Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kaj se dogaja s forumom starši staršem

Kaj se dogaja s forumom starši staršem

Živjo!

Prišla sem z dopusta in ugotovila, da imam težave pri prebiranju foruma starši staršem. Izginile so starejše teme (vidim samo sporočila od 27.7. naprej), poleg tega pa se v veliko temah število odgovorov na prvi strani ne ujema z dejanskim številom odgovorov. Pri ostalih forumih je vse v redu. Ali je problem samo pri meni ali se to dogaja tudi ostalim?

To, da se ne ujema smo že ugotovili in bomo popravili, drugače pa je na dnu strani en napis starejša sporočila in dobili boste naslednjih 40 tem

primož

Pri meni tega napisa ni. Pri vseh ostalih forumih je, pri Starši staršem pa je tam prazen prostor.

Danes sem ob 19.30 v seznamu forumov videla, da je zadnje sporočilo na forumu Starši staršem 12.8.01 ob približno 19.00. Strani sem pregledovala z nastavljenimi “odprtimi nitmi” in novega sporočila s tem datumom in uro nisem našla tudi po nekaj straneh. Nato sem preklopila na nastavitev “zapri niti” in pojavila se je samo ena stran s sporočili (najstarejše z dne 12.7.01). Ker je samo toliko sporočil ( ali so ostala zbrisana?) se seveda ne pojavi oznaka starejša sporočila. Zgodilo se mi je podobno kot Morski deklici. Tudi z nastavitvijo “odprtih niti” sem lahko prišla le do očitno zadnje strani s prvim sporočilom iz dne 12.7.01.
Ko sem šla nazaj na seznam forumov, pa je bilo zadnje sporočilo kar naenkrat iz dne 11.8.01 ob 23.38 (torej starejši datum).

Zanima me, ali ima še kdo podobne težave?

Primož, kaj se torej dogaja s tem forumom?

Nahajate se na na najbolj gnilem forumu v državi

New Report

Close