Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Kako-koliko se trudite…

Kako-koliko se trudite…

To velja bolj za tiste, ki ste že kar nekaj let v zakonu ali ob stalnem partnerju…ali pa tudi za une, ki to šele ratujejo;))

Koliko truda vložite v vašo zvezo, koliko energije, iskric, ognja, lumparij, lepega, nagajivega in tudi resnega… skratka koliko sebe vsak dan vložite v vajino zvezo, da lahko po tolikih letih še rečeta to je to, ali pa ste že na temu, da živita vsak zase po svoje.
Znate-znata razvajat, crkljati, uživati in kaj počnete konkretno, ko jo želite crkljati, presenetiti, ljubiti.

Jaz lahko rečem, da več vlagam jaz, ampak dokler je on zelo dovzeten za to moje vlaganje se mi zdi da se nato to porazdeli kar na fifti-fifti.
“Vlagam” vse, vsak dan vložim nekaj v kakšen kozarec;)), odvisno od dneva, bo to nagajivo, ali resno, ampak čisto vsak dan pa je nekaj.
Znam crkljati in tudi on zna mene, crkljam rada tudi sama sebe, meni je crkljanje že jesti z lepo okrašenega-dekoriranega krožnika, ne pa da je nametano tja v tri dni in zakaj ne bi gorela svecka ob kopanju v banji ali zvecer ko si skupaj ogledava kaksn dober film,ali ko mu skuham njegov kapucin in na mlekasti smetani naredim srcek iz cokolado in mu na uho zasepetam ljubim te…ali pa kar tako zvecer kozarec vina in nato še kaksno presenecenje in potem samo še zaplavaš . Obožujem male stvari, ko je treba tako malo in na koncu rata en velik eksploziv , ki ti daje energijo za cel teden. Se zdi le meni, da tako male pozornosti dajejo zakonu tisto moč, ki jo nato oba črpata v svojem vsak danu , bodisi ob skrbeh, zapletih ali kar tako v normalnih dneh.
Ko pomislis na take prigodke in te naredijo vse srečne take ufaaaaaaa, ma gre delo tako lahko od rok, se tudi vam dogaja to??;))

Ja to pri nama še ratuje, bojim pa se dne, ko jaz ne bom več toliko “vlagala” kaj bomo pa potem…ampak pustimo času čas.

No zdaj pa vi, kakšno idejo, nasvet, besede niso nikoli odveč, Vas berem in Vam želim veliko drobnih stvari v tem zelo hladnem poletju…ena ideja je že, namesto na sebe pulover, naj nas greje njeno ali njegovo telo;)))))…

V zivljenju je tko da je treba v vse odnose vlagat..ne samo ljubezenske ampak tud v prijateljstva in odnose s starsi..take malenkosti nas nic ne stanejo razen minutko casa..razveselijo pa nas in tistega kermu so namenjene..tko da jaz se trenutno trudim bolj v drugih odnosih..ker ni ljubezni 😉

www.studentarija.net

Hm, kar veliko si se razpisala, da skoraj ni kaj dodati. Sicer pa lahko, ker si se toliko časa potepala.
Pri meni je obratno, več vlagam jaz, vsaj zdi se mi tako. No tudi ona, včasih nenapovedano pripravi večerjo ob sveči, z rdečim prtom, pa še sama se v kakšno rdeče sexi perilo obleče.
Pa tudi pred sexom hoče da greva v banjo oba, tam se počne marsikaj in vedno kaj novega, tako da sva na koncu že čist “hin”. Tako da kakšne naveličanosti ne čutiva, sploh ker se zraven veliko pogovarjava in razkrivava spolne fantazije (saj vedno ostaja le pri njih). Tako nekako, draga -JAZ, vidiš

Tako je, se strinjam …brez niča ni nič, v vse je potrebno vlagati-sejati, potem boš lahko žel;))vedno, ampak jaz sem se danes bolj oklenila partnerskega odnosa, drugače pa se zelo strinjam s teboj.

