Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek kaj se gre pa sedaj Erjavec???

kaj se gre pa sedaj Erjavec???

posvetoval se je z JJ, ta pa je tredil da nima prav nič skupnega s pogodbo Patrija!

mah ja, niti zmenit se ne znajo, kaj bodo govorili slovenski javnosti!:)))

Erjavec sam sebe dela za klovna. Do sedaj sem ga še malo spoštovala, zdel se mi je razgledan… Zadnje čase pa govori take neumnosti in ima tak način kot pubertetniki. Pa še reži se zraven. Sramota pa se mi zdi, da ne zna vsaj osnov angleško. Z novinarjem se je pogovarjal… khmmm kot se otroci… mahal z rokami. Od enega ministra se pa že pričakuje, da obvlada vsaj osnove angleščine. Iskeno upam, da zna vsaj nemško ali kak drug svetovni jezik. Recimo da vsaj drugi ministri znajo malce več.

Seveda Patria z našimi nima nič. Oni so dali nekomu drugemu in naj si tisti maže roke. Ninej, ti pa skapiraj, da provizije po današnjem slovarju niso podkupnine. Provizije so čisto legalne in si jih lahko vtakneš v žep. Seveda pa gre to na račun višje cene tega železa. Za tožbe pa niso pomembne provizije, ampak denar davkoplačevalcev.

hja, kdo bi se pa upal karkoli izustit zraven dvometerskega Bavčarja izgledala sta kot strog oče in neubogljen sinko, za vsako besedo je pogledal svojega očka, da vidi če se strinja z njim.

mah ja, za Fince prav gotovo, ampk smešno je, da so Finci dobili posel pa jim gredo te provizije-podkupnine na živce (pač država, ki ne mara korupcije), hja mi bomo pa fajn plačali pa nas ne bi smelo brigat komu so bile te *podkupnine* namenjene.

in to dražje železje bo po dobrih 20letih na odpadu, nekateri pa pravi bogataši!:)))

tole mi je pa res vedno bolj sumljivo, prkoračili namamnost sredstev za 19.5 miljona evrov, koliko miljonov je že v igri za podkupovanje???

bo žrtvovan tudi Erjavec???

>>>>Obrambni minister Karl Erjavec je za časopis Delo povedal, da se je pred sklenitvijo pogodbe z družbo Patria o nakupu oklepnikov 8X8 posvetoval s premierjem Janezom Janšo in mu pokazal pogodbo, saj je bil v igri denar v višini 278 milijonov evrov – toliko je namreč vreden nakup oklepnikov. “(Janša, opomba D. M.) ni rekel, ‘ja, vse je v redu’, rekel je, da je to moja odgovornost in da mi verjame,” je dejal Erjavec. “V skupnem znesku smo namreč za 19,5 milijona evrov prekoračili vsoto, ki smo jo imeli na razpolago,” je še pojasnil obrambni minister.

evo kompleten članek, je zanimiv!!!

http://www.zurnal24.si/cms/novice/slovenija/index.html?id=66359

zanimiv ta tvoj monolog..
podkrepljen z verodostojnim “linkpopom”..

Zaradi podobnih demagogov kot sta tile gornji dve (če ni to slučajno kar ista oseba), je bila med WWII v Sloveniji revolucija, v času ko se je skoraj ves ostali svet boril proti okupatorju. Se mi zdi, da bosta kmalu odšle na izlet v kakšno Argentino, raja bo pa spet nasrkala.

Ninej, spreglej, Žurnal je vendar brezplačnik. Ti pa lažejo in natolcujejo.

Tudi Politični čvek na MON-u postaja vse bolj brezplačnik. Nad 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prispevkov napiše, očitno glavna urednica, “ninej” s svojimi vrabčki. Za rušenje Janševe vlade so očitno dovoljena vsa sredstva.

Brez panike, gospodje. Saj boste zmagali na volitvah, kajne?

Nad 30 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} napiše Ninej s svojimi vrabčki. Ok, mišljeno je torej da ona + enako misleči. Nad 30 pomeni od 30 do 39. Sledi vprašanje: Kdo pa ostalih nad 60 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (od 60 do 70)?

Smešno, kaka panika je zavladala v zadnjih dneh. Obsedenost! Sem slišala včeraj po naši javni televiziji, da imamo izredne razmere. Res je.

Enako mislečih ni prav veliko, nekateri samo čivkate. Kako si razlagaš dejstvo, da je “ninej” samo na prvi strani Političnega čveka načela 24, skoraj polovico vseh tem. In prav v vseh podpihuje temne strasti. Kaj takoimenovana levica, ki ima edina v svetu v lasti več kapitala kot desnica, res ne zna zmagati na volitvah brez goljufanja?

