Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek kaj ste po horoskopu?

kaj ste po horoskopu?

Drage forumašice!

Torej: Kaj ste po horoskopu? In katera je glavna značilnost, ki vas (ne) odlikuje, značilna za ta znak? Berete dnevne horoskope? Verjamete v osebni horoskop?

Sama sem rakica, totalno rakica, taka “mamasta” rakica z lupinico, pod katero je vse mehko, ampak če me kdo tja zadane s puščico, boli in boli… Drugače pa ne verjamem v horoskope, ker sem ga pred porodom celo pisala za neki dnevni časopis, pa v resnici nimam veliko pojma o tem. Sem si vse preprosto izmišljevala, ker domišljijo imam pa bujno.

Oven v pravem pomenu besede. Z glavo skoz zid in to betonski če je treba. Pozitvna lastnost (vsaj zame) da ocenim človeka v parih minutah, če mi nekdo sede, mi sede če pa ne, mi pa v 99,5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} nikol ne bo. Mojmu možu gre to blazn na jetra, samo priznal je pa že večkrat, da zmotila se še nisem.
V dnevne horoskope ne verjamem.

W.

jaz sem pa vaga, v podznaku pa škropijon.
pa ja berem horoskope, včasih sem si tudi šlogala, pa sem čisto tipična vaga ki ima škropjona v podznaku.

Vodnar.
Vsak dan buljim v horoskope………..in verjamem, če piše kaj “dobrega”
:))

Sej ti bi zdejle nekaj napisala, ampak klinc, sem spodaj ti že roko podala: bom raje bo kofetu:-)))

Riba, ascendent oven. V vsakdanjiku pa večinoma oven. Mi skoraj čisto nadvlada :-)))

V dnevne horoskope ne verjamem čisto nič, verjemam pa v osebnostne (in telesne!) značilnosti posameznih znamenj. Seveda takoj začutim in vidim kaj ni zame. 🙂

Tipična ribica.

V horoskope ne verjamem.

tipična devica 🙂
lp
medika

tipičen oven 😀

Tehtnica, ascedent riba.
Ne, v dnevne horoskope ne verjamem.

JAZ VEM SAMO TO,DA SEM ŠKORPIJONKA.KATERI PA JE MOJ PODZNAK,ČE SEM ROJENA 3.11.1971 OB ENIH ZJUTRAJ?

Jaz sem pa strelka, ascendent tehnica. Horoskopov pa ne berem.

jaz sem levinja, v horoskope pa ne verjamem…

gg

BIKICA

Rakica, eno vprašanje: ma kadarkoli sem jaz tu gor, si ti tud. A si ti doma al imaš tako fino službo, da lahko po mili volji srfaš? Pa ne mislit, da sem komu fovšna al pa da vtikujem svoj nos tja, kamor ga ne bi smela. Samo malo sem radovedna. In če si doma – kdo pa skuha, pospravi in se z otrokom igra? :-)))

Jaz bi tudi kar visela tu gor, pa mi moj škrat ne pusti. Res, se mi zdi, da točno ve, kdaj se odpravljam za računalnik in takrat začne jokcat. Včasih pa res komaj čakam, da zaspančka, da hitro pogledam, če se kdo kaj krega in zakaj. Za danes bo konec korenčkastih for, ker je Jurčkova mami končala šiht. :-)))

Tudi rakica.

Tehtnica, ascendent v škorpijonu.
Imam veliko tipičnih lastnosti obeh znamenj. Kar naprej nekaj vagam, strupena pa tudi znam biti. Tudi do sebe.

Tipična Ovnica

Letos praznujem roj. dan, točno za Veliko Noč.
lp,

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Glej mamička, če bi bilo tako, kot ti pišeš, bi že zdavnaj lahko razbrala iz mojih postov: kako je z mojo službo, npr. danes sem nekje napisala, da koristim zadnje vzdihljaje prostosti, da imam hčer staro 22 let, da ima fanta računalničarja, ki se čedalje pogosteje abonira za našo jedilno mizo, posledično tega pospravljata kuhinjo on dva, kopalnico onadva, ker se špricata in delata milne mehurčke, kateri frčijo po ogledalu… imam pa še sina nesojene tašče, z njim pa prav tako nimam takega dela, da bi jamrala. Praviš, da ti škatek ne pusti, da bi na MON-u visela: si je treba znat cajt organizirat, za vse se najde čas. Moja hči je bila nekoč majhna, pa sem hodila v službo vsak dan 40 km daleč, imela dve akviziterski s

ma mi je ušel:-))… imela dve akviziterski skupini, itd., ne bi se več hvalila. Želim ti samo napisat, da si moraš čas organizirat. Če ti le tega zmanjkuje za stvari, ki bi jih rada opravljala, slabo načrtuješ.
Ne smeš biti suženj nikogar in ničesar!

