Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako čuden dan….

Kako čuden dan….

Ja, z muco ne rabiva nič telefona, nič drugega, gre kar tako po luftu :)))
O, ta moja , muca !

ne, poreklo je aljaska, gospodarica pa je …

nenen mišona pogrešam zelo..in mislim nanj…upam da je oki…če se nemotim ga bo dopust zdejle še malce spravil v prave tire..potem pa bo spet vse veselo…Ohh mišon…Na lupčka..čeprav vem,da tole neboš prebral..**********

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

He, he, ja, ja !!!!!!!!!!!!!!
Lohka še kam drugam !

So pa res od vraga te macke, ki se znajo s Teslino energijo pogovarjat!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Kedu je pa ta patron?…AAA??? Sory mal bjonda sem ratala..heheheh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Par kilometrov gor al dol, tako za Kena kot za gospodarico.. Sam Ljubljana je od nekdaj bila v mocvirju, al se motim?

ni problema, a zdaj?

E, moja bjonda, ta patron je bil iz Tesliča! LIKA, zemljo kamena! In se je strasno na elektriko, energy in telekom razumu… Baje, se je znal kar z vesoljem pogovarjat….

Ježek, ti se nikoli ne motiš !
Lupčka!

:)))))))))))))))))))))))))))
ha, ha, muca! ************

Čimprej !
Ne , počaki, te peljem jaz nekam drugam , drugič !

Lupčka,
zajček

Velja, ampak tud za besedo te bom drzal, da ves.. Rad bi videl tisti drugam, hehe…

Ahaaaa pa Nikolco poznam..hehehe..Sory k sem letela zajčka nahranit..mu zamenjala vodico..dala mal briketkov..pa sveze travice-deteljico ma najrajšii in regrat..hehe Cmoka..

Zdaj se pa res poslavljam, se naprej lep vecer prav vsem!

Tam tam tam…ne dotikaj se me tam tam tam..hihi prijetna skladbica si jo slišal že ježek..hihihi
Muca postaja razigrana ko hudič..učke se ji kar same smejijo in svetijo..aha jess

JEEEEEEEEŽŽŽŽŽŽŽEEEEEEEEEEEEk muca ti maha pa pošilja lupčka ***** do naslednjega oglašanja seveda….heheh ježek drži se…!!!!

He, he, aha!

Ja, meni je všeč ta boben :)))
Jaz pridem kasneje mucka, moram večerjo scmarit, pa kužija na air peljat, pa tebi pol odgovorim na poslovno pitanje!

Čau!

Velja…jest pa uživam zunaj in gledam tamalo kako šofira auto Gauča..hehehe se bereva kasneje..bye

prava beseda iz pravih ustk, ja, dela čudeže ! UHUHU !

Je in vi vsi ste skuštrani…nočka je..in skuštraaaaani ste!!!
JUhej…eko fertik deu..kuhinja se je zaprla…do jutri ne sprejemamo nč več naročil..
Tkole kar trudna od vsega lepega…se pičasi poslavljam od vas…lepo mirno nočko vam želim..kej lepega sanjajte in preveč nikar ne govorite naglas v sanjah..zna bit zelo hudo..hehe
Lupčke vsem..in ninko nanko..grem tud jest u mižule mažule..papa******

New Report

Close