Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kako kej v deževnem dnevu?

Kako kej v deževnem dnevu?

Oila punce=)

Kako ste kej? Jst sm mau prejle domov pršla…tale dež mi gre že na živce=) Spet bi mela vsaj mau sončka=) In kaj kej počnete? Jst bom še mau na netu pol pa učenje….še 3 tedne pa so počitnce=) Jupi

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Moja dva moška sta šla gledat Garfielda v Koloseja, medve s tamalo sva se skopale, napapcale in sedaj spi, mami pa surfa. Prav betežna nedelja je danes, ker sploh ne moreš ven, jutri bo menda boljše in tudi hladneje. Naj povem, da na centralni tržnici že pečejo kostanje, prav za res je jesen že tu.

Lp, Serga

Sitna sem ko …. Zjutraj 3 ure čistila stanovanje, potem 4 ure pisala strokovne pripombe na Pravilnik o …, potomci najprej sodelovali, …, potem divjali… , gospod soprog na kongresu… hvala bogu, da lahko vmes malce pokukam na splet… Lep dan vsem!
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

Ja,jaz pa moji trije mulčki smo pa že cel dan sami in kar človek nebi verjel,da smo po kosilu vsi zaspali………
Ta dogodek je najbrž neponovljiv.Ob 16h pa gremo na roj.dan-moj brat praznuje!!!Pa še ta zanimivost-natanko pred 13 leti je bil polnoleten in s tem pridobil pravico,da mi je bil poročna priča.13 let nazaj je tudi deževalo(na dan moje poroke)in svatje so vedeli povedati,da to pomeni veloko denarja in otrok

hahahaha;sem si rekla iz vaših ust v božja ušesa

Dopoldan je bil naš prestolonaslednik siten ko stenica in sem ju z atijem, kljub dežju, nagnala ven. Sta prišla nazaj čisto premočena, ampak zelo dobre volje:))) Sedaj pa mali spi, možek pomiva posodo, mami je pa na netu:))) He he, še stanovanje sem končno spravila v red. Tudi dež je za nekaj dober.
LP Punček

Že celo popoldne se “prekladam” po netu, namesto, da bi pisala diplomo, pojedla sem celo čokolado, moška že 4 ure spita :))), ko se zbudita bomo pa imeli kosilo.

Ojoj, to vreme. Tako rada bi šla ven, na sprehod…. še pes je danes nekam tečne volje, ha ha.
Mi smo danes vsi pravi lenuhi; še za kosilo nismo imeli “nedeljskega kosila”, ampak kar šmorn in solato.Prekladamo se z enega kavča, pa na stol…
Upam, da bo jutri bolje…lepše vreme…!

Mi smo bili pri teti,pa na Metelkovi,pa v lekarni…brezveze,tale dež…:(((((((((

Mi smo se imeli lepo, saj sem dopoldne spekla torto za možev rojstni dan, za kosilo pa smo šli po dolgem času kljub dežju v pizzerijo. Popoldne pa smo igrali družabne igre, za katere ob lepem vremenu ni časa.

Jaz sem pa dopoldan likala ,potem sva z malim šla v špara u šoping ,proti večeru pa sva čofotala v taveliki banji:))Sem probavala kako bi bilo če ga peljem v bazen.UŽIVA,DA LOVI IGRAČKE ,PA JIH V USTA TLAČI.sAMO TO ME MOTI KO STALNO PIJE VODO.NE BI BILA RAVNO SREČNA KO BI PIL BAZENSKO..(
Ln

Dopoldan smo šli malo na sprehod,ker še ni bilo dežja. Po kosilu smo se malo igrali in potem šli še na en sprehod…….domov smo prišli malo mokri,ker nas je ujel dež. Trenutno se hčerkica igra v stajici, mož je na rekreaciji jst pa sem malo na forumu .

Lep nedeljski večer ! Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Nam (predvsem pa našemu stanovanju) je tokrat prišel dež kar prav. Po dolgem času se nismo potepali, ampak smo bili doma – tamalčka sta prav uživala: tavelika je lahko v miru pogledala cel Živ-Žav, ne da bi jo kdo priganjal, da spet nekam gremo, nato sta se igrala s plastelinom, pa s punčkami (le zakaj mora enoletnik vedno vzeti lonček punčke naše triletnice, kljub temu, da mu jih prej sestrica “za vsak slučaj” prinese 5 – za njegovo punčko?)… Midva pa sva malce pospravila – kako prijeten občutek je spet enkrat biti v pribbližno pospravljenem stanovanju.
Po malici sta pa oba zaspala za 3 ure! Juhu!!! No – pa še mene je zmanjkalo ob sobotni prilogi po 5 min.
V glavnem – prav prijeten dan, kljub temu dežju.

New Report

Close