Kaj naredite, če ne morete spat..
Noč…trudne pozne ure že…
Sama…v branju vaše domišljije…dopoldne v službi raje ne preberem… skušnjava 🙂 ….
Omamljam se z utrujenostjo. Šla bi že spat, NE!… nisem še dovolj utrujena… hočem čisto pasti od utrujenosti, ne misliti na nič…Danes sem prebrala na drugem forumu, da se je moj ljubi “klatil” po mojih krajih… Krik v srcu…sem mislila, da sem že bolj imuna…bolečina… popijem kozarček vina…čutim rahlo omotico.. NE…ni še dovolj…trenutno so se mi podrli vsi stiki…še bežna prijateljstva…očitno je namen, da padem do konca in se soočim sama s sabo…
Vam, ki sedaj spite, dobro jutro, če boste to brali dopoldne…danes pravzaprav 🙂
Kaj naredite, če ne morete spat? Med in mleko? Kaj boljšega, slajšega?
Sorry, ampak, če si sam moraš bit pa zlo gibčen, da vse to obvladaš. Jaz takrat samo ročno lahko, no ja, ce mas mal vecji komad, ne recem, da neb tud z nogami lahko kaj pomencal, ampak ustno?:-))))))))) Kt, mackonka sprasuje kako zaspati, ko je SAMA
Posveti se sama sebi. Pusti svet okoli sebe. Center pozornosti bodi ti sama. Proti večeru pojdi ven v naravo, daj možgane na pašo, zamenjaj negativno mišljenje v sebi s pozitivnim…prisluhni sebi in naravi. Sprosti se.
Svoje misli preusmeri v gibanje in prisluhni svojemu telesu. Saj ni treba kot nora teč 5 km in nazadnje past dol. No, če ti paše lahko tudi to. Verjemi pa, da bo zadosti že daljši sprehod, hitra hoja ali počasen tek.
Ko prideš domov…tuš ali kopel…mogoče požirek vina, dobra knjiga ob dobri glasbi in verjemi, da te bo zmanjkalo kot dojenčka.
Vse kar je potrebno naredit je, da preusmeriš svoje misli, prisluhneš in se posvetiš sebi.
Lahko noč.