Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus kaj zahtevajo sedaj

kaj zahtevajo sedaj

Kaj se zahteva sedaj, ko je uradno konec pandemije , pa hotelih v Sloveniji? Še vedno test, potrdilo o cepljenju? Se da to kje prebrati /kaj uradnega/, ali bo tako na približno, kot je bilo za prehod meje? Mimogrede, kako je tam s tem?

Vse naj bi veljalo od nedelje dalje. Točno kaj ?

v soboto greva za par dni v terme. testirat se greva v petek. ne vem, koliko časa ti test velja ( predvidevam da 48 ur), kako je potem pri  nastanitvi?  bom poklicala tja den prej- bodo vedeli povedat. malo sem iskala po netu, a nisem nič konkretnega našla.

Klicali smo direkt v hotel. Ko pridemo tja, mora biti potrdilo o testu še znotraj 48 ur. Kasneje ne pregledujejo, kolikor sem razumela. Potrdilo o cepljenju pa itak velja.

Mi smo se pravkar vrnili iz dopusta.

Pri prijavi opozorijo, da moraš imet PCT, pogledal ni nihče nič – ne v hotelu ne v termah ne v nobeni gostilni.

Če pride inšpektor in si brez PCT, fašeš kazen.

Inšpektorja ni bilo videt nikjer.

to sem slišala točno tako kot je napisano, nobenega inšpektorja nikjer, ker se baje ne upajo okrog hodit, ker je en možakar eno žensko inšpektorco dvignil in nesl ven iz gostilne, potem pa to niso nikjer poročali, ker jih je bilo sram o tem poročati, po drugi strani pa se bojijo, da bi ljudje navalili na gostilne in nosili ven inšpektorje….izgleda da je konec s to bando mafijsko, INŠPEKRORJE NABIJEMO NA KOLE!

New Report

Close