Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kaj naredit?

kaj naredit?

Ko ti gredo razmere v službi na k…., ko imaš sodelavke, ki samo čakajo na tvoj kiks…mogoče sem res bolj občutljiva, ampak ne verjamem da bom zdržala celo življenje….

Najhuje je, da imam za NDČ, šola, trenutno sicer v porodniški, ampak groza me je, ker vem da bova kmalu morala vzet kredit za stanovanje…MENI PA NI…ker bi najraje pustila službo po porodniški..

Kaj svetujete? VEM, da boste rekli, kako težko je dobit službo, ampak a dušni mir kaj velja?

Lp

dušni mir seveda ogromno pomeni, jaz sem bila v podobni situaciji, no kakorkoliže, med porodniško sem si poiskala novo službo in šla v staro le za 14 dni, potem pa v novo, torej–bodi aktivna in začni iskati službo, ki te ne bo žalostila. Lp 🙂

jaz bi menjala službo.

Kaj pa če je s teboj kaj narobe? Si premalo samozavestna?
Jaz bi na tvojem mestu najprej začela delati na sebi. Na svoji samopodobi.
V skoraj vseh službah se žal najdejo takšni primerki, kot jih opisuješ. Zato svetujem korenito spremembo. Da se zaščitiš pred njimi. Bolje se boš počutila.
Kar korajžno.
Kaj več o spreminjanju same sebe pa povprašaj na forumu za čustevno inteligenco.

Veliko sreče.

Vedno sem jaz, kaj pa drugega.

Žal nimam vez v službi kot ene, žal nisem pasja kot ene, žal sem ena, ki je notranje v resnici zelo močna, na žalost pozitivna, iskrena,prpipravljena pomagat in potem jih dobivam pod kolena.

Tako je to.

Mislim, da ti je idolinca dobro povedala. Aktivno išči službo, imaš pa še možnost 4-urnega delovnika.
LP, Meti

če boš menjala službo, je velika verjetnost, da boš dobila v novi službi pogodbo za določen čas. Zato bi na tvojem mestu v stari službi vztrajala toliko časa, da mi poštemplajo papirje za kredit, potem pa v novo službo. Seveda iščeš lahko že zdaj…in če najdeš tako, za nedoločen čas, potem le veselo!

Zamenjaj sluzbo! Zacni ze zdaj iskati novo, pa glej da tako, ki ti bo dala dusni mir.
Srecno :)))

New Report

Close