Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Kako dolgo bomo doma?

Kako dolgo bomo doma?

Žal mi je jasno, da bodo tudi smrti neozogibne. Obstaja pa pri metodi stikala še neznan faktor, to je trajanje imunosti posameznika in lahko privede do začaranega kroga. Da možnosti mutacij virusa in pojava različnih sevov sploh ne omenjamo. Ampak, da ne zapademo v totalno depresijo, predpostavimo, da namen virusa ni ubiti gostitelja, temveč le širjenje.

Tudi na kitajskem se je okužba razširila po večini države, a so se problema, nato lotili agresivno.
Pri nas so se pa delali, da nevarnosti ni. Sedaj so bebci nehali testirati vse osumljene primere. Četudi to zanesljivo deluje pri upocasnevanju širjenja.
Sam nisem optimist.

Zelo dobra razlaga, ključen je zadnji del.

Uf joj, meni je cudno, da Slovenija sploh ima toliko primerov oz. da niste tukaj takoooo strasno pametni ze zdravilo izumili!
Res no! Prekipavate od inteligence, da se na vse tako spoznate… kje to delate… morajo biti vasi nadrejeni presrecni, da imajo takoooo pameten kader!

A da bomo sploh preziveli?
A v dveh letih?
No prav….. ce VI tukaj na MONU tako pravite!
🤣

To, da bomo na koncu dali vsi to skozi, so mi povedali tudi vsi prijatelji in znanci, ki delajo v medicini in kemiji. To je najbolj verjeten scenarij, žal. Sicer metoda “stikala” bi bila super zaradi bolnišničnih kapacitet, ampak verjemi, da je to težko izvedljivo.
Je pa res, da je ta virus za nekaj dober kot si sam omenil – nekaj v naših glavah se bo spremenilo… Čeprav po drugi strani morda spet ne. Zna se zgoditi, da se bomo še bolj izolirali, distancirali od ljudi in narave in še bolj buljili v računalnike in telefone.

Potemtakem je za premislit, ali ni bolje naravi pustiti svojo pot, v mesecu dni doživeti vrhunec in potem mir. Naenkrat bodo umrli ljudje, ki bi sicer umirali počasi, 2 leti (saj vemo, da medicina ni zelo učinkovita in da tistih, ki so na respiratorjih, zelo malo preživi), tako bomo pa po mesecih po obrokih umirali vsi, saj ne bomo imeli kaj za jest, s čim plačat položnic, itd.

New Report

Close