Se pritožuješ, me res tako pogrešaš ko me ni tu,haha, ma je lepo Kir, da znata uživat vidva z ženko, samo zakaj zaboga potem rabiš še druge ljubice, ma bi te kar po riti!!

Pa me daj, samo nastavil ti bom kar golo, bi mi res ena nežna rokica pasala, hahaha

Še to sem te pozabil vprašat: očitno se imata tudi vidva z dragim lepo, pa vseen iščeš ljubimca! Zakaj?

Smotko, le iz kje si potegnil da iščem ljubimca??
Tukaj sem ko si tega zaželim, pa ne zaradi iskanja nečesa!
Če si bom nekoč zaželela ljubimca, saj veš nikoli ne reci nikoli, ga ne bom iskala preko neta, temveč si ga vzela iz realnega življenja. Ampak upam, da mi tega ne bo treba, ker nisem polovičkar, želim vse ali nič in zato poleg enega moškega ne vidim še enega, bo le en ali noben.
Dragi moj, spet si ornk usekal mimo, pa ti ne zamerim, ne poznaš me, poznaš le moje besede in vidiš to je netna komunikacija, tu si lahko o nekom ustvariš čisto napačno podobo;))…Kir, bi ti bil moj ljubimec..haha pa ne virtualni, da se razumeva;))…pa ne tega okol govort, prosim;))!

Smotka, iz tvojih prejšnjih odgovorov se da razbrati da bi tudi varala…
Zakaj sprašuješ ali bi bil tvoj ljubimec? Aha, ker “nikoli ne reci nikoli”, hahaha

Haha, dragi potem ti sporočam, da je to vse hec, ko sem nagajivka, se rada šalim tudi na tak način, koketiram z besedami, se poigravam, ampak menila sem, da si tako pameten in me boš znal tako brati …potem takem, mi boš verjel resno, če ti napišem tule:” LJUBIM TE!”

Ma daj nehaj no, le kdo bi to verjel, jaz nikoli, to je le igra za lep dan recimo, tebi ga popestrim, jaz pa sebi, ker zlivam tu svojo nagajivost, recimo temu tako…

In midva sva že o tem debatirala nekaj dni nazaj;)), zato ne nakladaj, da verjameš mojim besedam, ko te sprašujem če bi bil moj ljubimec, če bi že res to želela, bi ti nalimala svoj e-mail, se dobila s teboj osebno in se šla to na drugačen način, ne pa preko neta.
Kir in kaj sedaj, boš moj ljubimec ali ne…haha in še zmer ne veš sem resna ali se zezam, ajujjjjjj;))!

Seveda bom tvoj ljubimec, hahahahahahahahahaha

In ti misliš da tudi zame ni to le igra? Seveda veš!

Vem, zato se tako ujemava…beri ljubiva..kajneda dragi..haha, no samo, da sva razčistila, se pobesedkala in sedaj živiva dalje , srečna do konca svojih dni, ma se nama dogaja lepa pravljica, aneda, dokler ne dolazi backa…haha, če je zdele ne bova priklicala, je ne bova nikoli;))!

Backe ni, nič se ne boj. Tudi če bi prišla veš, da je ena prijazna in nežna dušica.
Sicer pa je glavno, da ljubiva drug drugega in to do dneva, ko SE BOVA LJUBILA…. in to v realnosti!

Madona, še dobr ,da si spet tko dvoumno napisu, da ne vedo kdo ti bo igrala glavno vlogo jaz ali backa,)).

Hahahaha! Kar razmisli, saj si zelo pametna punca!

Saj vem;)), pa bom tiho, bo tako bolj zanimivo, mar ne;))…zdaj ti pa zaželim ostan dons še naprej tako nagajiv, naj te bo tazga deležna še toja doma in odhajam …do naslednjič ko se snideva spet…haha-zove me društvo…no delo;))

New Report

Close