kako bo z nadomeščanjem pouka
Saj ni problema, bom jaz z otroci popoldan predelovala šolsko snov, ker sem dopoldan v službi. Pričakujem pa da mi po tej logiki pripada polovica marčevske plače, ki jo bo učiteljica dobila za nič dela.
[/quote]
Saj tako ali tako nič ne znajo in nič ne poslušajo. Pa vse bomo verjetno nadomeščali. In ne bo fajn.
Ja, se umirja, ampak kaksne napore so kitajci vlozili v to? A ti mislis da se umirja samo od sebe? A si z NIJZ?!
[/quote]
Pazi to, ja, enkrat se umiri samo, tako kot so se do sedaj še vse epidemije v zgodovini. Ta je prva, ki jo dejansko nadziramo in se bo verjetno zaradi tega res prej, a tudi brez tega bi bilo kmalu konec tega.
Sedaj pri poročilih celo omenjajo, da bodo odpovedani morda kakšni deli mature…kakno nadomeščanje julija, vprašanje kako bo takrat.
Bolj je pomembno zdravje tudi naše mladine, ne pa “nadomeščanje” manjkanja v šoli, no. Saj višji razredi OŠ in srednješolci bodo tako ali tako delali preko e-spletnih učilnic z učitelji- nekateri že od jutri napirej.
Pazi to, ja, enkrat se umiri samo, tako kot so se do sedaj še vse epidemije v zgodovini. Ta je prva, ki jo dejansko nadziramo in se bo verjetno zaradi tega res prej, a tudi brez tega bi bilo kmalu konec tega.
[/quote]
Ti kar sanjaj. “Ozdraveli ” se bodo ponovno okužili. Jamrajo sedaj Kitajci, da jih okužujejo okuženi Evropejci. Sklenjen tokokrog.