P.S. No ja, pa za druge me tudi res nikoli nič ni brigalo; že tu si lahko
pridobiš ogromno časa.

Želim ti lep vikend, saj bo tako in tako eno uro krajši:-)))

Rakica, moj malček je star samo dva meseca, tako da me vso rabi, ko sva sama doma in ko je buden. Itak, da mi zmanjkuje časa za marsikaj! Spodaj je ena pisala, da ji gre na živce, če se mama po porodu zapusti. Jaz se trudim, da se ne bi, ker se ne bi počutila v redu, ampak res težko najdem čas, da si na primer pobarvam lase, populim odvečne dlake, pobrijem noge itd. Veliko sem sama doma, ker je mož v glavnem v službi. Včeraj ko sva z malim šla ven, sem se v liftu zagledala in ugotovila, da se tudi počesala nisem, da mi vse štrli, da imam podočnjake… Ah, saj se ne sekiram preveč, je pa res, da nimam več toliko časa zase kot prej. Pa saj bo bolje – moj sinko pridno raste in upam, da bo nekoč on mamico peljal k frizerju in po nakupih. :-)))

Pa še to: ena zadeva, ki sem jo ugotovila po porodu, je ta, da ne morem več ničesar načrtovati. In to jaz, ki hočem imeti zorganioziran vsaj en teden vnaprej! Nič več…

Tudi tebi lep vikend, nisem vedela, da ga bo manj… :-)))

Ja to je pa drugo – 2 meseca star dojenček, noralno, da si “privezana” na njega, saj zato pa imaš porodniško.
Sem spoznala, da tebe toliko ne muči moja prisotnost na MON-u, kot dejstvo, da ne najdeš časa zase. Če boš hotela biti zrihtana, si ga boš morala. Na listek si napiši svoje potrebe, prilagodi jih otroku in lepo po vrsti izpolnjuješ. Tista, ki je napisala, da ji grejo zanemarjene ženske po porodu na živce, tista pa, verjemi mi, sploh ne ve, kaj so živci, še manj pa ve, ker ji nihče ne pove, da se naj briga zase, ljudi pa naj pusti pri miru!
Nekaj že vm o tebi, tisto, kar me pa najbolj zanima pa še ne: kaj si v horoskopu?

:-))) Rakica, ne boš verjela, tudi jaz sem rakica. No, predvidevam, da tvoj nick pomeni to, da si to po horoskopu.

Eh, zakaj bi me motila tvoja prisotnost tukaj? Kje pa! Prav simpatični so mi tvoji lucidni odgovori. Nisem pa dolgo redna gostja tukaj, zato ne vem veliko o nikomer z MON. Vem samo, da je bilo ta teden že nekaj kregarije, ki me je prav zabavala, ker mi je popestrila dan. Pa všeč so mi teme, kot je tista o bideju. Ali pa o brisanju riti po veliki potrebi. Se fejst nasmejem. :-)))

Pa še to: sem se zatipkala, moj škratek je star 3 mesece, ne 2.

Opala, sem danes prvič odgovarjala, prej sem samo brala poste, pa sem bila najprej Julija, ker sem rojena julija, potem pa sem si premislila in bom odslej Mamička. Tako da sta to isti osebi – jaz.

Sem dvojčica. Dobra lastnost bi bila pri meni mogoče prijaznost, kulturnost in družabnost. Slaba pa neodločnost.
Ne vem ali sem tipična dvojčica, saj nekaj tipičnih lastnosti dvojčkov zame ne drži, recimo odgovornost, ki je za dvojčke neznačilna.
Horoskope berem občasno, dnevnih sploh ne (več)!
Mislim, da v resnici ne verjamem, ampak mediji imajo moč in se včasih pregrešim in kaj preberem:-)))

New Report

Close