Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu kako?

kako?

Živjo,

imam problem s fantom, s katerim sva skupaj že tri leta, težave v spolnosti.
Ko sva začela najino zvezo sem bila vedno in povsod pripravljena na sex. V zadnjem letu pa imam več obveznosti in skrbi, zaradi česar potrebujem več predigre. Svojemu fantu sem že stokrat (vsaj tak občutek imam)povedala, kako in kaj želim.
Svetovala sem mu naj me opazuje, saj se vidi, kdaj uživam, kdaj mi kakšna stvar paše…razlika je, če ležim pri miru ali pa sodelujem z njim.
Dejansko pa ne “dojame”; prime me kot en, ne vem krompir, drgne po moji muci kot, da bi …ne najdem primerjave. Ker potem včasih to tudi zaboli se refleksno umaknem, nato pa sprašuje kaj mi je, če mi ni všeč in je ves užaljen.

Naslednji problem je, da sex traja max 5 min. (on=28,jaz 25 let)!

Dejansko ne vem kaj naj naredim. Vem, da se moram direktno pogovoriti z njim, saj mi po ovinkih ne uspe.

Kako pa naj to naredim?

Hvala za odgovore in komentarje.

Lp,Karmen

Dolg pogovor bi vama obema sigurno pomagal. Ob dolgi kavici, ali pijači začni pogovor in mu razloži kaj te teži. Sicer pa imej pred očmi, da se tudi predigra ne začne v postelji, pač pa veliko prej. Želim vama veliko užitkov!

kot si ugotovila sama, poskusi se pogovorit. Žal pa je treba računat na to, da se ljudje bolj malo spreminjamo oz. se spreminjamo samo začasno

:-(((

Ja a prej te pa ni drgnil kot krompir al je teb to takrat sedl? Mogoce bi mu to mogla povedat da bi rada da je tko kt je blo in da upas da se ni pozabil nekdanjih “vescin”. 😉

Ziher je lev po horoskopu

Tkole bi jaz: ko bosta naslednjic spet v taki fazi “kromprijevanja”..mu lepo iskreno povej vse kar ti lezi na dusi in potem ga nauci in to mu naj pride v kri;) in mu bo, če te ljubi…če ne, pa bos se naprej “vreca krompirja”, žal.

Živjo,

res hvala za vaše odgovore in nasvete.
Kot je bil že prej komentar, ne vem kaj se spremeni, da ne uživaš v partnerjevem početju, da začutiš vse prej kot užitek. Saj se že sprašujem, če je z mano kaj narobe, da sem postala preobčutljiva. Ne vem, to je moja prva taka izkušnja.

Lepo se imejte,Karmen

Hahaha, mislim da ga poznam :)))))

ja… mi je padlo na misel… en drug post, ko je nekdo pomislil nekaj v tem stilu:

morda se je pa tebi spremenil odnos do njega, pa se ne moreš sprostit ter da te danes dejansko odbijajo stvari, ki so ti bile nekoč všeč!? je za razmislit.

hahaha…vem da imaš težavo ampak to je nekaj podobnega kot pri meni….ne vem z mojega vidika ….nič ne moreš narediti….meni se včasih zdi da nekdo je talent za to nekdo pa pač ni.

ja pa še lev je….hahaha

karmen
To še ni nič, čakaj da pride čez 30-let,pol te še pogledal nau več.Boš tko potrebna da bi ti blo vseen če te prime kukr en krompir….Verjemi mi, sem bla dvakrat na tem.
Pa tut ne vem kaj storiti…težim, govorim, porniči, sexi obleke, oralno sred noči…ma nič…to so leta.Lahko kuhaš mulo ali sexi dobro večerjo…NIČ NE POMAGA:(((((((((
ZAMENJAJ!Žal..:(

lev pa sigurno ni!!!

Koruzica saj nismo vsi, ki imamo čez 30 takšni. Si mi pa dala malo misliti.

