Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu kako globoko

kako globoko

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, če za oralo ”velja” kakšen posebni položaj, v katerem se jo najlažje, neboleče izvaja (baje če je ženska na hrbtu in ne na vseh štirih?) ali je bolj kot to pomemben sam pristop in da je pač dobro podmazano?

Prosim samo za resne odgovore, če ne se raje vzdržite komentarja.Hvala

lp, mikimiska

Važno je da si sproščena in pričakuješ užitek ne pa bolečine.

Tip naj si pa vzame čas pa bo.

Olja gre pa ene tolk kot za Alfe :>

Kaj te boli pri oralnem sexu?

Or,oris=usta; Oralno=skozi usta;
Anus=zadnjik;Analno=skozi, v zadnjik(co)

Saška

Hm..moja napaka, dobro da si ugotovila:-)..naslov teme je pravi, samo ko sem pisala, besedilo sem očitno napisala orala namesto anala, kar nisem niti ugotovila..se opravičujem. Tako da rabim nasvet za analo in ne oralo.

lp, mikimiska

Najbolje je ugotoviti to v praksi. Predvidevam, da si na začetku analnih odnosov predlagam položaj na hrbtu z privzdignjenimi nogami (skoraj misionarc) ali pa bočno s tem da se naj ON potrudi potiskati penic v smeri poteka črevesja (proti trebuhu)

Z prakso predvsem pa z sproščenostjo pa bosta sam augotovila kaj vama najbolj ustreza

Definitivno moraš ležati na boku on pa zajaha tvojo nogo. Drugo stegneš naprej.

že nekaj let prakticiramo to, pa do sedaj nisva porabila ene tube gela…tako da, res ni pravila tukaj, odvisno od marsičesa, sicer pa se ti položaji sprobajo s prakso in nekako ne rabiš visokih šol za sprobat ta način. Enostavno slediš telesu, naravi, občutkom…in vse pride spontano.

Bolj se obremenjujete in mazilite in postavljate v nevem kake poze, bolj nesproščeni boste:)

Kot bi tukaj imeli nasvete, kako se najbolje spraviti k veliki potrebi (mislim, da tega nihce ne sprašuje, ampak uboga svoje telo)

Srečno!

Pozdravljena!

Hvala za odgovor (tudi vsem ostalim), vendar vseeno dvomim, da se lahko potek analnega sexa primerja s tem kako se najbolje spraviti k veliki potrebi.Pa nebi sedaj o tem kje so razlike in kjer jih ni, pa vendar če smo že pri tem, je velika potreba biološka zadeva ki jo opravlja vsak tako kot je pač v procesu organizma to določeno, ne glede na lastno izbiro, ker je to nujna zadeva..medtem ko je analni sex stvar izbire in ne poteka za vse na enak način ter je pod vplivom mnogih faktorjev, pri čemer se nekatere da uspešno odpravit, druge pa ne. Hvala bogu, če je vama zadeva stekla, kar pa še ne pomeni, da je tudi za vse druge samo po sebi umevna in brez težav.Pa nisem sedaj bila groba, da nebi narobe razumela, pač povedala sem svoje mišljenje.

lp,mikimiska

Mene pa zanima nekaj druga pri anali; a moški ejakulira v danko?

Ja, če je brez kondoma, kam pa sicer?

sem razumela, in tudi nisem rekla da primerjam, da je to enako. Rekla sem, da ne sprašujemo za nasvete, kolk prtiskati, kako sedeti (eni lažje na štrbunk;)) …se hecam….nisem pač imela v mislih primerjave. Mislila sem predvsem, da ko se spravite k tem, boste sami najbolj videli, kako vam najbolj ustreza, kar ni nujno, da vsem iz boka paše in ni nujno da vsi sploh lahko to izvajajo, ker veliko žensk ima velike probleme s tem delom telesa (hemeroidi, slaba prebava-sploh po porodih) zato že iz tega vidika ni posploševati. Potem je tu še velikost moškega uda in tudi navlaženost obeh…pa potem njun odnos, ali sta oba pripravljena to poizkusiti, ali se ona prisili, samo da bo njemu ustregla, oz. zato ker je to zdaj moderno…tukaj je mnogo problemov. Da ne govorim o predsodkih, da je to nekaj umazanega in že v naprej bolečega…

Glede na to, da vem kako je s tem, da vem, da tudi pri takih, ki prakticiramo, ni dvakrat čisto isto in enako….da so dnevi, ko to ne gre, kljub temu da kao nam gre(načelno)….

Torej, nisem užaljena, si vredu napisala, verjetno me pa nisi razumela tako, kot sem jaz hotela.
Ko praviš da je velika potreba nekaj zelo naravnega in da vsi enako to počnemo, ker da tako je….nebi rekla:) Imaš ljudi ki so zaprti, pa jim gre težje, pa imajo svoje tehnike, kako si olajšati (vsaj pri otrocih vemo, da gre v topli vodi lažje), redki so taki, predvsem verjetno moški, ki pri današnjem ritmu prehranjevanja, stresu in vsem tem…spontano gredo, redno vsak dan ob 6-45 na blato, pa potem še ob 17-20 ….so, in so taki, ki po cel teden ne gredo….pa potem s težavo in strahom, da mora biti cela bajta v tišini in prazna, da se sprostijo (če si slišala za primere, ko v kampih ali javnih straniščih ne morejo sploh iztrebljati)

V glavnem….o dreku samo najboljše, ker to pomeni da bo veliko denarja;)))

LP. pa brez zamere, če sem iz analnega sexa naredila analno sranje:)

Poskusi pa boš videla in čutila:-)

hehe, če hoče:))) oz. če mu ona dovoli;)

ko strelja, je fin občutek, ko pa greš čez kako uro na wc, pa je …..top sekret;)

ni nujno da v kondom al pa danko:))))

sicer se izprazni nekam, kamor se oba strinjata, mislim, da zelo rad na hrbet:) al pa če se obrnemo…am…ne bom šla v detajle.,..

lahko končno tudi v zaveso al pa paloma brisačke:)

kakor komu paše:P

ja, gor po ritki.
:))

Točno tako,anala je res posebno doživetje.Bravo Mirella.

Acjom z novim letom bi lahko poskusila.Pa nov denar,novo leto novi začetki in sprememba pri tebi bi bila dobra “naložba”.

ni šans. :))

Vsak začetek je težak,a bo kasneje užitek dvojni.

bejži!
:)))

Verjamem; ampka za tiste, ki v tem resnično uživajo in vsekakor morata biti oba partnerja za-to.

Seveda oba morata biti za to.Ničesar se ne počne proti partnerjevi volji in želji.

Torej v novo leto samo klasično:-)Bo pa klasika večkrat;-)

Ne Ondi; a misliš, da , če ne sexaš analno, da je potem klasika? Se pošteno motiš!
:))))))))))))))))))))))))))))))))

Če ni eno je pa drugo ali kar oboje.Problem pa je,če ni nič od tega ne prvo,ne drugo:-)

New Report

Close