Nasprotno misleči pač nasedate in se razburjate. Itak imaš ti svojo resnico in se ne misliš spremeniti. Prav, a verjetno ima še kdo drug pravico do lastnega mnenja oz. po tvoje čivkanja. Se ti ne zdi? Pač bodi še ti tako aktiven in jo prehiti. Najlažje se je povzdigniti tako, da sračkaš po drugih namesto da bi se sam dokazal. Če bi bili Slovenci normalni, bi se nehali ukvarjat z zgodovino in s tem, kaj je bilo, pa kdo je kriv, in bi se ozrli v prihodnost. Z dejanji, ne pa z drekanji in govorjenjem. Sem premlada, da bi doživela in ocenjevala/čivkala/drekala vse od leta 0 naprej in kdo je za kaj kriv. Zanima me država v prihodnje. Leva in desna stran imata pluse in minuse, če bi jim res bilo kaj do nas, bi iz vsega pobrali pozitivno. Očitno Slovenci ne bomo nikoli dorasli in svet to ve. Zato pa smo stalno nekomu cucki!

Točno tako. Ampak zakaj serjete potem samo po takoimenovani desnici!

In seveda ima vsak pravico do svojega mnenja. Svojega. Katerega pa ni nujno čivkat cele dneve.

Jaz serjem po Janši, ker je zafural mladino, nimajo nobene možnosti za nakup stanovanja, za ustvrajanje družine itd…(desnica)
Serjem po levici, LDS Katarina Kresal mi ne more nabijati o neki socialni problematiki, sama se pa vozi v poršeju halo(levica)
Serjem po Pahorju, ker nas zaradi nekega vnetja ni mogel zastopati na soocanjih in on bi vodil državo….

Ne serjem po tistih torej, ki ne lažejo in ki jim dejansko ni vseeno!!!
Ne serjem po revnih, povejte mi kdo od politikov je reven?
Torej je res, da so vsi politiki ajprej napolnili svoje žepe, je takim vseeno zame, ko si včasih ne morem privoščiti piva? ne morem privoščiti kupiti nove čevlje, kavbojke, trenerko otroku ko nastopi prvi dan vrtca, ker zamujam s plačilomstanovanjskih položnic za 4 mesece nazaj itd…

POVEJTE KOGA JAZ BRIGAM, DA MU DAM GLAS? ZA KOGA NAJ VOLIM?

Nisem ne levičar ne desničar, sem oče mlade družine, ki se prebija iz dneva v dan za topli obrok! SRAM NAJ BO NAŠE POLITIKE OD PRVEGA DO ZADNJEGA IN SRAM NAJ BO VSAKEGA, KI JIH ZAGOVARJAJO!

Kdaj pa bo soočenje teh? Jih bom tudi jaz volil.

…Je res nujno, da je politik reven? Kaj bo potem šele z nami, če nas bodo vodili taki, ki še zase niso znali poskrbeti!

Aja , da se ne boste preveč matrali z odgovorom, vam jaz povem! Ne briga nikogar za mene in tudi za vas ne! Gre se jim za oblast, za moč, za denar! Človek se vrača h svojim koreninam, postali smo družba neandertalcev, ki ga žene njegov nagon, moč po prevladi, očnejši obstne! Skupnost in briga za posameznika je izginila, ko se je slovenija odcepila od Jugoslavije i s tem spožila val odcepitev držav, ki jim je sledila in povzročeno je bilo mnogo žrtev, zakaj? Samo zato, da bi lahko v posameznih republikah bivših, posamezniki kradli in v neki jugoslovenski skupnosti niso mogli priti do sklede, kjer se deli denar! Leto 91 bomo nekoč pomnili po TAJKUNIH današnjih, le ti so si želeli odcepitve, od Janše, Kučana itd…Nikour ni bilo za nas, nešolanega kmeta pa ni težko nagovoriti in mu obljubiti sanje in kje so te sanje….Kmet sanja vendar o času pred letom 91!!!

Pozabi, kmetje so pred letom 1991 veliko bolj nasrkali. Lepo se je pa godilo polkmetom, tistim, ki so se prišli v službo odpočit, pa še socialne jim ni bilo treba plačevat.

hehe ja mik se strinjam, vendar je vseeno res, da je bilo več kmetov zadovoljnih pred letom 91, kot danes….Danes državo ne briga za kmeta, kmet sam mora poiskati svoj trg, se mora sam izboriti za vsak zaslužek, pred letom 91 je pa država skrbela za trg!

Točno tako. Ampak zakaj serjete potem samo po takoimenovani desnici!

In seveda ima vsak pravico do svojega mnenja. Svojega. Katerega pa ni nujno čivkat cele dneve.[/quote]

ker so na oblasti!!!

ko bo na oblasti levica in bo delala napake bomo pa po njej sral!

normalno je da se kritizira koalicija, ni normalno da se kritizira opozicija!:)))

zakaj pa ti ne nehaš čivkat;a???

Za to ni treba kaj dosti šol.

Za to ni treba kaj dosti šol.[/quote]

kdo pa trdi da jih je treba, vsak pameten človek ne bo kritizirak opozicije, pa je lahko tudi nepismen!:)

Pametni tudi koalicije ne bo kritiziral, ampak bo raje pristavil piskrček.

Pametni tudi koalicije ne bo kritiziral, ampak bo raje pristavil piskrček.[/quote]

aha, no te že malo bolje razumem, ampak veš oblast dobiš samo na izposojo za 4 leta in nič več!:)

Pametni pomije piskrček in dela naprej. Ne da bi se ustavil.

Pametni pomije piskrček in dela naprej. Ne da bi se ustavil.[/quote]

no ja, verjetno pa ti že veš, kako se temu steže.:)

New Report

Close