Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj se zgodi, ko moža presenetiš z ljubezensko izjavo?

Kaj se zgodi, ko moža presenetiš z ljubezensko izjavo?

Odgovor na objavo uporabnika
Preizkuševalka, 20.05.2021 ob 23:25

Takoj jutri s sodelavkami preverimo, pa javim kako so se odrezali naši moški. Upam, da ne pride do kakšne ločitve. 😉

Me zanima😂

Ne resno kaksne probleme mas ti jao. Iz pod katerga kamna si prlezu kaka ena. Dej mal se spust na realna tla in zgrunti d si v lajfu ena velka smet brez hrbtenice in edin kjer lohka spilas carja je pred tvojo presrano babo. Mali mali marjan, zihr boli a bit tak revez.

Odpisal bi mi, tudi jaz tebe 🙂 Midva si to poveva večkrat, ne samo 1x na leto ali na obletnice. Nobenega odnosa ne jemljem za samoumevnega, ne partnerskega, ne prijateljskega, ne družinskega.

A to so za vas neumnosti?

Kar zavidam vam…

Jaz sem poročen že 16 let. Pa sem nazadnje slišal te besede pred 12. leti..

Poljub, objem, so le sanje. Da o seksu sploh ne govorim…

Kje je moja virtualna žena??? Nema moga judka več par dana
eeeeee merimice moja mezimice
samo tebe, znaj ja volim
za tobom, ne mogu da odolim
judka bom oženo
hočem njo al pa nobeno

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Kren77, 27.05.2021 ob 05:30

Kar zavidam vam…

Jaz sem poročen že 16 let. Pa sem nazadnje slišal te besede pred 12. leti..

Poljub, objem, so le sanje. Da o seksu sploh ne govorim…

Super!

Stara zgodbica, ja.

Jaz dragcu čez dan občasno pošljem kakšen kratek ljubeči sms. Odzove se nikoli. Mislim pa, da mu polepša dan. 🙂

On meni polepša dan s tem, da se spomnim, da je, da obstaja.

Jaz pa, 21.05.2021 ob 06:09

Sva nekaj let več skupaj. Se približujeva 50. Po nekaj težjih preizkušnjah, vzponih in padcih (bolezen, smrt v ožji družini, izguba službe…) si v zadnjih letih vsakodnevno izrekava ljubim te, poljub preden gre kateri kam in ko se vrne. Ko si blizu tega, da bi nekoga, ki ga ljubiš izgubil, ceniš vsako minuto, ker se zavedam, da je vsak najin poljub, zapis ljubim te, lahko najino zadnje sporočilo drug drugemu.

Pa so spet moje oči polne solz.

Radi se imejte in si to tudi povejte, ker ne veste, če boste še imeli kdaj to priložnost.

Tudi midva, zjutraj poljub, preden greva v službo, ko se vrneva, prav tako.

Lar tako mimogrede, ko greva en mimo drugega pri kakem opravilu, se poljubiva ali pa na kavču pred TV. Še vedno hodiva skupaj v posteljo, ko greva spat in še zmeraj zaspiva tako, da se vsaj dotikava. In vsak večer si poveva, da se imava rada.

Pa sva prav tako par že več kot 20 let.

Anketarka, 20.05.2021 ob 23:06

Smo s sodelavkami delale eksperiment. Vse poročene že več kot 10 let. Torej vse že z ustaljenim zakonskim staležom. Nekatere tudi že precej zaciklane, brez pravega žara v zakonu. Svojim možem smo med službenim časom napisale sporočilo s kratko in jedrnato vsebino. Ljubim te! 
In potem smo čakale!
Prvi mož kliče in ga zanima katero obletnico je spet pozabil.
Drugi mož napiše enako in dopiše, da še ni plačni dan.
Tretji mož, ki je malo bolj za hece, želi vedeti katere smrekice vohamo v službi.
Četrtega je izjava očitno tako razvnela, da želi, da se čimprej dobita doma.
Peti mož nas je kar malo razočaral. Zdelo se mu je, da imamo v službi malo preveč časa, da se s takimi neumnostmi ukvarjamo. Je rekel, da če si mi to lahko privoščimo je treba vzeti v zakup, da ima on resno službo. Oh, ubogi resni sodnik!
Šestega in tudi zadnjega moža je zanimalo kako hudo je tokrat poškodovala avto. Sodelavki je bilo zaradi moževega odziva kar malo nerodno in hudo. Očitno ji je naš eksperiment odprl oči, ker je že nekaj časa srečno ločena.
Kaj mislite žene, kako bi se na izliv ljubezni med službenim časom odzval vaš mož ali partner? Možje, kaj bi si vi mislili, ko bi dobili ženino sporočilo, da vas ljubi. Pa dajmo predpostavko, da sta skupaj žže leta in vam ljubezni z izjavami ne izliva prav pogosto. Bi pomislili, da se je morda zmotila, da se heca, da celo kaj konkretnega želi od vas. Kako bi ji odgovorili?

Ta bi bila težka veliko žen partneric z takšno besedo pride na dan, ko kaj potrebuje. Jaz mislim da bi prvo pomislo da je zopet brez denarja. Že leta nisem slišal besede rada te imam.  In, če bi mi to napisala ji nebi verjel bi pa se primerno odzval. Hvala draga.

HUDI MARJAN, pa ti si bogi revček na umu, boga tvoja žena in ljudje okoli tebe, srčno upam da je nimaš. Ti si ne zaslužis nobenga. A res obstajate taki zategnjenci ? Jaz sem moški pa niti pomislu ne bi na kej tazga kot si ti. E jbg budale se rodijo in budale se bodo rodile, ti nisi vreden pol p**** mrzle vode. Fujjjj pa takšen nečlovk !!!

Hudi marjan, 20.05.2021 ob 23:28

Babe brezdelne. Me prav zanima v kakšni službi ste. Verjetno javna uprava. Bi vam jaz že pokazal hudiča, če bi bil vaš šef. Blamirate moške v službah, ki itak nosijo domov več denarja kot vi.

Jaz bi jih moji kar fino napel, že v sporočilu, doma pa bi se resno pomenila o taki provokaciji.

Ocitno imas tudi ti prevec casa, da, visis tukaj gor.

Verjetno bi odpisal, če sem kaj pila.

Marjan pa ti si tele

Moja misel, 21.05.2021 ob 00:21

A lahko poleg možu pošljem to še ljubimcu?

Me prav zanima kakšen bo odziv enega in kakšen drugega 🙂

ja, ja lahko, daj še šefu in sosedu, pa čakaj na odziv

Mi2 si, po 14. letih, vsak dan

New Report

Close