Tud pri nas je tako. Ne zna opazovati, ali pa se mu ne ljubi, ne vem. Ko se odmaknem, gre kar za mano z roko in nadaljuje tam kjer odmikam, če pa še zajamram, pa misli, da uživam. Šele ko mu direktno povem, da me boli, pa ne tukaj, pa bolj narahlo, spremeni gibe. Za tisti večer potem to spremeni, naslednjič pa “ponovi vajo”. Pa sem mu že rekla, naj namesto dnevnika v večernih urah raje prebere kakšno knjigo na temo zadovoljevanja žensk. Tud na poličko ob postelji sem mu jo že naštimala, pa nič. Čez eno uho notri, čez drugo ven. In to že kar nekaj let. Saj me ima sicer rad, samo nič se ne potrudi. Včasih se mi zdi, da so moški tako samozadostni, zaverovani v svoj prav, da ne vidijo dalje od svojega nosu. Je pa res, da včasih nisem tega tako občutila, z leti pa si vse bolj občutljiv, vedno bolj zahteven, končno bi rada tudi z možem doživela en “ornk” orgazem.

Imaš prav. Bo treba tudi nekaj lepega doživet spet, a ne? Pa kako misliš to narest? Imaš tipa z bolj trdo kožo, kot kaže. Bodi malo bolj zvita in začni delat stvari z njim, ki jih še nisi. Pozabi malo nase, zrajcaj ga, da bo moral imet odprta usta, nos in ušesa. In nadaljuj nekaj časa v tem stilu, da ga zdramiš, ker je očitno zaspal na lovorikah. In če mu uideš, a tega še ni predvidel?

Če bom uvajala preveč novosti, bo pa postal sumničav, le kje da sem se jih naučila. Pa še nekaj je: če ga preveč dražim, mu hitro pride, tko, da je bolje, da sem jaz bolj umirjena. Pa tud ne ljubi se mi več, mislim, probaš enkrat, desetkrat, mu dopoveduješ, naj se zadržuje, mu poveš način in če mu še ne kapne, ne vem. Tako si na vsake nekaj let izberem drugo varianto, ki jo zaenkrat še ni predvidel. Ta varianta včasih traja leto, dve, nekaj mesecev. Zame je takrat zelo lepo, vendar čustveno kar naporno, saj je seks najlepši, če si zaljubljen. Vedno bolj se ukvarjam tudi z možnostjo odhoda, vendar, tu so otroci (za izgovor), malce se mi mož smili, ker bi bil res šokiran, pa še kakšen izgovor bi se našel.

Oh, ja. škoda, da tegale ne prebere. Si res mlačna do njega….Boš vztrajala ali misliš spremenit zadevo?
Pa nej hudiča bo sumničav, povej mu kva te žuli. (če ti je še spoloh do tega). A misliš, da mora biti partnerju prihranjena resnica o čustvih. Mater, no.

he he he… sem bil pozoren na tisto …

končno bi rada TUDI z možem doživela en “ornk” orgazem..

tako pač je, orgazmi prek plota so pač praviloma boljši (:-P)

Ok, zezam; v bistvu se pa vporašam nekaj drugega… si bila vedno tako občutljiva, ali pas je to zadnji čas, ko je morda strast malo minla… Namreč vprašam zato, ker je doma ista zgodba, ženi je vse pregrobo, še jezik ji je vščasih premalo mehak… ampak kadarkoli pa seksam kje prek plota, pa nikoli problema s tem… jim je všeč malo bolj strastno, da ne rečem grobo, jim je všeč, če jim v navallu strasti grizem mednožje (nežno seveda, amoppak z zobmi),,, tak da se na koncu vprašam al je z mojo kaj narobe al pa vse po vrsti blefirajo in igrajo!?

Če mene vprašaš je problem v tem, da doma enostavno ni več tiste strasti (no pri nama je itak nikol ni blo), kot je morda včasih bla. No, res pa je, da so ženske različne (kot moški tudi jasno), ene majo pač rade bol grobo, druge bol nežno..

New Report

Close