri meni je vse skupaj bilo bolj zabavno in mi ni nobeden težil, še zdaj pa me zanima, kdo je ta oseba in če mi je še vedno tako podobna.
Tebi pa svetujem, da se s partnerjem pogovoriš in če ti res ne bo verjel, lahko skupaj poiščeta dokaz, da to pač nisi ti.

To se je zgodilo tudi našemu kolegu-fotka je iz LIFE-a,in na njej je “ON”-pa sploh ni on!!!Tok smo se režali!!

New Report

Close